Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszönöm, aranyos vagy! :) Én is szurkolok Neked!
Én az 5. után kértem.De már a 3. után mondta a oki, de én nem mentem bele.
köszi, neked is drukk akkor!
én majd hamarosan konzultálok a dokimmal, és megkérdem tőle, meddig szeretne inszemezni, a koromat és a többit tekintve.
Mi újság? Én nem ismerem.
Sziasztok!
Jó régen nem írtam. Dokit váltottam. Szed valaki vagyis kap valaki Menopur injekciót? Van mellékhatása?
Jaj köszönöm Jucy. Most megnyugodtam. De akkor így jó :) nagyon kiváncsi vagyok mi van abban az esetben ha tulstimulálnak a pcos miatt és nem lehet inszem. Abban a hónapban mi van? Jaj olyan messze van még a június 5 , annyi kérdésem lenne. Csak majd ott is jussanak eszembe. Láttam másik fórumon te most kezded az elsőt a héten. Nagyon nagyon drukkolok. Ez a te hónapod lesz, csodaszép május :))
Nekem 3 inszem volt a kaaliban, és most készülünk a lombikra. Biztos nem küldenek el!
A Kaáli fizetős amúgy? Mármint az egy magán hely, vagy TB-s is van?
Sziasztok! Nekem eddig egy sikertelen inszemem volt a Róbert klinikán, viszont én most bejelentkeztem a Kaáliba konzultációra. Mivel pcos-em van elég kérdéses hogy hogy vagyok stimulálhatò. Azt mondta a doki a Ròbertben hogy ha az inszem előtt úgy reagálok a szurikra hogy sok petesejt érik meg akkor nem csinál inszemet hanem váltunk lombikra. Viszont azt ott nem tudnánk kifizetni így nem is vágtunk bele a 2.-ba. Tehát így vágunk neki a Kaálinak. Remélem nem fognak elküldeni mert meg "csak" itt tartunk. De úgy voltam vele,hogy nem akarok megint új helyre menni aztán Kaáli ha úgy alakul. Valaki kezdett már így a Kaáliban hogy az inszemek is ott voltak. Már csak 1 hónap és mehetünk. Nagyon várom. Mindenkinek sok pozi tesztet addig :)
még csak inszem után 6. napon vagyok. max a jövőhéten pénteken lövök egy tesztet. május 16. hamarabb nem nagyon merek....
szerezz magadnak még sok ilyen szép délutánt :)
Az jóóóóóó :) Pihenj sokat! Minden rendben lesz. Mikro tervezel eslőt tesztelni?
Jó kis délutánod volt :) ezek olyan szuper kis napok!
nekem hugomék voltak itt, picike unokahugommal. :D
aztán szégyen ide vagy oda végig aludtam a délutánt :)
Meglátjuk. Sztem ez egyénenként változó, ilyet-olyat is tudok. De fel a fejjel, jön amikor jönnie kell, de NEM ADJUK FEL. Én ezzel próbálom bíztatni magam. Ma egy remek délutánom volt, shopping egy szuper barinőmmel :)
Jaj de ararnyos vagy! köszi! engem ez a csend kikészit. de lehet épp ez a jóóó! lehet még semmit sem kell éreznem, mert kislány és ráérős :)
Neked remélem a görcsök még a jót jelentik, remélem beágyazódsz épp.
Szia Abigél,
nekem folyamatosak a görcsök, ebben együtt érzek. Pihenj sokat, és ne stresszelj előre. Te is mindig nyugtatsz próbálok most én a témaszod lenni :)
Pussz
Drága Shaunie,
nekem kedden volt a mélypontom. Negatív teszt, igaz, nincs még minden veszve, de próbálok új célokat kitűzni és B tervet felállítani. Ha nem jött össze most, akkor természetesen megyünk tovább, plusz én most nagyon sokat fogytam, pont a baba project miatt, ha nem jön össze, folytatom a kőkemény kúrámat :)
Mindenképpen bíztatlak, meríts belőlünk erőt! Összetartunk!!!!! Sok erőt és pozitív energiát küldök, így online :)
ha te 31 évesen 4-5-tel próbálkozhatsz, akkor lehet, nekem a 3 után lombik lesz. 37 leszek ebben az évben :(
majd a dokim megmondja, mit tegyünk - remélem.
