Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
13., de már nem érdekel
az előző inszemnél nem volt mell nagyobbodás, érzékenység
Remélem jót jelent, hogy folyamatosan fájnak a melleim ill. érzékenyek. Holnap teszt.
Este volt egy kis émejgés este, pedig lájtosat vacsiztam.
Egy próbát megér-mi most ezt használjuk, eddig sem voltak gondok, csak kevés volt a mozgékony, de most az inszemnél orvos és biológus is külön megdicsért minket- 31 millió lett-
biosziget.hu/biotech-mens-arginmax-potencianovelo-tabletta-p-3933.html?search=argin
És árban is elfogadható
Kedves lamya!
Nálunk is voltak a kiskatonákkal bajok! A mi receptünk az volt, hogy rengeteg tengeri hal (nem fagyasztott, illetve kaviár (növeli a mennyiséget) és nem hallgattunk a dokira a második alkalommal, miszerint megtartóztatás. Így lett 10 millió és 47% mozgékonyság! Az elsőnél 5 millió és alig volt mozgó!!!!!
A doki is azt mondta, hogy most szép volt minden!
Nálam a hormonok okésak és nagyon gyors (magától) a peteérés!
:)
Tegnap este 3 óra WC felfázás elméletileg. De fáj az hasam két oldalt köldök magasságában. Megnyomom is fáj, és amúgy is. Doki azt mondta, hogy nem néz meg, mert hólyaghurutnál nem kell, elég ha a férjem elmegy a receptért!
Melleim nagyok és nehezek!
Most dolgozom, feltuningolva: antibiotikum, tőzegáfonya, cickafark tea, urogin! Sajnos a könyvvizsgálók miatt kénytelen voltam jönni! :)
De legalább nem nyolcra, csak 10-re:):)
Ma a 10. nap van!
Lamya!Mi volt a dokinál azthiszem ma voltál,engem átraktak 20.ára!
Kiváncsi vagyok!:)
Köszi!:)
Mérem, de nem hiszek benne
Sziasztok!
Hajnalban felfázási tünet, reggel még éreztem, aztán elmúlt, mintha mi sem történt volna, este 37,2 volt a hőm. Ma pedig már leszakad a hátam. 9. nap.
Szia Juci!
Hogy vagy? Hogy haladtok?
Olvastalak az inofolicos topikban :-)
Köszönöm-
tudom hogy sikerül, mert sikerülnie kell, csak reméljük hogy már meg is marad, nem ismétlődik meg az egy évvel ezelőtti és a többi. Szülinapomra a picurt kértem :-) dec.22.
Más módszerek, más bogyók-reméljük beválik.
S nekem is van le..arom kapszulám :-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?