Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a véleményetek az Amway termékeiről? fórum

Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
479. pbambi (válaszként erre: 467. - Gaby133)
2008. máj. 2. 18:47

Szia!

Nem tudom mit tudtál elbukni mert aki belefektet elég energiát és időt annak hidd el 100%,h. bejön(tapasztalat).

A tréningek,könyvek,cd-k csak akkor "hatnak",hogyha nem csak meghallgatod hanem próbálod magadra átvenni az ott hallottakat(ezt amúgy az összes CD-n hallhatod,h. ők nem garantálhatják a te sikered mert ez összetettebb ennél).

478. pbambi (válaszként erre: 474. - Jekavama)
2008. máj. 2. 18:38

Szia!

Végre valaki aki megérti amit írtam.

Sokan azt mondják,h. én már találkoztam az amwayel(mért szembe jött a cég és beszélteket?? valószínű csak egy olyannal találkozott-aki nem volt elég motivált vagy a rá tukmálunk másokra vmit-címmel indultak neki ennek az üzletnek)szóval azt gondolom ez az üzlet csak azoknak való akik képesek küzdeni az álmaikért és kilépni a komfort zónájukból.

477. Napster4 (válaszként erre: 476. - Supin)
2008. máj. 2. 16:57

Szia!

Olvass visszafele...

üdv.

476. supin
2008. máj. 2. 16:23
Tul drága a pénztárcámnak.
2008. máj. 2. 15:42

Sziasztok!

Gaby133 nak csak annyit hogy nem egy embert ismerek, vagy hallottam róla aki kb 3-6 hónap elérte a 21%-os szintet (kb 400 eFT havonta). Jajj ez az Ő akkor kezdte azért megy neki jól duma már az agyamra megy .... 13 évvel ezelőtt is meg lehetett csinálni, most is meg lehet csinálni .... egy 21% -os csoporthoz havi 200 PÉ fejenkénti forgalommal 50, 50 PÉ forgalommal 200 ember kell.

Neked nincs 50-100-200 ismerősöd aki nem csinálja ?

ennyi .....

üdv.

474. jekavama (válaszként erre: 467. - Gaby133)
2008. máj. 2. 12:17

Miért van az, h akárhol olvasok a tiédhez hasonló hozzászólást, mindenki csak annyit fűz hozzá, h nem jött be, arról viszont senki sem beszél, h. véleménye szerint mi volt az oka, és legfőképp: hogy vajon az, akinek nem sikerült, követte-e a követendő módszert, és valóban megtett-e mindent a siker érdekében. Akik benne vagyunk, mindannyian tudjuk, h ez egy összetett dolog, és ahhoz, h komoly eredményt érj el, minden szükséges lépésen végig kell menni. Nem elég megvenni a cd-ket, meg a könyveket, azokat hallgatni és olvasni is kell, és még ez sem elég: amit hallasz és olvasol, azzal önmagadat fejlesztened is szükséges. És még ez sem elég: a termékeket is használnod kell, enélkül nyilván nem tudsz jó szívvel ajánlani semmit... Ja, és még valami, talán a legnehezebb: fel kell vállalni a barátok, ismerősök, idegenek előtt, h ivel foglalkozol, és meg is kell mutatnod nekik. Elkötelezettség és kitartás: ezek hozzák az eredményeket, önmagában a vásárlás nem lesz elég hozzá.

Mondanám, h próbáld most újra, mert megváltozott a szisztéma, most már csoportban, egymást segítve-erősítve dolgozunk, nem egyenként, magányos harcosokként - de a munkát most is bele kell tenni...

Drágák a termékek? Lehet, h egyszerre kifizetni az 1900 forintot egy l vegyszermentes mosogatóra sok, de nyolc-kilenc hónapon keresztül havi háromszázért vegyianyagot használni, szerintem töbe kerül (és most akármelyik terméket elővehettem volna, a golyós deót pl. november eleje óta használjuk hárman a családból, és még mindig van belőle - pedig nem izzadunk kevesebbet - előtte a Secretet havonta-másfél havonta 650 forintért vettem, plusz a férjemnek külön ugyanannyiért egy pasis izzadásgátlót)- és akkor az egészségünk megóvásának vagy későbbi helyreállításának dilemmáját még fel sem hoztam.

