Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nagyon sajnálom Rita!:-(((( Lehet,hogy én is így leszek!:-(((
Légy erős és kitartás!
Gratulálok,egykisma!:-))) Ez szuper dolog!:-))))
Jól is teszed a 2 hét pihenőt, ez most a legfontosabb!:-))) Minden rendben lesz,csak pozitívan!Pihenj sokat!:-)))Közben meg azért gyere csak és mesélj!:-)))
Hello Lányok, túl vagy a dokin ÉS ultrahanggal is megerősített a terhesség tényét, sőt láttuk is őt 5 mm-es petezsákként a méhemben! :)
Boldogság van! Kímélnem kell magam, így úgy döntöttem, 2 hét szabira megyek hétfőtől. Az ő biztonsága a legfontosabb!! :)
2 hét múlva kell mennem kontrollra, amikor szívhangja is lesz már! Köszi a drukkokat, kérlek, továbbra is gondoljatok néha rám, hogy velem maradjon!! Köszönöm! <3
Sajnos,nem tudom megoldani!Dolgozom,utaznom is kellene!Tudom,hogy egy életem van,de lehet,hogy megvárom a hétfőt ezzel!
A tünetekkel kapcsolatosan is igazad van,sok mindent be tud képzelni az ember,sajnos,de,hogy ennyire fájjon a derekam...ezt biztos nem képzelem be.Vagy valami gyulladásom van,azért fáj,még erre gondolok!:-((( Sokszor begörnyedve tudok menni,mint egy öregasszony!:-(((
Köszi,hogy megírtad,ami veled történt!
Nem keserítettél el,ugyan,mindenre fel vagyok készülve!
Csak nem ez volt az első utros hónapom és eddig mindig megjött tőle szépen időben a menzeszem,soha nem tartotta vissza.Meg ez a barnázás életemben nem volt még soha,ennyi ideig.
Pont ez az,hogy hagyjam-e abba az utrot,mert tuti,hogy nincs baba,vagy szedjem-e,mert van,csak nem mutatja a teszt!?
Nekem a doki azt mondta mindig,hogy inszem után 2 héttel teszt.Szóval,nálad a május 9 tökéletes teszt nap.
Nekem most ápr.7.-én votl az inszem,húsvét hétfőn teszteltem,negatív lett,meg ma is negatív.
Én sem vagyok az az azonnali tesztelős típus,csak ebben a hónapban inszem utáni 10.naptól fogva barnázok...csipp-csepp,de akkor is van,e miatt bizakodtam és bátorkodtam tesztelni,semmi másért.(kb.1-1,5 éve nem teszteltem,mert mindig megjött a menzesz!)
Örülök,hogy sikeresen túl vagy rajta!:-)))) A görcs és a kicsi barna is normális,el fog múlni mindkettő nagyon hamar!;-))
Pihenj sokat,ne emelgess,ne hajolj!
Drukkolok!:-)))
De szuper!:-))))) Gyere mindenképpen!:-)))
Ez a hányásos dolog meg nem törvényszerű ám!Bármikor jöhet a róka koma!;-)) De a nélkül is biztos a terhesség,ne félj!Minden nőnek más a szervezete!
Szia!
Én is ma ugyanígy vagyok,mint te!:-((((
Ma reggel csináltam tesztet,X-epiles,gondolom 25-ös-mert persze,alig írják rá-és totál NEGATÍV lett!:-(((( Vigyorgott rám az a fránya 1 csík!:-(((
Tegnap este alig tudtam vacsizni,mert ilyen émelygős érzésem volt,a derekam leszakad,kicsi barna van még,a mellbimbóimhoz nem lehet hozzáérni,olykor a gyomrom is olyan furi,fel vagyok puffadva.
Ennyi mindent nem lehet beképzelni!:-((( Már kezdem azt hinni,hogy valami más van,valami gond!:-(((
Inkább akkor jöjjön meg a menzesz,aztán induljon a másik hónap!Ennél még az is jobb,szerintem!
Most hétvégén elutazunk Pécsre,barátnőmékhez,ha addig semmi,akkor hétfőn megint majd próbálkozom egy teszttel!
Igen , nagyon örülnénk neki ha ketten lennének, de persze ha egyedül lesz is boldogok leszünk. :) csak minden rendben legyen! Nekem a ciklus 26.napján mutatta ki a teszt. De mivel nem hittem el, így összesen 5 tesztet csináltam az elmúlt napokban :D
Köszi a drukkot! Nagyon be vagyok sózva már! :)
Te hogy vagy?
Ennyi minden után menni is kell ilyen korán, én is mennék. Nagyon drukkolok-többet érzel?
Szerintem nekem is az első inszem után többen voltak (3 tüsző volt), de a teszt már a 12. napon du. 25-ös nagyon erősen mutatta.
Szeretnétek ikreket?
Egykisma, na mostmár megesz a kiváncsiság, hány kis mákszemed lehet :) vigyázz magatokra.
Timtsi, reggel jelezz légyszi, nem a türelmemről vagyok hires én sem :D ugy szoritok.
Bobo, nekem az előzőnél az ultro nem engedte megjönni. most meg ugye tudjuk, miért jött meg. Lehet kéne az a több féle teszt, hátha valahol van már pici csik. szoritok érted is.
Nagyon köszönöm az imát én is <3
A helyzeted ismerős. 5 évvel vagyok idősebb a hugomtól, van egy 11 hónapos kislánya. az tervezik, hogy szeretnének következő babát összehozni jövőre, hogy max három év legyen köztük. Nekik, hála az égnek, első fogamzásgátló nélküli hónapban ott volt a baba.... ez meg a mi sorsunk.
Sziasztok,
túl vagyok rajta, nem fájt, inkább szúró érzés volt. Nagyon hamar megvolt, csodálkoztam is. Utána nagyon erős görcseim voltak, egész nap feküldtem ma, és görcsölgetek. Mintha valami barnázás féle is lett volna, de nem sokáig tartott. Ez normális?
Szurkolok Mindenkinek, aki előtte van és annak is, aki most várakozó fázisban van :) Jönnek a babák, hisz itt a jóidő!!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?