Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nekem ugyan ez volt azzal a különbséggel hogy nekem spontán nincs is :) nem gondolom hogy a 3 nap mestruácio kevés lenne. De gondolom ez is más mindenkinél. Sőt ha jobban belegondolok 3 napig sem tartott.
Azt szeretnèm kèrdezni tőletek , hogy kinek milyen kèt inszem közt a menstruációja mert nekem az első ès a második után is borzasztó kevès ès csak 2-max.3 napig tart ,az előtt normálisan 5-6 napig tartott normál mennyisèg!!!! Szèpen kèrlek ìrjatok ha van más is ìgy!!!!!!!! Lehet, hogy feleslegesen de izgulok!!!!
Nemtudom,lehet hogy rámférne ez az egy hónap magam sem tudom nagyon el vagyok bizonytalanodva.Még nem is telefonáltam ídöpontért konzultáciora mert semmi kedvem hozzá,úgysem tud mondani semmi ujjat a doki.De lehet hogy holnapig meggondolom magam és telefonálok.
Köszönöm a válaszokat,hogy öszinte legyek nem lettem sokkal okosabb.:))))))))
Szia
Nek se vált be, ráadásul drága is.
Próbáld ki a one step ovutesztet. Neten lehet rendelni.
Sokkal jobb
én próbáltam, egy kalap sz@r, de sokaknak bevált.
Pont már hianyoltalak. Nem lehet hogy nem hagytok ki egy hónapot? Én a most a 3. Után megbeszéltem a dokimmal hogy ha ez sem sikerül akkor nem hagyunk ki, és belement. Lehet h jobb lenne mert jobban emlékszik a szervezeted az előző hónapra. De ez passz én is csak találgattam hogy mit kéne. Én próbáltam a mikroszkòpot de természetesen nekem semmit nem mutatott. De a sògornőmnek mindig páfrányos :)))
Csajok.Próbálta már valaki ezt az ovulácíos mikroszkopot?Még mindig el vagyok kenődve olyan üresnek érzem magam.Messze van még egy hónap mire nekifuthatunk harmadjára.
Köszönöm csajok a sok jó tanácsot!
Mondjuk télen víz helyett inkább teát iszom, de most áttérek a vízre.
Köszönöm, hogy szorítotok!
Mondjuk én valahogy igénylem az alvást, pihenést, de ma du. sétálok egyet.
Hajra! Nekem azt mondta a doki h sétáljak sokat hogy ne csak feküdjek, sok fehérje és annyi víz hogy mikor már fullon vagyok még egy pohárral :) betartottam, ikrek :)
szia,
Itt vannak jó ötletek:
[link]
[link]
Én ebből ezeket szoktam:
A palástfű tea segíti a beágyazódást, ovu után végig a cikluson keresztül.
Én még méhpempőt is szoktam enni, reggel nyelv alatt 1-2 gramm. A méhnyálkahártya felépülésében segít.
E vitamin.
Sok fehérje.
Sok folyadék.
Magnézium - ellazítja a méhfalat, segíti a beágyazódást.
E vitamin.
Ma volt a 2. inszemem. Remélem sikerülni fog. Tudom, csak pozítivan!1 hét itthon, aztén melo.
Tudtok valami vitamint, vagy teát amivel rá lehet segíten?
November 10. az első vérvétel és uh. A 10ik napon kell menni ez Győr.
Én mindig a 7. Napon voltam előszor mert úgy fogyott el a gonal. Úgyhogy sztem ha tudsz szombaton menni akkor érdemesebb mert akkor már latja hogy hogy állnak a petécskèk és ra tud segíteni ha kell. Legalábbis nekem mindig kellett. De attól függ h te hogy vagy stimulálható. Mindenesetre hajra :)
Ma hívtam a Kaálit még meg kell kérdezni a dokitól hogy melyik nap menjek mert a 10-ik nap jövő vasárnapra esik. Így nem tudta a recepciós eldönteni hogy szombat vagy hétfő. De majd ha tudok valamit szólok. Tudom hogy a harmadik a nyerő, rajtad kívül egy másik ismerősömnek is az jött be (és vele közös a dokink) így remélem a legjobbakat. :)
Mi pedig drukkolunk. A 3. Lesz a nyerő. Nekem is az jött be :)) szólj ha már kezdődnek az UH-k
Én is bízom benne. Nekünk most volt egy hónap pihenő, mert nem volt időpont. Úgyhogy készen állok a sikerre! :)
Sajnálom!Kitartást nektek!!!!!!Nem kell pihennetek egy hónapot?Nekünk kell,de abban bízom hogy karácsony elött még egy inszem belefér és a fa alatt lesz egy pozitív teszt.Szerintem annál szebb ajándékot nem adhatnék a családomnak!!!!!Remélem a karácsonyi csodák segítenek majd nekünk és lesz itt a fórumon egy csómó karácsonyi babóka!!!!!!
Sziasztok. Reg irtam mert nem tortent velem semmi mert ugye nem kaptunk idopontot. De ma reggel megjott es kezdjuk a harmadik egyben utolso inszemet. Ugyhogy remenykedek es bizakodok.
Sírni csak otthon,most dolgozom,itt nem tudják mi történik velem.:(
Köszi lányok tudom,hogy előre ,de nagyon nehéz.
Köszönöm nektek,hogy vagytok nekem .
Konzílium jön,hogy hogyan tovább...Ha megjön hívom a dokim.
Nagyon sajnálom lamya őszintén. :( sird ki magad aztán gyerünk előlre mert csak így lehet. Meg kell vivnunk ezt a harcot. De sikerülni fog mindenkinek.
Lányok, stimulacio után az útról befejeztével két nap alatt nem jött meg. Akinél ilyen volt meddig érdemes várni? Mit javasolt es mikor a doki?
Nagyon sajnálom es együtterzek.
De fFel a fejjel! Új ciklus, új lehetőség! Csak pozitívan.
Sziasztok,ma reggeli teszt is negatív,utrot abba hagytam,mérhetetlenül csalódott vagyok.:(
Most olvasom, hogy akkor mégegy hónap, Karácsonyi ajándék lesz a teszt:)
További ajánlott fórumok: