Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Hányadik napon vagy inszem után? Én most vagyok a 19-en, délután tudok tudosítani, mennyi lett a hcg-m. De nekem azt mondta a nővérke, hogy ne izguljak, a lényeg, hogy növekedjen a hcg szint, és akkor minden OK, az ütem az mindenkinél változó lehet. Vannak már tüneteid? Mert nekem feszül a mellem, és a hasam, fáj a derekam, hulla fáradt vagyok, és ma reggel óta émelygek is. És azt hiszem soha az életben nem eszem többé májkrémet :)
Szia:))337, de nem kevés ez ennyi idő utan? Az orvos annyit mondott, hogy terhes vagyok, de...bármi lehet, reméljük, hogy csak később fogant meg. En nagyon pozitiv emberke vagyok! Ezért reménykedem...
Szia Lottus, tudod, hogy mennyi a hcg-d? Nekem ma azt mondta az orvos, hogy 1000 hcg alatt semmi se látszik még az UH-n, nem lehet, hogy ez a gond?
Drága Lányok! Segítsetek! Kicsit kétségbe esetem... Április 18-an volt az inszem nálunk, es múlt heten /előtte vasarnap pozitívat teszteltem. Viszont most nem látszott az uh-an semmi. Rögtön vervetelre küldött a doki, mind a hcg, mind a progreszteron szint jo. Szerdán megyek ujra.Volt hasonló cipőben mar vki? Tudom lehet későbbi beagyazodas stb... De elég sok idő telt el:( nagyon megkoszonnem ha ír átok! Lotti
Jaj, nagyon sajnálom! De ne adjátok fel!
Szia 1Amina, az bizony 2 csí, nekem ugyanilyen volt a 12.napon inszem után, és a vérvétel kimutatta 2 nappal rá, hogy 56 a hcg-m, szóval van ott baba! Tesztelj 2 nap múlva, meglátod erősődni fog, nekem már elég erős így 6 nappal később. Drukkolok!
Szia Gül Baba, nekem egyenlőre úgy néz ki, sikerült :) Ma voltam második vérvételen, és ha minden OK, akkor jövö héten UH!
Kitartást, sok erőt kívánok, Shaunie!
Azért olyan jó lenne tudni, mi a sikertelenség oka. :(
Köszönöm Lányok, nagyon kedvesek vagytok!!!Kicsit tartok a lombiktól, de muszáj szoknom a gondolatot...Nem tudom, mi lehet a sikertelenség oka, de talán kár is ezen rágódni...Most kell egy kis pihi, aztán újult erővel megyünk tovább. Úgyis várni kell, mire sorra kerülünk a lombiknál.Szép estét Nektek és remélem, Ti szerencsésebbek lesztek, mint Én Lányok!!!Kitartás, mindannyiunknak lesz babája!Kizárt, hogy ne legyen, hiszen nem adjuk fel!
Szia Mandella,
én csodálkoztam is, hogy rögtön az első után száműztek szünetre. Nekem januárban volt mióma göb műtétem, utána megllapították, hogy nincs peteérésem, ezért inszem előtt 2 cikluson keresztül szedtem Utrót, majd jött az inszem, Closy, tüszőrepi, most meg 1 hónap pihi. Gondolom azért, mert most nem volt valami rózsás a peteérésem, így kaptam egy gyógyszermentes hónapot, ha tetszik, ha nem.
Szurkolok, és olvaslak Benneteket, és persze majd írok is :)
Gül Baba, sajnálom, neked is kitartást!!
És gyere mihamarabb, illetve tök jó, hogy maradsz.
Egyébként hogy van ez, csak hogy tudjam, 3 inszem után pihenés van? Csak a Closti miatt sejtem, hogy esetleg így lehet, mert Clostiról olvastam, hogy 3 hónap szedés után szünetet kell tartani.
Hajrá! Tesztelj holnap is! Várunk a jó hírekkel!!! :-)
Kedves Abigél, Mirasol, Szamóca, Mandella!
Köszönöm az együttérzést, sokat jelent. Nem megyek ám el, csak pihenek, de Veletek maradok, mert érdekel, kivel mi lesz :). Amúgy igen, nekem ez volt az első.