Mandella, írj majd fejleményeket, szurkolok, hogy ez egy jó barna legyen! Nekem az az infóm, hogy az én koromban, 31 vagyok, akár 4-5 inszemmel is meg kell próbálkozni lombik előtt. Mondjuk egy konzultációs időpontot lehet érdemes kérni, habár a Kaáliban az is 15.000 a honlap szerint....
ó igen, nekünk is melóban most mindekinek összejött, kinek az inszem, kinek a lombik. s dupláznak mind.
mellette tizennégyen vagyunk unokatesók, az idősebbek közé tartozom.... már mindenkinek van babája a családban, öcsémet kivéve. MOst el kellett, hogy jöjjön már a mi időnk is. aggaszt, hogy a tegnapi görcsön kivül nem érzek már semmit sem. nem tudom, ez most jó vagy rossz, mert előzőleg a 6. napon nagyon rossz volt.... most a 6. napon csak aludtam fél délután, fájdalommentesen.
Nekünk azt mondta a diko, ha ez nem jön össze, akkor megbeszéljük már a lombik idejét. remélem, nem kell, mert én is tartok tőle.
Biztosan tudta a a doki, miért kellett még a hétfői inszem. Bizz még kérlek.
Én a 4. után fogok, de bízom benne, hogy nem kerül rá sor, majd meglátjuk, mit hoz a jövőhét.
hm
én vajon hanyadik sikertelen inszem után kérjek időpontot a Kaáliba?
nyilván ezt is megkérdem majd a dokimtól
Igen, nem egyszerű, nálunk is mindenki terhes a környezetünkben...nekünk van időpontunk május 23-ra a Kaáliba, lombikos konzultációra, mert én is olyan vagyok, hogy szeretek előre tervezni. Remélem, lemondhatjuk... :)
jó, nem hagyom abba
bár már feladtam lélekben ezt a hónapot
de "türelmesen" kivárom, amíg a Duphaston mellett meg óhajt jönni... ha meg óhajt jönni, remélem, legkésőbb szombaton megérkezik, hogy aztán mihamarabb menjünk tovább
egyébként már abba is maradt a barna. nagyon minimál volt. biztos a Dupi nem engedi megjönni.
Nem mondom, hogy teljesen megértelek, de majdnem. Így négy inszemmel és lassan már 2 évvel mögöttem-és mindenki terhes a környezetemben és elsőre, meg csak becsúszott. Gondolhatod. Én nem tudom miért írtózok a lombiktól (nem tudom megmagyarázni), de kész terveket állítok fel mindig, mindig előre nézek. Most az van előttem, ha nem sikerül, bejelentkezek lombikra-szept, októberre biztosan kapok időpontot, addig meg egy kicsit terelek. Több ismerősöm járt úgy, hogy 2., 3. lombik előtt már megfogant a bébi. Próbálj előre gondolni szerintem. Ja és bizz és pozitív dolgokra gondolni-sikerülnie kell-eljött a mi időnk! :-)))))
Ne add fel-a barnázás mást is jelenthet, sőt még a vérzéstől is lehet baba. Nekem tegnap volt két csepp barna, és ma is egy minimális, de több nem. Én még ma vagyok a 10. napon szóval még bőven van időm. Nekem mondjuk minden hónapban van 10-11 napon barnázás, de ez a beágyazódást jelöli nálam. Lehet nálad is az. (Amúgy én is barnázok mensi előtt is). Szerintem ne hagyd abba a progeszteron bogyót, mert ha még is van baba-akkor vége. Erre mindig vigyázzatok. Tesztelj egyet, ha úgy érzed, hogy amúgy már ott az ideje.
nem teszteltem, de már nem is fogok, mert így szokott nekem kezdődni, ilyen barnás akármivel :(
oké, nem hagyom abba. be is veszem most a délit :)
További ajánlott fórumok: