Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Te hogy vagy? Jól látom, hogy szombaton volt inszem? :)
Szorítok nagyon!! <3
Szia, köszi, izgatottan vagyok. 6+2 hetes vagyok egy ora múlva. :) pénteken megyek uh-ra, alig várom, hogy lássuk a férjemmel bogyót és halljuk a pici szív verését. Még mindig csak félve fogjuk fel, nem is tudja még se a család, se a barátok, várni szeretnenk a 12.hetig..
Most pedig szabin vagyok immár a 2.hete, hogy eleget pihenjek és minden rendben legyen! :)
Nyomon kovetlek ám Titeket és szorítok Mindenkiért!!
Nekem az első teszt az inszemtol számított 12.nap délután volt először és semmit nem mutatott. Egy jó fél óra múlva újra megnézvén láttam meg a nagyon halvány második csíkot - a naplómba van róla kép is -. Másnap reggel újra teszt - én nem bírtam két napot várni :) - de akkor is csak kesobb jelent meg a második.. Aztán 4 napon belül 6 tesztet is csináltam, amiből egy negatív, 5 pozitiv lett. Szóval ne idegeskedj, A HALVÁNY CSÍK IS CSÍK!!! ;)
Nagyon örülök Nektek! Mikor tervezel dokihoz menni?
Nagy nagy gratula csajok!!!!! :-)))))) Vigyázzatok magatokra!
A többieknek pedig kitartást,sok türelmet!!!:-))
Én most edzek,pihenek és semmivel se foglalkozok.Már szurkálnak a petefészkeim nagyon durván,ma vagyok a 9.napon,de mi most pihenünk ebben a hónapban!A melleim még mindig feszülnek,valami hormonom megzavarodott az előző ciklusban,tuti! :-(((
Szia Lottus!
Borzasztó fáradt vagyok, amit a minimális éjszakai alvásnak tulajdonítok, és feszül nagyon a hasam. Kb itt ki is merül a dolog.
Nem bánnék egy kis mellfeszülést vagy émelygést. Izgulok a reggeli teszteléstől. Ugye olyan nem lehet, hogy csak egy csík lesz??
Vérvételre nem megyek, majd dokihoz készülök, ha hajlandó lesz fölvenni a telefonját (ma hívtam, sikertelenül) és megmondja, mikor. Szerintem jövő hét végefelé rendel majd be.
Én is. De csak nem képzelek be egy alhasi görcsöt?
GRATULA LÁNYOK A POZITÍV TESZTHEZ!!!! :)
Drága Lányok!
Nagyon-nagyon köszönöm kedves szavaitokat. Szerencsés vagyok, mert ti itt voltatok és útba igazítottatok, ha valahol megrekedtem.
Biztos vagyok abban, hogy ebben a hónapban sok kétcsíkos teszt talál gazdára, csak nem szabad sosem feladni és átadni magunkat a kétségbeesésnek.
Mirasol, én megvárnám a 14.napot, bármily nehéz is. Inkább plusz egy nap várakozás, mint a korai tesztelés esetleges negatív eredményén búslakodni, kétségbe esni.
pont így vagyok én is
sőt: ma reggel apró, egészen pici szurkálásokat éreztem a méhem környékén, de lehet, hogy csak ébredezett a szervezetem :)
nagyon-nagyon nehéz nem figyelni magunkat, nekem a munka jót tesz, eltereli a figyelmem
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?