Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Abba ne hagyd az ultrot mig nem vér. nekem ezt mondták.
IR-ről ma irok neked, csak jönnek épp a hugomék hozzám, 1 éves unakohugommal. irok, amint tudok!
voltam már ilyenen én is, és enyhe IR-t mondott rá az endokrinológus, de metformint nem adott, hanem rám bízta, én meg úgy-ahogy tartom a diétát, sportolni nem nagyon tudok az inszem miatt :(
de hát most majd komolyabban kell vennem mind a diétát, mind a sportot.
milyen sportot lehet inszem közben is végezni?
PCOS-em nincs tehát, csak enyhe IR
nem, nem teszteltem
de már minek is?
reggel a vécépapíron volt egy barnás "szál", tehát holnap-holnapután meg fog jönni :(
volt három pontos terhelt inzulin és cukor vizsgálatom.
0 perc: éhgyomori
ezután lötty ivás
60 perc: lötty után 60 perc vérvétel
120 perc: lötty után 120 perc vv.
Nekem egy kicsit magas lett az éhgyomori és a 120 perces is. igy kaptam mercformint a meddőségin.
Persze én produkáltam mellé a PCOs tüneteket. igy most a gyógyszer mellett diétát kell tartanom, és heti 2x 3x mozgás. na ezt most nem tudtam tartani, 5 hete, ugye az inszemek miatt.
Miből nem vizsgáltak nálad inzulint? Amugy bármelyik magánlabor megcsinálja 15ezer körüli összegért. De ha nem sajnálod a pénzt, akkor Mens Metis a legjobb ezen a területeten. Én nem náluk voltam.
Értelek, igy harmadik inszemnél is.
Sokszor ugy érzem, csak rajtam mulik, mert kapok egy tökéletes sejtet pluszba, s igy mindenki azt várja tőlem, hogy pocak maradjon.
Nem meglepőek a sirós kirohanásaid, már nem. Tisztellek, hogy ennyi erőd van, hogy eddig birtad, minden kirobbanás nélkül.
Tegnap nálam is nehéz este volt.Valami lehetett a levegőben is ;)
Kicsit még tarts ki, mikor kell tesztelned most?
Nagyon drukkolok, hátha nem kell az a fránya lombik!
Elviselném az összes tünetet a cél érdekében, csak biztosan velünk maradjon.
Ma reggel még egyet teszteltem és bár még mindig nincs olyan erös mint a kontroll csík, a tegnapelötti tesztemtöl sokkal erösebb. Holnap minden kiderül :)
Te hányadik napon vagy?
Kedves Shaunie,
valószínűleg nem tudom átérezni, milyen lehet 5 sikertelen, mert úgy tűnik, nekem az első most az lett. mármint sikertelen. valószínűleg holnap meg fog jönni, és most olyan nehéz... próbálok rájönni, miért nem sikerült, de hát hogy jöhetnék rá...
:-(
drukkolok neked nagyon!!
Próbálj meg átállni reggelire valami lúgositó ételt enni.... pl. teljeskiörlésü kenyeret
vagy igyál citromlevet, persze limonádésan egy pohárral. :) azzal ellentétben, hogy citromsav, de lugosit.
Lányok, ma Anyukámtól uj dolgot tanultam. Volt már szó a zuhanyzásról, ugye ilyenkor igyekezzünk langyos vizben zuhanyozni-se hidegben, se forróban... viszont ma kézzel mostam, fehérnemüt, s Anyu rám szólt, hogy a vizzel óvatosan!, mert hideg és a meleg vizes dolog a kézre is vonatkozik! meg a lábra is. Az is fokozza a vérkeringést, és a hideg vizzel kézen keresztül is meg lehet fázni. nekem ez uj volt. kicsit zavarosan irtam le, de biztosan értitek a lényeget.
s másik, vigyázzunk, ne ijedjünk meg! bár ezt nem tudom, hogy lehet elkerülni :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?