Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
hááát... szerintem ne hagyd abba a progipótlást (ha ez a Crinon az)
azt szokták mondani, hoyg a halvány csík is csík!!
Sziasztok!
Nem írtam még ide, de olvaslak titeket egy ideje. 8 sikertelen hónap van mögöttünk, most volt az első inszeminációm.
Ma vagyok 13 nappal inszemináció után. Úgy érzem, hogy nem sikerült, semmi jel a görcsölésen kívűl...
Clostit, Gonalt, Merionall-t kaptam, ill. 2 hete Crinon gélt. Abba akartam ma hagyni, hogy meg tudjon jönni, kezdhessem a köv. stimut, de a biztonság kedvéért teszteltem.
Ezt kaptam: [link]
Nagyon nagyon halvány, alig látható... Tudom.
Szerintetek van esélyem?
Egyébként 39 éves vagyok, nincs még babám.
sziasztok lányok, nekem kezd bepirosodni a készülődő mensim :(
csak az a baj, hogy így, hogy a Duphaston miatt pár napot késik, tolódik az inszem is, és hát amilyen szerencsénk van, lehet, bele fog esni a vasárnap is. ilyenkor úgy fogják csinálni, hogy szombat-hétfő? basszus. ezt akartam volna elkerülni, meg eleve a hétvégét, de hát sosincs szerencsénk. semmivel :(
hogyan lehetne eltolni mondjuk 2 nappal a peteérést?
Nagyon drukkolok:-) Megértelek! Én most úgy érzem,hogy összeszedtem magam a következőhöz! Jót tett a pihenés:-) Bár mindkettő kényszerpihenő volt és akkor nem így vélekedtem, de utólag nem bánom,hogy így alakult! Ne légy elkenődve!
Hétfőn várom az eredményt! Szép napot neked!
Jaj, jó hogy mondod, természetesen én is használom az utrot, csak az valahogy olyan természetes már, hogy kifelejtettem :)
Amint írtam is, a Siofort az inzulin rezisztencia miatt kell szednem (enyhe mértékű, de hónapok óta szedem). A Pronisonnak (ha jól tudom) az a feladata, hogy gyengítsen az immunrendszeren és így könnyebben befogadja az új szervezetet.
basszus :(
akkor most kezdjem el magam ilyenekre kivizsgáltatni? :(
Nekem dokim a Pregnacare-t ajánlotta vitaminnak, úgyhogy én azt szedem. Plussz IR-ra a Siofort, és a ciklusom első napjától kellett szednem Pronison-t (azt hiszem, ez olyasmi, mint a Medrol) is. Ez utóbbit jövő hét keddig kell szedjem.
Ezek szerint vannak tüneteid? Rossz étvágy? Nekem szinte semmi, nagyon is izgulok emiatt :((( Ugye ez nem jelent semmi rosszat?
Szia, ennek iszonyatosan sok oka lehet, pl
Ha meg sem termekenyul, az lehet azért, mert nem elég jo /érett a petesejt, túl vastag a burka, a himivarsejtek nem vonzódnak hozza (hialuronsavkoto képességük hiányzik, vagy amúgy sem tökéletesek), elkésett volt az inszem (meghalt a petesejt mire odaertek a fiúk)
Ha esetleg megtermékenyul de nem agyazodik be: fizikai gondok pl mehsoveny, nem jo nyálkahártya, immunreakciók a sejt ellen, rossz kommunikáció a sejt es nyh közt, genetikai okok. Ha a beagyazodas is elkezdődik-lezajlik: alloimmun okok, trombozishajlam, elégtelen progeszteron szint, genetikai hiba az embrioban, ami okozhatja többek közt, hogy negativ végül a teszt. Ez nem teljes felsorolás, es persze ott van az is, hogy egyszerűen csak peches az ember, es pont nem volt minden feltétel együtt.
Szia!
Örülök, hogy ennyire várod, én is nagyon vártam. Még majd hétfőn tesztelek egy ugyan olyat és majd minden kiderül.Jó lenne, de ennyire azért nem vagyunk szerencsések. Mi most úgy néz ki a következő ciklust kihagyjuk-egy kicsit elfáradtam.
lányok, amikor nem sikerül egy inszem, az miért van?
úgy értem, milyen okai lehetnek, ha nem sikerül?
hú, jó nehezet kérdeztem, ugye?
kattog az agyam sajnos :(
Köszönöm szépen! :) Párom is ezt mondogatja, hogy nyilván nem annyira fontos, hogy említésre méltó legyen.
A reményt még nem feladni! Szerintem korán teszteltél, hétfön csinálj még egyet! Nagyon drukkolok Nektek!
Szia Lottus! ;)
Annyit mondott a doki, hogy sokat pihenjek és vigyázzak nagyon a fertözésekre (ez alatt egészen pontosan nem tudom, mit érthet).
A kis ultrahangos képecskét már minden irányból áttanulmányoztam és már most gyönyörünek találom a pirinyó fekete pöttyünket! <3
Legközelebb 2-3 hét múlva kell mennünk. Te szedsz valamilyen bogyókat?
Én ma reggel(12. nap) csináltam egy 10-es tesztet-és sajnos NEGATÍV :-(
Tudom még bármi, lehet meg kora, de ez azért 10-es. Első inszemnél a 12. napon a du. 25 ös is pozit mutatott
lehet, este beülök egy kád forró vízbe, hátha az segít ilyenkor
úgyis hiányzik a kádas fürdés...
amúgy tegnap baráti párral elmentünk borozni, kicsit be is csíptem
sziasztok
a teszt negatív, de nagyon
ennél negatívabb már nem is lehetne :(
mikor fog megjönni?
tegnap reggel vettem be utoljára a Duphastont
jó lenne, ha ma-holnap megjönne, hogy elkezdhessük a következő hónapot
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?