SZURKOLOK!
Mirasol: neked nem írt elő a doki egy hónap pihenést? Folytatod rögtön?
Shaunie: kérlek maradj velünk, meséld majd el a lombik részleteit is, és ne csüggedj, Veled vagyunk!
1Amina: szerintem Neked gratulálhatunk :)
igen, már én is kezdem magam szoktatni a gondolathoz, bár lehet, hogy mi még messze vagyunk a lombiktól, de ki tudja.
páromnak már meg is említettem, kicsit félve, mit szól hozzá, de azt mondta, ha az kell, az lesz.
Jaj, nem hiszem el ! Én annyira szoritottam Neked! Tudom mit érzel, sajnos! De tudod, mi soha nem adjuk fel ! Lesz baba, ha lombikkal, akkor azzal. Féltem a lombiktol, de így hogy benne vagyunk, sokkal jobban hiszek abban , hogy lesz nekem is babám. :-)
Nagyon sajnálom! :( Sok eröt kívánok!
Ölellek! annyira sajnálom.
óó, de sajnálom, Shaunie! :(((((((
Sziasztok Lányok!Mai teszt negatív,barnázás elindult...nekünk maradt a lombik... :(
Szia, nem akratalak megsérteni, de tudod itt vannak, akik évek óta hiába várnak, es mindent megadnanak egy pozitiv tesztert, te meg leírod, hogy van halvány csík, de szerinted nem sikerült, abbahagyd e a progit... Ezt nehéz tajekozottsagkent értékelni, es persze elhiszem, hogy ismered a tested, de halkan jegyzem meg, terhes meg sosem voltál, hogyan is ismerhetned tehat, a tested ilyenkor hogy reagál? Mindenesetre gratulálok a babahoz, es kérlek, a dokidra hallgass, ne a megerzeseidre.
Azon ott a második csík-abba ne hagyd a progit, mert akkor elmehet sajnos. Folytasd tovább és két nap múlva újra teszt-akkorra biztosan erősebb lesz. Nagyon drukkolok és kitartást-sikerülni fog :-)
De, mondta a doki. Csak tudod ismerem a testem, és bocs, hogy az idegtépő várakozásban kombinálni kezdtem. A stílusod pedig gáz. Sajnálom, ha ilyen lelkivilágod van, remélem csak rossz napod van, szar lehet így élni...
Neked nem mondta a dokid, hogy 14 nappal az inszem utan tesztelj legkorábban? Régóta babára vágysz, de annyira sem vagy képben, hogy nem tunetekre hagyatkozunk az ügyben, hogy van-e baba, hanem a tesztre, vagy vervetelre??? Es egy progipotlast nem hagyunk csak azért abba, mert nem érzünk tünetet a 13.!!! Napon....Komolyan nem értem néha az embereket...
oké, köszi
majd csak kitalál valamit erre a dokim
csak hát ugye sajnos a páromnak elég nagy elfoglaltságai vannak hétvégén, de megígérte, hogy szegénykém, igyekszik majd ismét odatenni magát...
Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok! Én Is drukkolok mindegyikőtöknek!
Szerintem se hagyd abba a progit.
Nekem inszem utáni 11. nap volt ilyen halvány tesztem, de nekem ketten indultak el. 3 nap múlva teszteltem megint, akkorra már teljesen egyértelmű volt a két csík. Tesztelj újra 1-2 nap múlva, meglátod erősödik-e. Én drukkolok neked!!
Kedves Mandella!
Nekem is vasárnapra esett volna. Mivel itt sincs ilyenkor inszem, pénteken még dupla adag Fsh-t kellett szúrnom, ami elvileg hat rá, és a tüszőrepit szombat este 9-kor kellett beadni. Ezekkel elvileg lehet szűk keretek közt manipulálni az időpontot. Szóval ne aggódj, ha vasárnapra esne.
nincs lenne, így VAN! :-)
szerintem nyugi, halkan örülj, pihenj sokat, és csinálj holnap is tesztet, hátha erősödik
és ha felírta a doki, ne hagyd abba a progit
Köszönöm! Bárcsak így lenne!!
További ajánlott fórumok: