Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Kedves Marimama!
Amit érzel az az ammónia. Az ammónia (NH3) egy természetben is előforduló anyag - pl a Jupiter meg a Szaturnusz bolygók jó részben abból állnak (a másik részük meg metán CH4), belélegezni (nagy mennyiségben leginkább) nem tanácsos, így ha használod, akkor jó ha van szellőzés vagy nyitva az ablak. De éppen ez az "agresszív" természetes anyag az ami olyan klasszul tiszít.
Mellesleg amikor elmész a fodrászhoz és egy dauert csináltatsz, akkor pontosan ugyanezzel a "bűzös" anyaggal bodorítják a frizkót. Ott ugye nem baj? :) A lényeg az, hogy okosan és a használati utasításnak megfelelően kell használni és akkor semmilyen káros hatása nem lesz, csak előnyös.
Ciao Norris!
Használtad már az amway L.O.C. Plus Üvegtisztító termékét? Ez nem büdös, így a kellemest a hasznossal összekötheted. Szuper jó portaszító réteget képez az üvegen, így még kevesebbet kell használni, még tovább tart, és 1/3 arányban hígítjuk.
Helló!
Néhány tapasztalatomat szeretném megosztani veletek az Amway által forgalmazott termékek kapcsán. Pár dolgot kipróbáltam már, és eddig elégedett vagyok. Egyszer vettünk egy 3 kilós mosóport, amit hárman (a két lakótársam meg én) 8 hónapig használtunk, pedig aztán volt mosás rendesen, mert az egyiki srác szakács, így kétnaponta ment a gép a sok zsíros, piszkos ruha miatt. A másik személyes kedvencem a See Spray, egy ablaktisztító. Oké, kicsit büdi (ammóniás, na de az ammónia az egy természetben is előforduló, nem "idegen" anyag), és nyitott ablaknál érdemes használni, no de az ember jó esetben nyitott ablaknál tisztítja az üveget, nem? :) Utáltam sikálni az üveget, de ezzel pikk-pakk megvan és elég tartós is. Tükörre is jó, jegyzem meg halkan.
Ezen felül amit még kvázi rendszeresen használtam az a Naponta vitamin, meg a rágható vas. Ezek is beváltak. Per pillanat meg a fogkrém van otthon fogytán, így azt hiszem az lesz a következő amit rendelek tőlük.
Azoknak akik drágállják a termékeket, azt javaslom, hogy ne vásároljanak fel hatalmas készleteket, hanem kezdjék csak 1-2 termékkel egyszerre. Aztán mire az az 1-2 termék elfogy, addigra azon veszik észre magukat, hogy már lassan mindent lecseréltek otthon, hiszen fél-egy évre elég minden koncentrátum (használtattól függően), és ha elosztom az árat az idővel, akkor rádöbbenek, hogy egyben soknak tűnik, de apródonként éppen az ellenkezője. Fele, harmada.
"Vitamint" rengeteget kipróbáltam...Ezek a készítmények segítettek...
Nálunk az AMWAY táplálékkiegészítők sikeresek!!!
Nem azok amik a szóra kattintva előjönnek.
Mit szólnál hozzá, ha kipróbálnád magad a vállalkozásban?
Ha nem telik 2x ENSZ környezetvédelmi nagydíjas, 6-10x koncentrátumú termékekre pénz, szerintem akkor neked van a legnagyobb szükséged erre a vállalkozásra, hogy jobb anyagi körülményekre tegyél szert és megengedhesd magadnak, hogy vegyél ilyen szupi dolgokat.
Szia skorpyo19!
Azt javaslom, hogy az üzleti dolgaidról csak a szponzoroddal beszélj, nézz el nyílvános tájékoztatókra vagy kisebb-nagyobb rendezvényekre, ott 100%, hogy megtalálod a válaszokat a kérdéseidre.
Kea!
Kérdezd azt az illetőt, akihez regisztálsz, kutya kötelessége elmondani mindent a használatról, mármint az áruház használatáról, stb. Neki érdeke.
Miért drága? Én egy liter mosogatót egy évig használok, azelött az olcsóbb egyliteres boltit havonta vásároltam. Min. 180 Ft-ért és nem ért semmit (rengeteget kellett használni ahhoz, hogy ne legyenek foltosak a poharak, stb.), sőt a kezem is állandóan száraz volt. Nem gyöztem krémezni. (add hozzá a krémek árát is) Most viszont 1900Ft: minimum egy évre, és a kezem sem szárad ki. És kevesebb pénzt költök háztartási tisztítószerekre!
Vitamint rengeteget kipróbáltam kislányomnál, mert immungyenge, ekcémás stb. Ezek a készítmények segítettek.
Arról nem is beszélve, hogy egészségünknek sem ártanak, mivel természetes anyagokat tartalmaznak a készítményei. Környezetünket is kíméljük vele.
Nekem olcsóbb a boltival szemben.
De mindenki döntse el maga mi az olcsó! :)
Helló!
A párom termékvásárlás céljából már egy éve regisztrált, ha nem több, és most kezdtünk gondolkodni, hogy én szívesen dolgoznék is vele. Alapjáratban jazzéneket tanulok és az Amway-jel az a célom, hogy ne kelljen attól félnem, lesz-e mindig időben koncert vagy hakni, amiből családot lehet eltartani... illetve amiből nem lehet...
Úgy látom, valóban sok kitartás kell hozzá, elsősorban a másokban kialakult előítéletek lefaragása miatt. Manapság elég, ha csak megneszelik, milyen rendszerű a vásárlás, rögtön valamelyik él-MLM pénzhajhászati akciójára gondolnak, és már nem is képesek felfogni, hogy ez nem az, amire gondolnak. Addig meg pláne nehéz eljutni, hogy rájöhessenek, miért is jók a termékek. De érdemes, mert mindig vannak nyitott fülek is.
Nem hinni kell , kérdezni:o))
a színskálája biztosan meg van .Meg a krémekből is van neki valamilyen , egészen biztosan.
Nehogy már lemaradj a jóról:o))
Te mnnyire vagy benne ebben az üzletben- és mióta?
bocs ,hogy kérdezek csak én még új vagyok kb 1 hónapja regisztráltam, a termékeket kezdem megismerni(bár már régen is sok jót hallottam róluk),az üzleti része is érdekel,de nem tudom leszek-e elég kitartó,azért is érdekel mások véleménye-aki tudja is,hogy miről van szó nem csak hallomás után írja a magáét.....
Sziasztok!
Örülök hogy én is "ide" találtam. :)
Szeretem az amway termékeit,főleg a mosóport, öblítőt, fürdős cuccokat. (több hónapig elég, és jobb mint bármi más mosóporok)
Csak mint vásárló foglalkozom jelenleg vele, de ki tudja majd mit hoz majd a sors:)
Ha kell valakinek termék szekszárd, tolna körzetből szívesen segítek!!
Ritkán veszek a gyógyszertárban szemfestéket, rúzst és hasonlókat :):):). Ahol veszem ott viszont legalább a kezemre rákenem, hogy lássam a szineket.
Nem hiszem, hogy bevásárolt a teljes arzenálból. De veszett már több is Mohácsnál, legfeljebb maradnak a régi kencék.
Mert üzletben meg a gyógyszertárban magadra kenheted?
A sponzorodnál egész biztosan ki tudod próbálni őket.
Egyébként tényleg nagyon jók. Az egész család ezt használja. Még apa is, aki azelőtt soha semmit nem kent magára. Egyik alkalommal ő ment el helyettem artistry tréningre, ahol felvilágosították, hogy a férfiaknál azért jóval magasabb a bőrrákosok aránya, mert nem kennek magukra semmit. Ez használt:o))
Semmi öblítés:o)) a következő zuhanyzásnál úgyis lejön:o)
Első alkalommal, ha sok a vízkő, ajánlatos töményen ráfújni és azt ledörzsölni. Utána aztán már nincs szükség ilyesmire. Felhiggítod,ráspricceled és annyi:o)
Hali mindenki !
Fürdöszoba tisztitót csak ráfujni kell ? semmi öblités... stb ?
Sziasztok!
Épp most fogok csatlakozni a rendszerhez, de nem forgalmazóként, csak saját használatra.
Köszönet Heppinek a 353-as hozzászólására, a fel nem tett kérdéseimet válaszoltad meg :).
Az biztos, hogy takarítószereket fogok venni, mert egrészt tetszik, hogy kisebb helyen elférnek, másrészt legalább kímélik a környezetet. És nem utolsó sorban szeretek keveset költeni a jóra :).
A hozzászólásaitok meggyőzőek, de mi a helyzet a kozmetikumokkal? Úgy tájékoztatott az, aki beléptet, hogy net-en is tudok rendelni. De pl. rúzsokat, arckozmetikumokat hogyan, ha nem látom és nem tudom magamra kenni?
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?