Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Az hogy mi okoz mérgezést, az anyag mennyiségtől is függ. Gyakorlatilag minden lehet mérgező nagy dózisban, ugyanakkor kis koncentrációban a legerősebb méreg sem ártalmas.
Úgyhogy amit gondosan összegyűjtöttél, így nem sokat ér. Ha azt is melléírod, hogy ezekből az anyagokból melyik termék mennyit tartalmaz, valamint hogy ugyanebből mennyi az egészségügyi határérték, akkor értékelhető. Így nem.
Sziasztok. Én véletlenul kerultem erre az oldalra. Kutatásba kezdtem a céggel kapcsolatban. Pár hónapja beléptem, mivel nekem azt állították a termékek kornyezetberátok, és hogy használatukkal kivonhatom a méregynyagokat a háztartásombó. Mivel tudtam hogy a tisztítószerek hatásfoka kiváló, igent mondtam. Ebben nem is csalódtam, azonban a minap az egyik ismerosom megkérdezte, hogy a deó tartalmaz e alumíniumot. Megnéztem, és bizony tartalmaz. Tudtam, hogy az alumínium nagyon káros, és rákkelto anyag. Tovább kutattam, így rájottem hogy rengeteg méreganyagot tartalmaznak mint a tisztítószerek, a krémek, a fogkrém és a tisztálkodási szerek is. pl. LOC tartalmaz: COCAMIDE DEA-t, amely boron át felszívódó hormonrrongáló vegyulet
TRIETHANOLAMINE-t allergén és tudokárosító anyag. Rákkelto is lehet.
Methylchloroisothiazolinone-tartósító, fehérjekárosító, erosen alergén
Sampon: Ammonium Lauryl Sulfate és Ammonium Laureth Sulfate- rákkelto, autómosó szerekhez,motor zsíroldókhoz használatosak. Ezek a szerek komoly fenyegetést jelentenek az egészségre.
Cocamide MEA- allergiát és borgyulladást válthat ki
Benzyl Salicylate- rogzítoszer. Borérzékenységet okoz
Butylphenyl Methylpropional-mesterséges illatanyag,borirritációt okoz. Használta korlátozva van eros érzékenységet kiváltó hatása miatt.Állatoknál nagy koncentrátumban használva spermakárosodáshoz vezetett, és befolyásolta a központi idegrendszer működését; álmosságot és légzési nehézségeket okozott.
Tetrasodium EDTA- tartósítószer,borgyulladást és allergiát okoz.
Propylene Glycol-Az ásványi olajok egyik kozmetikai formája, amely a fék- és hidraulikafolyadékokban és az ipari fagyállókban egyaránt megtalálgató. A bőr- és hajápolószerekben a Propylene Glycolt (Propilén-Glikol) hidratálóként használják, mivel megakadályozza a nedvesség eltávozását. Az ipari biztonsági adatlapok óva intik a felhasználókat attól, hogy a Propylene Glycol (Propilén-Glikol) a bőrükre kerüljön, mert erősen irritáló, valamint máj-, és veseelégtelenséghez vezethet. ', "
Hydrogenated castor oil- koolaj
DMDM Hydantoin- Allergiát okozó formaldehid-forrás, gyengíti az immunrendszert, asztmát és rákot is okozhat. További hatásai: fejfájás, depresszió, fájdalomérzés.
Ez csak 2 termék a sok kozul. Mindenki figyelmébe ajánlom az interneten is hozzáféheto méreglistákra.
Sziasztok!
Jár erre mostanság valaki?
Én nagyon sok termékét használom és elmondhatom , hogy mind bevált!
A vitaminok meg legföképpen!
Sziasztok,
Mi a véleményetek amwayes vitaminokról? Hol lehet rendelni öket? Köszi a segítséget.
Sziasztok!
A mosogatót próbáltam, egyrészt rendkívül gazdaságos (nekem egy flakon majdnem egy évig elég!!! ki lehet számolni és összehasonlítani más termékekkel)és az sem utolsó szempont, hogy környezetbarát. Ezen kívül egy parfümöt használok még rendszeresen.
Annál azért több kell. mondjuk 2vel legalább.
a bögrét nem kell szárazra törölni. utána simán elmosogatod ,lecsöpög és annyi.
Akkor ha pl. 10 l vízbe áztatom a ruhát, akkor egy olyan kis kupakkal kb. elég hozzá? És mennyi ideig hagyjam ázni?
A csészékkel lehet, hogy az volt a baj, hogy túl körülményesen csináltam, utána meg nem töröltem azonnal szárazra....de majd futok még ott is egy kört.
még sosem mértem:-)
sac/kb. Minél melegebb a víz , annál jobb
Sziasztok!
Én most szeretném kipróbálni a vitaminokat, valamint a positrim port. Van valaki, aki hosszabb távon is használta a vitaminokat? Vélemény? Valamint az is érdekelne, h 1 doboz positrim por elfogyasztásával, ha azt eszem vacsorára, lehet-e fogyni?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.
Eszter
Akkor nem értem . Nekem mindig gyönyörűek lesznek .
Be lehet szórni a dobba is, de hatékonyabb, ha előbb beáztatod a ruhát
így csináltam, de semmi változást nem láttam, olyan, mint amikor "csak" mosogatok...
A mosógépbe hogy kell adagolni? Lehet a dobba is tenni?
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?