Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Remélem jót jelent, de két napja fájnak a melleim.
Reggel a hátam, mintha fát vágtam volna, ágyékom.
Rossz, mert már minden apró jelre figyel az ember lány!
Most volt a 2. (vasárnap teszt).
Utrogestán a 2. héten, az első héten pedig a hüvely krém (nem jut eszembe a neve)
Nekem a kaáliban kellett, de megbeszéltem a dokival hogy ha a 3. Nem sikerül akkor nem hagyunk ki. Szóval teljesen orvos függő sztem.
Na es akkor most elindulok utro szerző körútra :)
Hány hónapot csináltál szünet nélkül?
Mit kellett szedned ezalatt?
Köszi
Kedves macika33!
Nekem nem kellett.
Sziasztok, Nektek az inszemek között kellett szünetet tartani? Illetve előtte a "csak" closty-s hónapokban?
Köszi
Sajnálom maszat! De a pihenes biztos jot fog tenni. A harmadik előtt nekünk is kimaradt ket hónap de nem bánom mert a doki es en is pihentunk egy nagyot es utana meg is lett az eredmenye:)
Bee7 tok jó hogy minden rendben van nálatok mi jövő heten megyünk a következő uhra ez lesz a 10. Heti mert mi sem bírtunk volna varni a 12. Hetig.
Sziasztok!
Hát a 2. inszem sem jött össze, ma megjött! 1 hónap kihagyás! De ez még semmi!
Már fel is hívtam a klinikát december elejére kaptam konzultációt a dokihoz! Azt mondták, h. decemberbe már nem igen csinalnak inszemet, a karácsony, ünnepek végett. Ez tök jó nem? Úgyhogy 2 hónapot kell várnom, míg történik valami!
A férjemmel azt beszéltük, hogy most elmegyünk welnesselni, kipihenni a sok sterszt!
Köszi csajok! Remélem sikerülni fog. Nagyon bizakodunk..... azt nem tudom miért vonják ki de azt mondták már nem nagyob lehet kapni és nagykerből sem lehet màr rendelni. Ezt a Kaáliban mondták tegnap. Crinonet adnak helyette, persze az árban is sokkal drágább. Lehet kevés fogyott belőlecés hát a gyógyszeripar.......
Bee nagyon vigyázz magatokra!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?