Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
jaj de jó'
7 kicsi törpe :-D
nyugi köztük van a befutó ;-)
szia Pumukli'
nálunk a Tesco-s teszt jött be X- Epil .
de jó!!!
jaj, nagyon izgulok én is értetek! :-)
hajrá!!
De jó, ennek nagyon örülök-izgulok!
Akkor holnap is várjuk a fejleményeket.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy használt e már valaki Maria Romed tesztet (kazettás). Nálunk a gyógyszertárban csak ilyet lehet kapni és elég sok rosszat hallottam róla (fals eredmény).
És szeretnék veletek megosztani két idézetet, ami egy kis erőt ad talán mindenkinek a mindennapokban Egy blogon találtam.
""Sokak szerint a remény erőt ad, mások viszont, akik már reméltek, nemcsak úgy ímmel-ámmal, hanem igazán, azok tudják, hogy ez pont fordítva van: a reményhez kell az erő. Sokkal több erő kell hozzá, mint a reménytelenséghez"
,,Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja. Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben. Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol. Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb. Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni..."
Szia!
Szeretném elmondani, hogy nálunk is teszt van-gyógyszertári és a 18. napon. Természetesen ez elég idő, ha még is később fogant a picu. A hcg is csak akko érvényes ha jól tudom, hogy ha kétnaponta ellenőrzik. Sajnos jártam már így-pozi teszt után egy héttel, de még vizsgálat előtt a tesztem sajnos halványabb lett mint előtte-és hcg, majd két nap múlva megint. De már szinte majdnem nulla lett-szóval elvetéltem.
Szia!
Szeretnék érdeklődni, hogy hanyadik napon lett először halvány a teszted-és hanyas volt? És mikorra lett szép erős?
Köszi
ó tényleg, hisz irtad is a gyulladást... miélőbbi gyógyulást. Aztán sok sikert.
Köszi... hogy érzek e valamit.
hát izomláz szerü fájdalmat a mellemben, meg görcsöket, pár nappal ezelőtt szurkálásokat, ezek lehetnek a progszeteron hüvelygétől és az injekciótól, amit szurok... meg persze a babától is. az egyedüli amit még érzek az a derékfájás, amit biztosan nem a progeszteron vált ki. vagyis bizunk.
Már ebben a hónapban kezdtük volna, de előjött a hüvelygyulladásom, remélem következő ciklusra rendbejövök, ha minden ok lesz júniusban kezdjük, stimulációval!
Drukkolok! Érzel vmit amúgy?
Spontán ciklusos inszemed lesz vagy stimulált hónapod van? Mikor lesz a beavatkozás?
Igy van, akkor két szalma.
Köszi. remélem, pénteken pozitiv hirekkel jövök.
Én a Klinikán csináltatom, így nem kell fizetni érte, nekem is úgy lesz hogy egymás utáni 2 nap lesz az inszem, tehát 1-1 szalma kell majd!
Drukkolok, akkor nemsokára lesz eredményed!
Aham, egy szalma. Nem is értem, minek nekik egy inszemre több szalma, hacsak nem több napon keresztül lesz inszemed. van olyan, hogy egymás utáni napokon van inszem. nem tudom, Kaáli hogy csinálja.
Nekünk a 3. inszem volt 12 nappal ezelőtt. Most várjuk az eredményt.
Értem, akkor jó. Mert nekem a Kaáliba a konzultációs azt mondták egy inszem 5-6 szalma kb....erre a dokinőm meg azt mondta egy inszem egy szalma. Kicsit összezavarodtam.:)
De ha neked is így volt akkor csak nem mondott hülyeséget!
És ti hogy álltok, hány beavatkozás volt már?
engem is jegyezzetek meg, lányok!
most jövök a dokitól, kihagyunk egy hónapot, pihentetjük a szervezetemet, de spontán engedélyezve van természetesen.
aztán a köv. hónapban stimu, majd inszem, és ha az sem sikerül, akkor még egy, és ez a doki 3 sikertelen után átad a lombikosoknak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?