Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Kívánom, ott legyen legalább az egyikük!
Ez már a harmadik volt.
Tavaly volt egy, ekkor vették észre, mégis kezelésre szorul az inzulinom.
április elején, egy hónapja volt a második... ekkor három petéből egy repedt meg, az meg is termékenyült, de nem volt elég a progeszteronom,nem szivódott fel rendesen a hüvelygél sem , amit kaptam... inszem után 14. nap halvány pozitiv lett a teszt, majd éjjel bevéreztem, s a 15. napon megjött. Pedig a ciklusaim 35 naposak, doki azt mondta, korai vetélés volt :/... deeeeee megfogantam, ez a lényeg!
most volt a harmadik inszem, május másodikán, délelőtt 10kor.inszem után 5.napon vagyok. ma este kezdődtek a görcsök, örülök is neki, hogy végre történik valami :) most kapok pluszba progeszteron injekciót is. Ebben van minden bizodalmam. Remélem már itt van pici Abigélünk vagy Zétényünk, vagy három petéből, akár mindketten :)
De jó! Állítólag a görcsölés jó jel. Köszönöm a bíztatást. Bónuszként ma is görcsöltem, nem is kicsit.... Remélem igazatpk lesz, és Abi ficereg oda bent. De ha Levente, az sem baj. Vagy lehetnek ketten is :)
Szabin Vagy? Ha nem, akkor is kímáld magad azért. Fájt a beavatkozás? Vagy már nem az első volt?
Gül Baba, ezért irtam, nem kell keseregni. két nap mulva teszt pozitiv kell legyen. Kis Abigélodnak meg kell születnie! :)
.... én még reménykedem, hogy a mi Abigélünk megfogant most. Ma vagyok az 5. napon... most kezdem a kis görcsölgetést. Remélem, háromból legalább egy pici mákszem velünk akar maradni :)
Kedves Mandella, Lottus, Shaunie, Mirasol és Pumukli 24! Remélem nem hagytam ki senkit. A mai napot úgy vészeltem át, hogy sutyiban telefonról figyeltwm miket írtok, és NAGYON JÓL ESETT! Köszönöm!
Mirasol gratulálok :)! Várjuk a további híreket, ne aggódj, most már minden rendben van!
Pumuklira hallgatok, legközelebb péntek reggel tesztelek. Vagy szombaton :) MOndjuk 34 napos a ciklusom, így elvileg jövő kedd körül kéne csak megjönnie.
Tündérke Üdv a Csapatban :)
Mirasol gratula!!! :-) Szerintem tökéletes a HCG-d, egyenlőre egy baba van kilátásban! :-)
Lányok! Engem tényleg feldob ez a sok +teszt!
Gül baba nyugi, majd holnapután!!! Bízz benne!
veled fog maradni, nyugi!! :)
biztosan napról napra nő majd ez a hcg
Én is azt kaptam, de nem volt vészes az érték. 1 hónap alatt levitte...túlzottan is.
Na és leírod, hogyan működik a dolog? Nagyjából tudom, de az mégsem ugyanaz. Csak szeretném tudni mire számíthatok.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?