Szinte minden terméket használok, tisztítószereket, táplálékkiegészítőket, kozmetikumokat - a különbség gyermekszemnek is egyértelmű, és látványos! És még az üzleti része is alakul...

473. sodrak
2008. máj. 2. 11:02
Az LOC és Dish Drops termékeket szeretem.
472. Heppi (válaszként erre: 470. - 3e0ba54fb8)
2008. máj. 2. 09:43
Igyekszik az ember:o)))
471. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 466. - Giry)
2008. máj. 1. 09:29

Kedves vagy, köszönöm! Na, ezt pl. nem is tudtam, hogy még visszatérítés is van. Kipróbálom, mit veszíthetek?

Köszi!

470. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 468. - Heppi)
2008. máj. 1. 09:27
Hogy te milyen kis disznó tudsz lenni! :DDDDDD
469. 9e7527505c (válaszként erre: 468. - Heppi)
2008. máj. 1. 07:27

Azért ne essünk túlzásokba.Sok jó termék van, nem hiszem h az Amway a világon az egyedüli.

És ugye tudjuk h nem mindíg a legdrágább a legjobb.

Azért ennyire ne legyünk fanatikusak.

468. Heppi (válaszként erre: 467. - Gaby133)
2008. ápr. 30. 22:14
Végül is, egy nőt is lehet helyettesíteni guminővel:o)
467. Gaby133
2008. ápr. 30. 17:36
Sziasztok. Én is beleugrottam régen az üzleti részébe. De nem jött be. Nagyon naív voltam, és kb 200-250 ezer ft-ot buktam vele.:(. Jártam a tréningekre, vásároltam kazikat, meg cd-ket, meg könyveket, mert azt mondták, hogy fél év alatt akár több száz ezer forintot is lehet vele keresni. De ez csak kamu. Vagyis akik még az elején elkezdték azoknak talán bejött. A termékeik nagyon drágák, és igaz vannak köztük jók, de mindegyiket lehet helyettesíteni olcsóbbal. Hát ennyi.
466. giry (válaszként erre: 464. - 3e0ba54fb8)
2008. ápr. 30. 12:16

Szia KeA!

Amit írtál, abból teljes mértékben kiderül, hogy egy nagyon igényes ember vagy, hiszen csak igazán igényes emberek használnak ilyen termékeket. Nagyon jó termékek a felsoroltak is, a tapasztalataink azt mutatják, hogy az Artistry-vel amellett, hogy minőségben nincs szinte különbség az általad felsoroltakkal kapcsolatban, viszont éves szinten egy vagyont spórolhatsz meg. Emellett az Artistry a világ 4 legnagyobb kozmetikai cégének az egyike, a másik 3, a Clinique, Este'e lauder, Lancome. Ezenfelül gondolj a visszatérítésekre is, ami 200 pé után 3%.

Ezek után szerintem el fogod tudni dönteni, hogy érdemes-e váltani. Remélem tudtam segíteni.

465. 9e7527505c (válaszként erre: 463. - Gyopárka)
2008. ápr. 30. 07:54

Tulasi termékekkel foglalkozom és maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Viszont eeben a termékcsládban egyenlőre nincsenek takarítószerek, a mosogatószert kivéve.

Úgyhogy én leginkább ilyen téren szeretnék újítani.Ugyanis a megfelelően környezetbarát takarítószerek viszonylag drágák és nehéz őket beszerezni.

Másik fontos dolog h ne tartalmazzon állati eredetű összetevőket, és erőszakmentes legyen.

464. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 462. - Gyopárka)
2008. ápr. 29. 22:18

Köszönöm, sokat segítettél. Leadtam a rendelést, izgatottan várom a termékeket :).

A kozmetikumokról mi a tapasztalatod? Én általában Art Deco és Clinique dekor kozmetikumokat használok, és egy jó ideje Holt tengeri krémeket, samponokat. Szerinted érdemes lenne esetleg váltanom ezekben is?

