Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Pné Veronikát kérdezem melyik loc-t kapta?
-talán az 1L-est?
Sziasztok. Ajándékba kaptam egy LOC-ot, és ahogy látom mindenkinek nagyon bevált. Ma kipróbáltam én is, a konyhában, szuper lett a csempe, a kőpadló és még a mikrót is minden nehézség nélkül kitakarítottam vele. Még hová szoktátok használni? Láttam kocsimosásra is írta valaki...
Mennyi egy ilyen flakon? Csak azért kérdezem, ha elfogy, mennyibe lesz.
konyhai tisztító alatt a mosogatót érted?
-a startolon ott vannak akik a legtöbbre vitték eddig az amwayban,amugy akárki elmehet és ők mesélik el hogy kell csinálni,ők hogyan kezdték
-lehet töllük tanulni
-havonta egyszer van ilyen startolotalálkozo
Ha most azt mondom, hogy szuper, azt hiszed elfogult vagyok:-) pedig nem ám :-)
1/3 ban hígítva, olyan több éves olajfröcsögéseket is lehoz, amit eddig csak kapirgálva tudtál leszedni:-)
a mosogató ami 1L-es hogy tart tovább,ha higítom úgy ahogy előírják és ugy használom
-vagy a mosogatóvízbe teszek 2-3 nyomásnyit?
érdekes nekem meg tök csili-vilik lettek a csapok
nekem azt mondták ha nem jön le valamii nagyon régen rákövesedett azt higitás nélkül szedjem le és utána már elég a hígitott a tisztán-és vízkőmentesen tartáshoz. Nem csodaszer! A száz éves rárakódást nem hozza le olyan könnyen, ahogy a többi szer sem!
A vitaminok szerintem nagyon jók. Majdben 100%-a hasznosul a szervezetben.Ellentétben más vitaminokkal, amiből legfeljebb 10-40%.
Körülöttem sorban hullanak ki a kollégák, én meg mindent kibírok :-)Rengetem energiám van, sokkal nagyobb munkabírásom, mint néhány évvel ezelőtt, mikor még nem szedtem őket. Én csak legekben tudok beszélni róluk.
én kb. felet használok és elég
a vitaminokról? nekem most elkezdett nőni a körmöm, pedig mindig letört: naponta, kalc-magnézium, cvitm,
omegát szedek.
sa 8 mosóporon 54 mosás van rajta,de a bemutatón 100 mosásra lett mondva hogy kibírja.ezek szerint a fél müanyag mosópor adagolo is elég?
A vitaminokról tud valaki tapasztalatbol mondani valamit?
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?