Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Természetesen megírom! :)Nekem 21-én volt az inszem, húsvéthétfőn. Azt hiszem, amíg élek, nem fogom elfelejteni, hogy a doki miattunk nyittatta ki a labort, ahol csinálta :)
Kicsit talán korainak tartom a konzultációt, de ha a doki így tartja jónak, bizony szó nélkül és mosolyogva megyek. Főleg mert minden kiderül... Mindig van miért izgulni. Eddig ugye azért, hogy sikerül-e. Most azért, hogy jó helyen van-e és hogy mennyi van.... Utána meg majd, hogy velünk maradjon... :) De most velünk fog! Biztos vagyok benne.
Jajj, nagyon örülök, hogy a digitális megerősítette a pozitiv hírt!! :)
A dokik és kismamák többsége a 6.hét után hívja be a kismamat, illetve megy csak el magától a kismama, mikor már van szív hang is, de en nem ez a türelmes fajta vagyok, nekem kellett a bizonyosság, hogy lássam, hogy ott van bennem, a mehemben. :) Szóval nekem április 7.-en volt az inszem és április 25.-én, azaz a ciklus 33.napján voltam uh-n. Hüvelyi ultrahangon megállapították a terhesseg tényét. Más teendő nem volt még, vedonohoz azután kell mennem, miután a most pénteki uh-n mindent rendben találtunk. Most pénteken fogja kiírni az első ver es vizelet vizsgálatokat is. En kaptam uh fotót mar az első alkalommal is.
Szóval izgalmas időszak vár Rád is, próbáld meg kiélvezni minden percét! :)
Gratulálok mégegyszer!
Gratula Neked is!!! :)
De jó ilyen sok jó hírt olvasni, csak így tovabb!!
Szia! :) Hasfeszülés és délutántól mostanáig borzasztó gyomorsav (de a tejfölös csirkét okolom, mert férjemnek is sava volt). Ezen kívül semmi.
A reggeli tesztem erősebb lett! :))))) Holnap nem tesztelek, de csütörtökön igen. Pénteken meg dokihoz kell mennem, ma sikerült beszélnem vele, a gyógyszereke további szedését is megtárgyaltuk. Megemelte az utrot 2x százasról 2x kétszázasra :)
Nálad mi újság?
Juhéjjj! :-)))) Gratula!
Csajok! Innen nincs megállás!
Szia!
És hogy haladtok, mikor lehet esetleg a nagy nap? Már stimulálást is kapsz vagy még csak vizsgálatok? Drukkolok ezerrel
MIRASOL, HATALMAS GRATULA!!! :)
Képzeljétek, nekem ma jött el a mélypont... 2 napja azt álmodom, hogy áldott állapotban vagyok, ma reggel olyan görcsre ébredtem, hogy ihaj, folyamatos a mintha meg akarna jönni érzés. Lehet, tesztelnem kéne, hogy megnyugodjak? 12. napom van ma inszi óta.... :(
Gratula Mirasol!:-)))))) Minden kismami vigyázozn magára és mindenki,aki inszem után van!
Pusziii!
Nagy gratula a pozitív teszteseknek !
Megkezdtem ma a lombikra készülést! Kezdődik az izgalom! Hajrá csajok!:-)
Mirasol, de jóóó!!!
szuper! nagyon örülök!! :-)
4. inszemen és egy endon vagyok túl. Mikor volt neked az inszem?
Nem vagyok elkeseredett, de nem is érzek semmit, majd kiderül, mondjuk lehet hogy lesznek erősebb tünetek, csak még később
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?