Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
ha Amway röl van szó akkor gondold meg
pl 4000ft egy kézkrém ami kb 300ft a tescoban
gondolj bele valaki az ismerösi köreidben adna e érte 4000 ft-t? de nem akarok itélkezni
Szia. Hogy vagy? Nálunk minden rendben. De ezt az Antal Valit hol lehetene elérni? Lenne hozzá egy-két javaslatom. Erről ennyit.
De ami a fontos, HA VALAKI MEGTUDNÁ NEKEM SZEREZNI, EREDETIBEN, VAGY AKÁR MÁSOLVA IS
DOUG WEATH MIÉRT című kazetteájeát, nagyon megköszönném, és utánvételben megveszem. Köszönöm. email cím, ha megvan valahol valakinek, ide írjon, és adom a címet. nagyon fontos. lemika@t-online.hu
Hát, Zsuzsa, nem is tudom miket írjak. Olyan másfél év volt, hogy megnyugodtam. Bazi kemény volt. Látnom kellett, hogy VÉGE.
Többiek, hogy értsétek, ezen vagyunk túl 2 éve. google, Csoda, vagy utánajárás?
Bocs az offtopikért, csak a kazetta vagy cd kell, de nagyon. És hátha valakinek megvan, csak közben láttam itt cszsuka-t, és Ő nekem régi ismerősöm. Mindenkinek üdv: és köszi a segítséget, Kata
Csak ízelítőnek néhány gyöngyszem:
"ha megfelelő lenne a bélbaktérium-flóránk, akkor nem kéne a szervezetünknek feláldoznia a véges enzimkészletét annak érdekében, hogy képesek legyünk megemészteni dolgokat. A jó táplálék eleve tartalmazza azt az enzimet, amelynek segítségével le kéne tudnia bontani a szervezetnek."
vagy:
"Amit tanítanak a tankönyvek, annak nagy része már bebizonyítottan nem úgy van, mégis azt szajkózza a szakirodalom."
Ez a legszebb, bár ezt egy kommentelő írta:
"Az élelmiszerekben az E300 nem C vitamint jelent hanem aszkorbinsavat. Nagyon nem mindegy."
Sziasztok!
Gondoljátok,hogy ha ugy lenne tényleg,ahogy ez az Antal Vali irja,akkor az elmult 50 év alatt-amiota létezik ez a cég- azért csak kiderült volna,hogy a flakonok mit tartalmaznak!
Megnéztem én is a honlapját,még azt is megnéztem ,hogy a Norbit hogy elhordja mindennek az Update-tel!
Magyarul csak az lehet a jó ,amit ö forgalmaz meg amit talán még használ is!
Könnyű annak dumálni ,aki adatok nélkül szórja a neten az okosságokat....
De ez csak én szerény véleményem!
Én még nem lettem beteg egy terméktöl sem az elmult 20 évben!
Sőt...
Mármint az Antal Vali?
Attól még mondhat jó dolgokat. Nézd meg a honlapját.
"Antal Vali vagyok,
BIONOM Hatóanyag Elemző"
Elemzésnek semmiképpen nem nevezhető. Számok nélkül...
hú ha ennek a fele is igaz akkor, mérgek vannak abban a termékben.
én ugyan nem használtam, de van egy folt tisztító, amit a rágófolt eltávolítására vettem. ezek után meggondolom, hogy használom e?
Mindenkinek szíves figyelmébe ajánlom a kovetkezo oldalakat:
www.antalvali.com
www.tudatosvasarlo.hu
Nagyon érdekes az AMWAY cég cégmércéje is. Érdekes módon egy zold pontot sem kapott kornyezetvédelemért, sot elég sok rossz /piros/ pontot gyujtott be.
Elgondolkodtató az a tény is, hogy a cég volt Bush legnegyobb pénzugyi támogatója. Vajon miért?
Egy kis elemzés Antal Vali bionómustól. Az amway tusfurdo és testápoló elemzése. Hozzáteszem o nem tudja milyen márka, mivel csak az osszetevok lettek felsorolva.
Tusfurdo:
Szeretnék kérni én is egy kis elemzést! Tusfürdő: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Ammonium Laureth Sulfate, Decil Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Covamide MEA, Glycerin, Glycol Distearate, Avena Sativa Kernel Protein, Parfum, Benzyl Benzoate, ButylpenylMethylpropional, Citronellol, Limonene, Linalool, Citric Acid, Polyquaternium-7, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylsothiazolinone.
Válasz: tuti rákkeltokkel van teli
Testápoló
aqua, isopropyl myristate, glycerin, stearic acid, cetyl esters, glyceryl stearate, PEG-100 stearate, triethanolamine, stearamide DEA, allantoin, methylparaben, carbomer, mel, propylparaben, parfum, imidazolidinyl urea, alpha-isomethyl ionone, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, limonene, linalool.
trietanolamin rákkeltő, az imidazolidinil urea mérgező, az izopropil mirisztát pedig kőolajból van. Azt hiszem, hogy ez elég infó a helyes döntéshez.
Még egy kis plussz: a folyékony szappan tartalmaz Triclosant, ami idézem: A triclosant az Európai Unió a környezetszennyezõ anyagok kategóriájába sorolta. Biológiailag nehezen bomlik le, és mérgezõ az élõvizek és a halak számára. Ha a triclosan bekerül a folyókba, UV-sugárzás hatására dioxinok keletkezhetnek belõle. A triclosan rendkívül káros a vízi organizmusokra, valamint maradandó károkat okozhat a folyóvizekben. 2005. december 31-től betiltották ugyanis súlyos máj és vesetoxikus!.-greenpeace
Ennyit a kornyezetkímélo termékeikrol.
Mellékesen a mosogatogépbe valo tisztítószernek 30 százalék a foszfáttartalma.
1-metoxi-2-propanol 1-5%
hidroxiecetsav, glikolsav 1-5%
Környezetvédelmi besorolás: Ez a termék nem minősül a környezetre veszélyes készítménynek
részletek egy termék hivatalos igazolásából.
esteleg megnézted már, mi van a vízben,amit iszol? hidd el, érdemes!
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?