463. gyopárka (válaszként erre: 459. - 9e7527505c)
2008. ápr. 29. 21:12
Nekem is fontos a környezetvédelem általában is,de nagyon fontos hogy a lakásom levegője is tiszta legyen,ne pedig szervezetet irritáló dolgok terjengjenek a levegőben.Az Amway termékekkel való takaritás kellemes,semmilyen irritáló anyag nem terjeng és ezek is biológiailag lebomló anyagokat tartalmaznak.Te mivel foglalkozol?
462. gyopárka (válaszként erre: 453. - 3e0ba54fb8)
2008. ápr. 29. 20:56
A mosóport régebben használtam,most az utóbbi években nem ezért arról inkább nem írok.Jók voltak,csak rámentem a kozmetikumokra,emiatt hanyagoltam.A többi terméket szinte mindet használom.Az ablaktisztitónál régen a See sprayt használtam,az is jó volt,de én most jobbnak és gazdaságosabbnak találom a Loc Plus ablaktisztitót.Eszméletlen sokáig elég és jó üvegre,tükörre,tv,számitógép képernyőjére.Én kb.400 ml viz+100 ml üvegtisztitó arányban keverem.Az üvegtisztitó 500 ml-es tehát 5 adagot csinálok belőle.Tv,számitógép képernyőjét nem kozvetlenül spriccelem,hanem törlőkendőre és azzal törlöm át.
461. giry (válaszként erre: 457. - Genlips)
2008. ápr. 29. 15:43

Érdekes, hogy drágának találod, pedig rengeteg infót írtunk róla...

(Meg akinek telik mellplasztikára...)

460. 9e7527505c (válaszként erre: 448. - Giry)
2008. ápr. 29. 15:43

Köszönöm a felvilágosaítást. Tényleg rengeteget számít h az ember kitől tájékozódik.

Az avont már rég abbahagytam.

Viszont nem tudtam h az Amway termékek is környezetbarátak, köszönöm az információt:)

Lehet h kipróbálom:)

459. 9e7527505c (válaszként erre: 451. - Gyopárka)
2008. ápr. 29. 15:39

Nekem ezt anyósom mondta, mivel ő próbálta.

Köszönöm a tanácsodat, de nekem már van jól bevált termékem ráadásul most ezzel is foglalkozom vállalkozóként.

Azzal a mosogatószerrel is meg vagyok elégedve ráadásul biológiailag lebomló anyagból készül.

Nekem ez fontos:)

458. pbambi (válaszként erre: 452. - 3e0ba54fb8)
2008. ápr. 29. 15:17

Szia;)

Persze igazad van sokszor kicsit nyers vagyok:D

A termékek nagyon jók a mosószerre pl. nem vagyok allergiás a fogkrém ötünknek 2 hónapig is elég,hajápolás termékek(satiniqe)rendbe hozta a hajam pedig nagyon elvolt töredezve a festéktől.LOC az összes foltot ki hozza szóval azt még szkeptikusok is szeretik.

Rengeteg mindent tudok(volt rá időm,h. megtanuljamXD)szóval kérdezz és amire tudok válaszolok.

457. genlips
2008. ápr. 29. 13:06
kicsit drága...
456. giry
2008. ápr. 29. 12:34

A folyékony mosószernél, kb olyan 75 mosás amire szuperál, ott a kupak az adagoló, és félig kell tölteni a kupakot. És így van, tartalmazza a víztlágyítót is, tehát az sem kell hozzá.

Nagyon hatékony!!!!

455. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 454. - Giry)
2008. ápr. 29. 11:48

Köszi!

Ha jól értelek, akkor ha a folyékonyat veszem, az önmagában is olyan hatékony, mint az SA8 a felsoroltakkal? Prewash-t mindenképpen veszek, mert az ingek és a blúzaim nyakát tökéletesen tisztítja, és nem fakítja mint a wanish szappan vagy gél, amit eddig használtam. 100 mosás???? Ez nagyjából azt jelenti, hogy 10 hónapra lesz elég.. hmmm, és gondolom vízkőoldó sem kell eztán a gépbe?

