Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
holnap-holnapután szabadnapos leszek, az lesz a frankó pihenés!! :-)
Nekem tegnap este volt ilyen, az volt a 8. nap. Kicsit reménykedem, hogy jót jelent, de eléggé tartok is tőle, hogy bármibe beleéljem magam...
azt nem tudom, miért érzed akkor erősebbnek. :)
lényeg, hogy nyugi :) s ha tudsz, mától pihizz, amikor csak egy kis időd van.
oké, nem pánikolok
néha elmúlik, aztán meg megint érzem
érdekes, hogy pisilés után erősebben érzem. ez vajon miért van?
igen, 10. nap! :-)
10. nap? az jót is jelenthet, ne pánikolj. a beágyazódást is érezheted.
nekem ma már megint mensis fájásom van, most nem tudom, ez miért :(
Mirasol, én is igy voltam, aztán mégis halvány pozitiv lett a 14. nap reggel. nyugi, amit most érzel, az már a türelmetlenség utolsó foka. ne bizonytalanodj el, mig van remény. :)
Gratulálok Lottus és Alletzs!Jaj de örülök nektek! Olyan jó olvasni, hogy sikerül a sorstársaknak! Én eddig teljesen biztos voltam, hogy baba van, de tegnap este valami negatív megérzésem lett és azóta azt érzem, ez most nem jött össze.... :(( Szerdán teszt a 14. napon, de nem tudom kibirom-e addig, szerintetek érdemes a 13. napon már tesztelni? Köszi a segítséget!!
ÓÓÓÓÓ Kismamáink!, nagy gratulaaaaaaaaa! vigyázzatok magatokra.
Szió!Én az első napot veszem alapul tesztelésnél. Te is Szegedre jársz?
Jo reggelt Lanyok! Hatalmas gratula Alletezs! Nálam ma reggel ismét pozitiv lett:))) el sem hiszem......:)))ez mar a 3 teszt:))) Koszonom mégegyszer a sok pozitiv gondolatot:)!
Gratulálok a Csajsziknak!Remélem, egy hét múlva csatlakozhatok hozzátok! :)
Köszi, Andy! <3 Képzeld, férjem munkába indulása elött bejött a hálóba és nagy boldogan mondta, hogy egy gólyát látott körözni a házunk fölött :D
De jó!!! Lányok, gratulálok! A halvány csík is csík, ott van a babó! ;-)
Jó reggelt, vagy inkább szép hajnalt, kedves Lányok!
Megtörtént a tesztelés és bár bizonytalanka még, de ott halványkodik a második csík is! :))) Hozzáteszem, most 3/4 4-kor voltam harmadszor pisilni, ugyhogy nem tudom, ez mennyit befolyásol a csík erösségén. Mindenesetre csendes boldogság van :)
:)))) imádkozom ezerrel érted is! Nagyon szorítok! Kérlek irj Te is holnap:)))) de jo volna, ha egyutt lennék kismamák<3
Ezt már szeretem!!! :))))) Éreztem, hogy rendben lesz a dolog! Szerintem nem gond, ha még halvány, tudod az én esetemet, hogy csak a 19. napon volt 2 csíkos. Nagyon örülök Nektek! Meglátod, a holnapi csíkod még erösebb lesz és megnyugodhatsz!
Igen, reggel én is tesztelek, de férjem szerint negatív lesz, mert reggelig kipisilem magamból a hcg-t... (a normám 3 pisi/éjszaka)
Kedves Alletezs! kedves Lányok! Ezer bocsánat, de most értünk haza vidékről, eshat a reggeli teszt halvany , es nem bírtam ki, de a délutáni kicsit erősebb:) Meg ott a holnap,reggel es ujra teszteltek, nem merem bele élni magam, de ilyen erősségű meg nem volt:) Nagyon szepen koszonom, hogy gondoltok/gondoltátok rám!Draga Alletezs akkor nálad holnap megy a drukk? Illetve nekem ez volt a 16 nap inszem utan..Létezik, hogy megcsak halvany? Reggel okosabb leszek:) puszi :Lottus
Lottus!!!!!! Hahó! Helyzet????
nekem a második. most valahogy lazábban viselem. majd csak lesz 19.e :)
köszi
ha így van, akkor nekem a mai még csak a 9. napom, hm, ráérek még izgulni, azt hiszem :)
Szia! Az utrogestan utáni napon csináltam tesztet, de az is negatív lett. Ezt a tojcsis nyákot nem tudom hova tenni, és a hasam is fájdogál lent. Holnap felhívom mindenképpen a meddőségit, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak majd mondani.
Szombattól számolnám. mert lehetett már akkor randi ott bent :)
Pumuklinak igaza van... én is dokihoz mennék.
lányok, most akkor én mikortól számoljam az inszem után eltelt napokat? múlt hét pénteken és szombaton volt az inszem. melyik naptól számoljam az első napot? vasárnaptól?
vagy szombattól?
Mikor csináltál utoljára tesztet-nekem a nem vártkor volt ilyen és pozi volt a teszt. Szerintem keresd fel a nőgyógyászodat-ha nincs bab, ez már azért sok idő 26 óta.
További ajánlott fórumok: