Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Mirasol!!! Hát ez szuper hír!!! Gratulálok!
Holnap mindenképp jelentkezz vérvétel után is! :)
Köszönöm! Munkám miatt , úgy néz ki,hogy csak a 4. nap a jó!
Nem emlékszem,hogy gratuláltam e neked, mert mostanában nem nagyon jártam itt!
De most pótolom! Gratulálok:-))))) Küldd a gólyát felénk is:-)
Köszi. <3
igy telnek a napok, az injekciótól jókat alszom.
Szia,
na, milyen lett a mai teszt? Tudod, halvány csík is csík, egy nap alatt még nem fog nagyon erősre váltani, a lényeg, hogy legyen második csík rajta! Szóval mesélj!!
Nekem a fáradtságon, sok pisilésen, csoda ciciken :) kívül semmi tünetem nincs. Pedig furán hangzik, de vágyok rá, hogy legyen, de még semmi. Az első uh után azt kérte a doki, hogy stressz mentesen és pihenéssel töltsem az elkövetkező két hetet, ami most pénteken jár le. Szóval most szabin vagyok és sokat fekszek, pihenek.
Várom a híreidet!! :)
Szia,
de jó, hogy nem kellett stresszelned rajta, hogy még jönnek utánad és mindjárt kelni kell.. Ez szerintem sokat számít. Én is ráhúztam magamtól még 10 percet, azaz összesen 25 percet feküdtem, aznap meg szabin voltam, de másnap minden folytatódott tovább, azaz sokat álltam. De Ti nagyon jól tettétek, hogy szabit vettél ki, ha van rá mód, az a legjobb választás! :) Három tüszőből az egyik legalább biztos meg fog termékenyülni, szóval minden rendben lesz! A végén még ikreid lesznek, bár gondolom azt se bánnád! :) A nyugodtság érzete is jó ám, én is úgy nyugodt voltam, bár azért, mert tudtam, hogy mi a következő lépés, hogy megyünk a kaáliba és nem szarozunk tovább. Még mindig megvan ám az időpontunk jövőhétre, a pénteki uh után fogom lemondani. :)
Szóval: pihenj most sokat, kösd le a gondolataidat és pikk-pakk eltelik majd ez a két hét!! Szorítok nagyon!! <3
Szia,
drukkolok, hogy ne jöjjön meg! :)
Nem gond ha a 4. napon mész, azt mondják, hogy 3-5. nap között kell menni, ahogy épp kijön.
Sziasztok lányok!
Mi most készülünk a 2.inszemre! Hétvégére nem várom!
Szerintetek nagy gond ha nem a 3. napon , hanem a 4.-en megyek vérvételre?
drukkolok, xanga!
nem is tudtam, hogy ilyen leszívás előtt is adnak ovitrelle-t, ja, vagy ezt a korábbi stimukra írtad?
Szia. Neharagudj, a multkor kérdezted, lombikunk lesz e.... most visszaolvasásnál vettem észre a kérdést. nekünk mindig gonallal stimulált inszemünk volt eddig.
Punkció? az mi? Nektek már lombik lesz?
Gül Baba! Nekem ma van a 11. napom, és egész éjszaka ott volt a mindjárt megjön érzés, nem is bírtam aludni. Pici szúrás csak nagyon ritkán van.
Perpillanat nálam ez a szitu.
Jaj de jó! pici kis pulzálás <3
Pénteken volt inszem, bizunk nagyon, mert most az utolsó voltam, nem kellett kimennem a mütőből, henam ott feküdtem, olyan megdöntött állapotban. s eltraccsoltuk az időt a mütős csajokkal, igy majd 45 percet feküdtem az asztalon...s megrepedt mind a három tüsző.... annyira izgulunk. ma van a 3. nap.
szombat az egy érdekes dolog volt, mert jól benáthásodtam, meg ilyen váladékos köhögésem volt a hétvégén. remélem, a láz nélküli megfázás nem befolyásolta a fogantatást.
most is ugy döntöttünk, itthon vagyok két hétig. mert ha most mégsem, akkor már lombik. de szerintem nem fog kelleni. háromból biztosan velünk szeretne valaki maradni. s most kaptam injekcióban is progeszteront... igy duplán nem tudom figyelni a tüneteket :P kicsit lazábban állok hozzá...vagy nyugodtabban, nem is tudom. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?