Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
ez nagyon izgi, drukkolok!
most már mindent bele!! :)
Akkor mostmár emlékszem rád-nem a szomszéd ágyas voltál, hanem a kint ülő, és akkor már uh-n is utánam jöttél :-)
És mit mondott hanyadik után lombik?
Igen, ezen én is agyaltam, hogy vajon mennyit számít a pozitív hozzáállás. Eddig azt vallottam, sok múlik rajta, kvázi önbeteljesítő jóslatként működik. De ezek szerint nem...;)
Mikor első konzltáción kijöttem a rendelőből, akkor még igen, hittem, hogy nekem ez összejön, nem is kérdés. Aztán elkezdtem blogokat, fórumokat olvasgatni. Na, lehet ezt nem kellett volna... És szembesültem vele , hogy így is csak 15-20 % az esély. És ekkor indult el bennem, hogy elsőre tuti nem, de mivel ennyi idős vagyok szerintem 3.-4.-re sem. Sápy-tól meg is kérdeztem, hány inszem után mehetek lombikra. Tudom, gáz hozzáállás. De! Mégis összejött, így is hogy hitetlen voltam. Szóval emiatt ne ostorozd magad! Nem ezen múlik. Szerintem valami olyan dolog lehet a hátterében amit még nem ismer az orvoslás, vagy nem tudom. Számomra is érthetetlen.. Soha ne add fel. Egyszer Neked is ott lesz a pozitív teszt, tudom. Vagy így vagy úgy. Csak van aki rövidebb, van aki hosszabb utat jár be addig...sajnos. Ez legyen előtted!
Pumukli!
Igen én voltam a 3. számú inszemes, én is emlékszem rád! Irigyeltelek is, hogy Ti már bent vagytok, nekem fél egykor csinálta meg , kicsit feszült voltam emiatt..;)
Szorítok Neked is, hamarosan összejön. Kívánom!
Szia!
Gratulálok-ez nagyon jó, biztos minden rendben lesz továbbra is.
Akkor nem tudom, most a szomszéd ágyas vagy, vagy akim még kint ült. nekem is akkor volt, ott és ugyan annál az orvosnál, csak sajnos a 4.-és úgy néz ki teljese sikertelenül.
Aztán inszem után 13 nappal, reggel már azon kattogtam, hogy abbahagyom a progi pótlást, tudjon megjönni és kezdhessük a következő stimut. Mivel volt otthon netes tesztem, egye fene-tesztelek egyet. Nehogy úgy hagyjam abba, hogy mégis. Gyűlöltem tesztelni, látni az egy csíkot minden egyes alkalommal meghalt egy kis részem....és olyan nehezen tudtam feldolgozni.
Miközben csináltam remegett a kezem, még mondtam is magamban milyen hülye vagyok, úgy izgulok, mintha lenne miért.
Aztán amikor fél perc múlva derengett a másik csík is, na akkor döbbentem. Ennyire becsapjon a testem. Egy az egyben ugyanazok a tünetek mielőtt megjön. Görcsölés, a mellem oldalt fájt, stb. De más nem. Se több pisilés, se mellbimbó fájdalom se semmi.
A többit már leírtam
Először mikor mentem Farkas Ági volt, ő indította az egészet. Tündér. Másodjára Fekete István látott, ő írta ki a szurikat. Harmadik alkalommal az UH-n Sápy volt a 11. Napon. És magát az inszemet is ő csinálta. Szerintem mindhárman nagyon profik és rettentő kedvesek. Ez a klinika meddőségi szakrendelése. Sokat kell várni, de TB támogatott.
Sziaaaaa! oké akkor kettő babó tuti, visszakerül. :)
S te hogy vagy?
Szia!
Igen első inszem volt. Előtte 8 hónap volt sikertelen. Októberben kezdtük élesben, már előtte sem szedtem gyógyszert. Három hónap kudarc után elindultam kivizsgáltatni magam. Kezdtem sima hormonokkal, 3. és 21. napi, minden érték tankönyvi... Ezután jött a klasszikus barátcserje, cickafark, palástfű, D-, E-vitamin kúra, Aviva stb. Semmi. Januárban jutottam oda, hogy a TSH-t nézzük meg: ez picit magasabb volt-2,90 erre elkezdtem pajzsmirigyhormont szedni bébidózisban. Semmi. Februárban férjem andrológiai vizsgálata: tökéletes ez is. Még mindig semmi...;)
Márciusban egy gyors laparoszkópia-hysztero-hsg kombó, milyen meglepő, itt sem találtak semmit.
Március végén mentem a műtétem után a Debreceni Klinikára, ott pedig azt mondták, ahogy megjön a vérzésem indulhat a stimuláció, legyen terminált együttlét. Én pedig kértem, hogy legyen egyből inszem. ( 39 vagyok)
O. K. Április közepén megjött, elkezdtük Closti-Gonal-Ovitrelle szokásos gyógyszerekkel. Majd mivel a 14. nap az vasárnapra esett, ezért a 15.-en hétfőn csinálták meg.
Első pillanattól éreztem, hogy nem sikerült...;)
Ki is bőgtem magam azon a héten vasárnap, hogy persze hogy miért is sikerült volna elsőre. Pesszimista voltam. Olyan szinten hittem a kudarcban, hogy vígan bicikliztem, a biciklit emeletre föl és le cipeltem, erdőben túráztam..
Folyt.
Köszönöm a biztatás! mikor eljött az idő reggel, beszurtam a progeszteront, s elvágták a görcsöket, érdekes. ha a teszt pozitiv lesz hétfőn, akkor ezt mindenképp megmondom a dokinak.
Shaunie, lombik biztosan sikerül majd. az más eljárás, annak sikerülnie kell.
Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy csak most írok, de sűrű napok voltak!
A vasárnap reggeli ultra halvány teszt után, hétfőn nézettem egy HCG-t, ami 56 lett ( dpo 14) Erre óvatos öröm volt a reakció , nem mertem beleélni magam...
Majd másnap, kedden, újra teszteltem és vártam, hogy erősödött-e? Hát nem... És a hőmérsékletem is leesett 37.3-ról 37.-re, és a mellfeszülés is csökkent... Teljes pánik. Tudom ciki, de kedden akkor újra vérvétel- és a HCG 132.....;)
Na, itt már kezdtem megnyugodni. Ma reggel pedig egy erős pozitívat teszteltem! Nagyon boldog vagyok!!! Köszönöm a drukkokat, nagyon aranyos társaság vagytok!!
Kívánom, hogy mindenkinek minél hamarabb sikerüljön! Szorítok nektek!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?