Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Shaunie, megértelek, de még ne add fel.
Nekem pénteken volt inszem, szombatra jóóóól benáthásodtam.... ez kellett még egy lapáttal :)
Lottus? Mi a helyzet?
nekem amúgy ma a derekam fájdogál, de épp csak egy picit
lányok, én lehet, hogy csak akkor tesztelek, ha nem jön meg egy pár napig, na, illetve ha már letelik pár nap, hogy nem jött meg, értitek :)
ma belegondoltam, hogy nekem akár 4 nap múlva is megjöhet VAGY NEM!! :-)
mondjuk a Duphaston késleltetheti egy kicsit.
tegnap ballagási buliban voltam, ittam vörösbort, hmmm, de finom volt!! ;-)
nagyon drukkolok minden tesztes társamnak!!!
November 12-én.
Mentem volna korábban is a következőre, de mint régebben írtam, nálunk borzasztó drága a beavatkozás, egy fizetésből vagyunk és mostanra sikerült csak összeszedni. Ezért is vagyok már idegbeteg, hogy csinálnám, de nem csinálnám a tesztet, mert ha most nem sikerül, talán késő ősszel indulhatunk újra neki. És lássuk be, a 31 évemmel én se vagyok ráérősen fiatal.
Reggel az legyen az első dolgod, hogy megírod a jó hírt, okés? :)))
én meg 17.én :D
annyira szurkolok nektek!
Szia:) megértelek!tegnap mar en is kattogtam, úgyhogy egész napos programmal igyekeztem elhessegetni a gondolataimat! hogy érzed magad az izgulst leszámítva? En holnap mindenképpen megcsinálom! Nekem holnap a 16. Nap lesz mar... Csak próbáltam türelmes lenni:)., tudom milyen nehéz! Van egy kis fuztetem es teleirtam célokkal , igen es nem eseten.
Muszáj volt, mert az elso sikertelensége nagyon megviselt. Nagyon-nagyon szorítok neked! Szívből remelem, hogy együtt örülünk:)))
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?