Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy inszem után 7. nappal (tegnap este is volt hányingerem) ebédet kitenni taccsilag jó jel-e. Nálam ez nem szokott előfordulni!
Elötte azt éreztem, hogy a szagogtól is felfordul a gyomrom. Menekültem ki az étkezőből.
Szia!
Vajda Miklóshoz járok. Ö dolgozik dec.28.-tól
Nekem 250-es ovitrelle volt-és én úgy tudom annak a kiürülési ideje kb 10 nap. Én volt hogy teszteltem végig 10-es teszttel és látszott, ahogy ürül.
A progeszteronról-nekem normál esetben amikor utoljára nézték-50 nmol/l volt, de az a 21 napon volt és közben a 17 napon volt peteérésem. Amióta inszemek vannak midig kapok progeszteron pótlást, orvosom szerint ilyenkor már nincs értelme nézni.
Az elsőnél nekem sem nézték, csak most ránéztek a régebbi leleteimre, ahol 35 nmol/l volt a progeszteronom, és azt mondták, hogy 50-60 körül lenne jó. Ma megkaptam az eredményt, 263 nmol/l!!!
Ez persze lehet a gyógyszertől, meg attól, hogy mondjuk megrepedt mind a 6 tüszőm. Valahol olvastam, hogy a magas szint terhességre is utalhat. Csak az a kérdés, hogy a gyógyszer mennyire emeli meg...
5-kor telefonálok, majd megírom, hogy mit mondtak.
Mindenesetre napközben sikerült annak utánajárnom, hogy a magas progeszteronszint csinál hasszúrkát. Én meg reménykedtem a beágyazódásban... :(
Ha ez az inszem nem sikerül, akkor az ünnepek miatt kihagyok egy hónapot, és elmegyek magánba. Meg szabad kérdeznem, hogy Te kihez jársz?
Ezt orvos mondta? Mert en azt olvastam, hogy a 250-es ovitrelle kiurulesi ideje 7-10 nap, a 125-ose pedig 4-5.
Amit el is hiszek, mert az ovitrelle beadasa utan elkezdtek feszulni a melleim es a napok mulasaval pedig ugy erzem enyhul valamennyit. De bar ne enyhulne a kovetkezo 9 honapban!
Nekem még nem.
Lehet, hogy hülye kérdés, de kellene?
Hahóóó,
valakinek, -aki szedett Utrogestant és Duphastont is-, mértek már progeszteron szintet inszem után valamikor?
Olyan hülyeséget mondtak nekem tegnap a magánklinikán. Kérdeztem, hogy tüszőrepesztő után hány napig pozitív a teszt, mert nekem 4 nappal utána csak halvány pozitív volt. Az volt a válasz, hogy annyira kevés hCG-t tartalmaz az injekció, hogy azt a teszt nem mutatja ki(!), és hogy azért volt pozitív, mert sikerült az inszem...
Hát, nem tudtak erről meggyőzni.
Igen, a pénz nekem is kezd szűk keresztmetszet lenni, de valahogy csak összespórolom rá a pénzt, mert mindent meg akarok tenni azért, hogy sikerüljön megfogannom és életet adni egy kis embernek. Hétfőn megyek is az első beszélgetésre.
Ma hajnalban azt álmodtam, hogy megszültem a kislányomat, és szeretgettem, simogattam, szimatolgattam. Nagyon valóságos álom volt, utána olyan sírós hangulatom lett.
Amikor az inszemet csinaljak nezik ultrahangon, hogy a sperma hogyan jut a mehbe?
Nekem azt mondtak, hogy igyak elotte, mert a hugyholyagnak tele kell lennie, ugyanugy, mint a lombiknal az embriok visszahelyezesenel. Ott mondjuk mindig nezik ultrahanggal is es eppen a jo kep miatt kell, hogy tele legyen a holyag. Ezert vartam volna az ultrahangot az inszemkor is, de ott nem csinaltak.
Ez talan orvos, vagy intezetfuggo?
Én is görcsöltem nagyon, és adtak egy Cataflammot utána. Szerintem nyugodtan vegyél be egyet, meg igyál magnéziumot, az enyhíti a méh görcsölését.
Ma vagyok 6. napon, és ma is nagyon görcsöltem, késszúrás szerű fájdalmaim voltak egész nap, és vettem be még egy Cataflammot, miután beszéltem a magánklinikával.
nem, én nem néztem meg, de nem is ajánlották fel, de lehet, nem is akartam volna azt látni.
én is szeretnék elmenni már régóta kineziológushoz úgy az egésznek a lelki oldala miatt, de még nincs rá pénz :(
Sziasztok!
Hát én a 3. inszemet sem viselem jól! Kb. két órával az inszem után 2 órával elkezdett a gyomromtól lefelé görcsölni és azóta is tart. Hol jobban, hol gyengébben. Olyan szinten, hogy ülni is alig tudok. Le kellett délelött is dölnöm egy 10 percre! Nagyon király!
Milyen orvos az ilyen?????
Én nem néztem meg és nem is ajánlotta az orvos!!!
Sziasztok!
Én bizonítottan a talpreflexológiában hiszek és a masszázsban!
Szia Halacska79!
Köszönjük szépen! Szépek voltak a tegnapi eredmények! Bizakodunk!:)
Nem adjuk fel!
Kriszti1974 és Mandella,
Ti megnézhettétek a mikroszkópban, hogy haldoklanak szegények? Mert én igen, és totál kiborultam. Csak sírtam és sírtam, aztán elindultam a melóhelyre, azt sem tudtam merre járok, túlmentem a metróval 2x is... Engem nagyon földhöz vágott ez a dolog. Főleg, hogy azt mondták, hogy az idegen spermát nem ölöm meg (mondjuk ezt nem mutatták meg, ami így utólag elég gyanús...)
Akkor azt gondoltam, hogy nem lehet, hogy 10 év alatt minden pasi ellen, aki hosszabb ideig volt mellettem, ellenanyagot termel a szervezetem. Márpedig úgy néz ki, hogy így van, ezért életemben először elmentem egy természetgyógyászhoz, hogy keressük meg a lelki okát a dolognak, mert ennek csak pszichés oka lehet. 3 alkalom után feladtam a dolgot több ok miatt is. De azért abban hiszek, hogy minden betegségnek lelki háttere van, és tervezem, hogy elmegyek egy terapeutához még egyszer. Hátha tud segíteni. :) (www.babaneked.hu)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?