Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia Remény!
Új hónap, új lehetőségek! Fel a fejjel.
Szia Beatrix!
Igen, Lollok csinál inszemet, Tatabányán rendel, viszont a 12. kerületben tervezi, hogy lesz itt is praxisa.
Ismered esetleg?
Ölellek Remény.Persze azért csinálok egy tesztet reggel,de nem hiszem,hogy van miért,én hétfőn voltam.Nekem is 1 hónap szünet jön és konzílium.
Remélem én is,hogy neked és nekem is karácsonyi ajándékunk lesz .:)
Sziasztok!
11. nap. Bal oldal lent folyamatosan görcsöl, mintha nyomnák kívűlről. Éhség folyamatosan, naponta ötször eszek.
Valakinek voltak hasonló tünetei?
Köszi előre is a segítséget.
Kedves Remény!
Fel a fejjel, de tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz!!!!
Igen kikell hagynom 1hónapot,de nem pihenünk amint lehet megyünk a 3.ra!Pont mondtam a páromnak hogy majd a fenyőfa alá teszünk egy +tesztet!Holnaptól elő
re nézek de a mai napom még az önsajnálaté:)))))
Köszönöm a vigasztaló szavakat és az ölelést jól esett!!!!
Sziasztok!Hát sajna van egy jó nagy negatív tesztem.Tele is sírtam már a párnám,felkelni sincs kedvem!Ebben a 21inszemben nagyon bíztam talán azért érint ilyen rosszul a negatív teszt!Az elsönél nem viseltem ilyen nehezen a kudarcot!Ma már nem is használom az utrot.Kell egy kis ídő mire összeszedem magam.Holnap megyek melozni,bár abszolut nem hiányzik hogy mindenki kérdezgesse hogy sikerűlt e!?De majd csak tulélem nemigaz?
Lamya még egy tesztet azért lőj el reggel!
Szia,köszönöm,de én majd csak holnap tesztelek,ha addig nem jön meg.Bár most elég gyanús a hasam.Tegnap délután negatívat teszteltem .:(
Holnap reggel még egyet megcsinálok,hátha...
Szia
Most látogatók ide először . A bmc-s topikba vagyok.
Lollok doki csinál inszemet??? Jól értettem amit írtál???
Ha igen, akkor hol???? Rendelojeben? Bmc be kezdtünk, de nagyon az elején vagyunk. Meg nem derült ki, hogy inszem vagy lombik lesz.
Kriszti:)
Tőlem kérdeztél, nekem válszoltál?
Ha igen, akkor igen, nagyon remélem!
Egy évvel vagyok nálad idősebb, így átérzem, amit te is érzel, teljesen!
Nekem konkrétan 1-2 napos szünettel, de az inszem óta iszonyúan fáj! Mindent túlzást félre téve! Esténként csak a jobb oldalamra fordulva tudok elaludni, mert akkor nyugszik meg! Ilyem még soha nem éreztem!
Remény, Gondolunk Rád erősen ;-) küldjük az energiát.
Kriszti, Te 11 dpo-n vagy? Az lehet a beágyazódás jele is. :)
Szia!
Nagyon szorítok neked! Megértelek, hogy izgulsz!!!!!
Kitartás, bár ebből szerintem eleged van, mert mindenki ezt mondja!!
Sziasztok!
Ma vagyok a 11. napon és elég sokat szurkál a jobb oldalamon a petefészkem, de már szombat óta! Néha állni sem tudok! Ha lefekszem úgy egy kicsit csillapodik! Esténként pedig rendszeres a 37-37,1. Ráz a hideg szabályosan!
Mit jelenthet? valakinek ötlete?
Előre is köszi a segítséget!
Köszönöm, h leírtad a folyamatot.
Már csak pár nap és meglesz az eredményed, remélhetőleg dupla csíkos :) Azért pihentél otthon utána, mert nem voltál jól, vagy csak a biztonság kedvéért?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?