454. giry (válaszként erre: 453. - 3e0ba54fb8)
2008. ápr. 29. 11:36

Szia Kea!

30 ml-t vagyis egy fél adagolónyit kell 1 mosáshoz használni, ha SA8 premium mosóporról beszélünk. Viszont ajánlom még hozzá a Bleach-et, a pre wash-t, illetve a try-zyme-ot, ezek közül 2-t legalább, és egy csúcsszuper mosási rendszerhez jutsz és kb. 100 mosás ertejéig tart. Vagy van az amway-nek a folyékony mosószere, amihez semmit sem kell használni, még az öblítőből is csak fél adagot, és iszonyatosan hatékony.

A fürdőszobatisztító a leghatékonyabb vízkőoldó, pár percet rajta kell hagyni a felületen. Az első alkalmakkor érdemes 100%-osan használni, utána hígítani 1/3 arányban.

Az ablaktisztító nagyon hatékonyan taszítja a port. Ugyanígy kell hígítani.

453. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 451. - Gyopárka)
2008. ápr. 29. 11:19

Gyopárka!

A mosóport is használod? Azt hogyan kell adagolni? Most készülök venni, ahogy fogynak a különféle mosó, súroló és egyéb termékek, úgy cserélem őket Amway-ra. Az ablaktisztítóról és a fürdőszobatisztítóról mi a véleményed?

köszi!

452. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 450. - Pbambi)
2008. ápr. 29. 11:16

Bár egyetértek veled ami a terméket és az ár/érték arányt illeti. De azért kicsit fogalmazhatnál finomabban. Az intelligenciának vannak azért egyéb mérési módszerei is :DDD. Az ilyen hozzászólásokkal nem szimpátiát fogsz kelteni, hanem a fejedet fogják leharapni.

A jövő pedig még nagyon sok mindenben benne van :DD

Mivel viszont én most kezdek el vásárolni, a terméktapasztalataidra kíváncsi lennék.

451. gyopárka (válaszként erre: 446. - 9e7527505c)
2008. ápr. 28. 19:30
Nem tudom elképzelni hogy lehet hogy a mosogatószer nem oldott semmit.Én 15 éve használom a termékeket,többek közt a mosogatószert is,soha nem tapasztaltam olyat hogy ne oldotta volna a zsírt,sőt eszméletlen jól oldja.Én kétféleképp használom.Ha nagy mosogatást csinálok,megengedem a mosogatót és 3 pumpával nyomok a vízbe.Ha csak néhány tányért kell elmosnom akkor a műanyagflakkonban felhigított változatot használom.Megtöltöm a flakont vízzel és 5 pumpa mosogatószert nyomok bele.És ami csodálatos: a kezet tényleg nem szárítja,nincs viszkető érzés,nem kell állandóan krémezni.Talán próbáld ki saját magad,ímádni fogod az eredményt
450. pbambi
2008. ápr. 28. 18:53

Szia mki:D

Most vagyok itt először de úgy éreztem ide írnom kell:D

Én 16 éves vagyok 11 éve ismerem az amwayt(minkét üzletépítési stílust is).

Aki azt gondolja ebből nem lehet megélni az téved(mégpedig nagyot...)és az aki sajnálja magától a minőséget(mindegy,h. anyagi dolgok miatt vagy csak úgy..)azt gondolom nem intelligens...mi sokáig 50ezerből éltünk de mi akkor is az áruházunkból rendeltünk és sosem az ilyen madaras-tesco(auchan),tesco,metro és ezekhez hasonló izékben vettük meg a termékeket(és ugye amit az emberek nem tudnak,h. ki kell fizetni a reklámot is mivel nem mondhatod ezt:bocs én nem néztem/hallgattam a reklámot akkor 5 ezerrel kevesebb...)

Szóval most megélünk ebből és jól élünk ebből.

Nekem is van áruházam(már egy éve)saját magamnak rendelek mindent és decembertől én is építeni fogom az üzlete mert ebben van a jövő csak ezt sokan még nem vették észre.

❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook