Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Na az még szép lenne!! Ilyet nem is hallottam, de a tanácsadóm se.
Az öblítővel megvan mi volt a gond: nem öblítőt kaptam, hanem valami finom mosószert. Na ettől várhatom, hogy puhák, illatosak legyenek a ruhák. Gond nélkül visszacserélték, úgyhogy most már tényleg öblítőm van:-)
Remélem jó lesz.
Te hogyan higítod? miben milyen arányban?
Mellesleg abban igazad van, ha nem vásárolsz , nem keresel. De ugye, ha van egy üzleted, akkor nem a szomszéd boltjába mész vásárolni. ( ha igen, akkor baj van )
Itt a forgalomból van pénz, nem a regisztrációból. Azt gondolom, ez eléggé egyértelmű.
Hahó van köztetek fehérvári?
Szükségem lenne scrub buds-ra :)
hogy használtad? milyen arányban higítottad?
Nagyon finom, tiszta illata van (szerintem )
1/8 arányban szoktam higítani, ezzel teszem max-ig az öblítő tartályt.
ez bonyolult. a marketing tervben ahogy elmondják,
az ember úgy gondolja, hogy 1200 pé-nél már elég jól keres. a bónuszkalk. szerint, csak ha már van kb. 3 lába és nagy különbségek vannak köztük...hogy van ez?
van már kalkulátor a honlapon. azzal ki tudod számolni.
Igen, a feletted levőnek 240 PÉ-e lesz. A saját vásárlása után fogja megkapni a 3% ot.
ha elérem a200pe-t akkor a felettem lévő is megkapja a 200pe-t,ha neki pl.40pe-je van akkor össz.240 pe-je lessz?
200pe -nél mennyi pénzt érek el amit megkapok?
Szia!
A leanyom kb.ket eve amwayezo tobb talalkozon vett reszt Nagybanyan,Szovata magyarban Nyiregyhazan es csutortokon megy Debrecenbe talalkozora.Ha akarod felvenni a kapcsolatot vele szivesen kozvetitek van skypom megjobban ellehet beszelgetni.
Bocsanat ha zavartalak.
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?