Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sikerülnie kell, majd megbeszélünk egy időpontot, s akkor tesztelünk, s közben küldjük az energiát.
Nekem a jobb oldalam még mindig nem fáj, tehát azok még hátra vannak. A bal néha szurkál, mondjuk az első után nagyobb hasi fájdalmaim voltak.
lányok, nekem ma megint fáj a hasam :(
olyan mindjárt megjövős fájás, lent, a méhemnél
na mától én is vizualizálok! :-)
Köszi szépen csajok,nagyon aranyosak vagytok!:-)))Nagyon nem fogok eltűnni,mert nagyon érdekel,hogy mi van veletek,ahogyan itt olvaslak benneteket,annyira izgulok értetek és nagyon nagyon remélem,hogy sokan pozitívat fogtok most tesztelni!!!!!Olyan szuper lenne!:-))))
Amit Abigel írt,hogy vizualizálni kell dolgokat,ez nagyon jó,én a múlt hónapban is ezt csináltam!:-))Próbáljátok ki!
A hirtelen jött negatív gondolatokat meg jó gyorsan ki kell törölni az agyból,annak ott semmi keresnivalója,ha máshogyan nem megy,akkor ezt is vizualizálva.Ahogyan jön,olyan gyorsan menjen is ki a kobakokból!;-)))))
Próbáld meg azt gondolni, bevizuálni.... sétálsz haza melóból, kicsit lassits le, képzeld el, hogy babakocsit tolsz... ha jön haza a párod, képzeld el, hogy a karodon egy babával mész elé... vonzd be a babát a pocalkodba. én ezekkel próbálkozom.
meg valószinü a jövőhéten lesz a kövi inszem, már most igyekszem ugy beállitani az agyam, s ugy vigyázni, mintha pocakos lennék.
Szia Lottus! :)
Aranyos vagy nagyon, hogy érdeklődsz. Eddig úgy semmi konkrétat nem éreztem (leszámítva a lentebb írtakat, a közvetlen inszem utáni fura feszülésről), viszont ma estefelé elég jól beszúrkál, majdhogynem fáj is. Ma van a 7. nap, azt gyanítom, hogy esetleg beágyazódás lenne? Vagy annak még korai? Viszont semmi pecsételés... (bár elsőnél sem volt) Nem tudom, na, meg próbálok nem agyalni fölötte annyit, csak azt tudom, hogy sikerülnie kell!!!!! :) És nem vagyok telhetetlen, megelégszek eggyel is! :)
Te mikor tesztelsz? Érzel valamit?
Küldöm az energiákat!:-)
Én ma voltam vv-en , és ekg -n. Kezdek izgulni a lombik miatt.
Fura, mert napról napra jobb, de szúrkál időnként. NA majd meglátjuk :)
Ki tesztel a héten? Remélem sok két vonalas lesz! :)
Timtsi! Azért ne vessz el! ;-)
Ölellek!
De milyen idegtépő, ne is mondd! Nekem szerdán kell tesztelni, de majd megveszek!
Valaki tesztelt már hamarabb, mint inszem napja+2 hét, és ha terhes volt, kimutatta?
Gondolkozom a holnap reggeli teszten, vagy ne? Jaj, csajok mit csináljak?
Sziasztok!
Túl vagyok az inszemen, most már jön az idegtépő várakozás.
Kitartás Timtsi!
És nem elszomorodni! Fel a fejjel! :-)
Majd a következő sikerül! :-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?