Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Nem azt kell nézni, hogy hány hónapig elég, hanem,hogy hányszor mosol egy dobozzal.
Ha csak heti egyet, akkor tuti az egy év :-) ha napi egyet, akkor bizony max 2 hónap .
Ha régi a vízkő, próbáld többször. az se egy nap alatt rakodott oda:-)
Mosóporból mennyit használsz?Nekem 1 évig elég.
A wc-tisztító nekem sem jött be.
L.O.C-t és a mosogatót és a kíméletes tisztitószert viszont imádom.
komoly????????? áááá
mindig is a kókuszos naptejem volt a legeslegkedvencebben hosszú évtizedek óta. hurrá!!
a vízkövet nem tudtam eltüntetni a csapokrol az loc vel?hogy csináljam h sikerüljön?
a wc tiisztitot is probáltam 1-2 helyen lejött valami de nem jo igy sem.
a mosopor nm tart ki 1 évig örülök ha 6 honapig kihuzza a 2.25 kg os na erre tud valaki jo tanácsot irni?
Ha azt mondom, hogy szuper,akkor csodálkozol? :-)
erős kókusz illata van ( hiszen abból készül), mivel a kókusznak van a legnagyobb UV szűrő hatása.
Tehát aki nem bírja a kókuszt, annak nem ajánlom .
A gyerekem januárban Kubában járt, egy hétig hajóztak a Karib-tengeren. A hajón mindenki ezerrel kente magát különféle kencékkel, mégis mindenki leégett. A lányom meg szép, egyenletesen lebarnult:-)
hali
senkinek nincs új élménye termék témával?
én még nem próbáltam a naptejet, az milyen?
egytől még nem változik semmi:-)
rendszeres fogyasztása nagyon jótékony hatással lesz az alakodra és a közérzetedre egyaránt:-)
mire gondolsz?
"Sziasztok,
Mi a véleményetek a konyhai tisztító szerekről? Pontosan a gáztisztítóról. "
Sziasztok,
Mi a véleményetek a konyhai tisztító szerekről? Pontosan a gáztisztítóról.
Drága smallviki!
Ha gondolod,bármikor szívessen leülök veled és választ adok a kérdéseidre.Csak kérlek üljünk le,mert nem akarlak kérdések zavarában hagyni.Mivel látom érdekel a téma!Priviben bármikor megbeszélhetünk egy időpontot.De ne mondj úgy véleményt semmiről,hogy nem tudod miről is beszélsz.Üdv: Gabi
és a kádra mit használtok?
(az enyém asszem műanyag borítású lemezkád, arra nem jó az, ami a többi fürdőszoba berendezésre, hanem más kéne, de nem tudom mi.)
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?