Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szuper!Kiváncsi lennék mennyi szalmát használtak fel neked egy inszemhez. Nekünk 15 db van lefagyasztva, még az inszem előtt állunk, csak most közbejött egy kis hüvelygyulladás...:/
Remélem júniusban indulhatunk :)
Sziasztok!
nem értem miért tesztelgettek,miért nem mentek vérvételre,az már a 14.napon megbízható eredményt mutat!engem mindig vérvételre küldtek(idáig 4 szer)
Szia Tündérke,
akkor jegyezzük meg egymást, nekem is kimarad a május, június közepe a következő opció. Tartsuk egymásban a lelket. Én is szomorú lettem, mikor a doki elrendelte az egy hónap pihenőt :(
Próbálom elterelni a figyelmemet, jönni-menni, diétázom, hogy ledobjam a maradék 10 kilómat. Azt mondtam magamnak, ha nem sikerül az első, akkor visszafogyok a verseny súlyomra, hogy arra jöjjön a baba. Lehet Ő egy jó baba és megvárja, hogy ne legyek bálna a szülés után :)
HAJRÁ LOTTUS, és Mindenki, Aki teszt eredményre vár :)!
Kismamik pihenjenek, sok ERŐT és boldogságot kívánok!
nekünk is lesz nem sokára, csak egy kicsit még várnunk kell rá. De kitartunk-vagy én lehet nem. Nem gondoltam, hogy ilyet mondok egyszer, de szerintem teljesen belefáradtam.
Mire jártál ma? Sikerült minden, izgulsz már?
Jaj Juci-nagyon sok sikert erőt és kitartást, na és persze türelmet kívánok Neked holnapra. Majd gondolok rád és drukkolok ezerrel-minden jó lesz és sikerülnie kell. Jól jegyezz meg minden, mert szerintem nem sokára én is csatlakozom a lombikosok táborához.
Ja és majd várom a beszámolódat :-)
Szia. köszi.
hát ez a gondom.... a második inszem után ekkor, a 11.napon már nekem is voltak tünetek.... most nem érzem a hasfeszülést :/ s félek a péntektől.
Sziasztok!
Sajnos, legkorábban jövő hónapban kerül sor inszemre. Tüszőim túl kicsik, stimulációra van szükség. Eléggé nekikeseredtem! :-(
Gratulálok a kicsi fiu születéséhez!
Értem, mit érzel. Lesz neked is nemsokára.
Jaj de jó lenne!
A mellem csak olyan izomláz szerü fájdalom. semmi más. Aludni én mindig tudtam, de délutánonként mindig fitt és üde voltam, akkor szoktam kutyát sétáltatni, most nem vinne rá senki sem, kidőlök :)
Köszönöm, Lottus! Jól estek a szavaid. Reményt adtak ujra. Nekem is azt mondta a doki, ha a 14.napon negativ lenne, ne keseredjek el...teszteljek a 16.napon is. meg ő is tesztel a 17. napon, mikor ellenőrzésre megyek.
Köszönöm! Édes vagy!
Nálad sem volt semmilyen tünet a teszt előtt?
Aludni nagyokat alszom délutánonként ;), de ezt annak tudtam be, hogy inszem után jól benáthásodtam :/
Helló!
Hát pénteken lesz a 14. nap, hamarabb nem hiszem, hogy merek tesztelni. Ma vagyok a 11. napon. a mult hónapban, mikor elkezdődött a beágyazódás, ekkor volt becsételésem, most tudom, hogy mindig ezt fogom lesni, minden pisinél :/ s a multkor a 12.napon már deformálódott a mellbimbóm... Most meg apró szurásokon kivül semmit sem éreztem eddig, max gyenge görcshullámokat meg derékfájást. Nem merek jeleket keresni, mert most a hüvelygél mellé szurom a progeszteron injekciót is, mert multkor ez még hiányzott, ezért levált a nyálkahártya. annyira tele a nacim, ugy tartok a hétvégétől :/
Nagyon szepen koszonom:) ha vki akkor Ti meg ertititek, hogy a csoda kapujában ez a bizonytalanság felőröl.
Nem bírtam ki, ma csináltam egy digitális tesztet,ami + 2-3 az mutat:) múlt heten csak 1-2 , tehát nőtt a hcg:))) picit le nyugodtam:) holnap minden kiderül! Nagyon jo, hogy vagytok!
Szia,
nekem most pénteken derült ki, hogy nem sikerült Ez volt az első. Habár ismerek egy embert, akinek rögtön összejött az első, azért sajnos nem ez az átlag, próbálom ezzel vígasztalni magam. Csalódott voltam, és végigsírtam egy estét, de utána összeszedtem magam. Próblok az itteni Lányok öröméből erőt meríteni. Nekem sajnos a május szünetes hónap, legközelebb júniusban mehetek, így én most csendestárs vagyok :) Neked is szurkolok!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?