Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Persze, azt kell szedni amitől nem vagy rosszul. 😊
Szerintem is inkább tartós szedésnél lehet gond, 1 hét nem sok. Nekem fájni szokott a gyomrom az erős gyógyszerektől, csak ilyenkor veszek be gyomorvédőt.
A protonpumpa gatlokrol annyi rosszat olvastam, h nem akrok ilyesmit szedni…
De a cataflamtol nem szokott bajom lenni, szedem azt inkabb :)
Az apranax gyomorverzest okozhat, de gondolom inkabb tartosabb szedesnel, es ezert nem kompatibilis (legalabbis szerintem) a verhigitoval…
Sziasztok!
Újabb képek a naplómban.
Akit érdekel esetleg..
Én mindig szedek gyomorvédőt ha ilyen erős gyógyszert szedek. Noacidot.
Én nem olvastam el a betegtájékoztatót, de a doktornő csak nem írta volna fel egybe a vérhigítóval. Nekem is kellett szúrni 10 napig, 1 hétig pedig szedni az Apranaxot.
Huh, sajnalom 😪
Nekem sem sokat er az apranax, raadasul kezdi szetszedni a gyomromat, pont most olvastam el a tajekoztatojat 🙄
Raadasul az van benne, h verhigito mellett nem is ajanlott szedni, gondolom az esetleges gyomorverzes miatt… szoval ma este vettem be utoljara (kar hogy nem olvastam el elobb:(
Nem. 2 hétig fájt kegyetlenül utána pedig feszült nagyon sokáig.
6 hét után voltam úgy hogy kicsit jobban lettem.
En is ufo vagyok, a doktorno is a nagyobbat ajanlgatta, es mindenki, akit megkerdeztem 🙈☺️ de vegul a “kisebbnel” maradtam, 560, sima magas is boven eleg, ugyanolyan szeles, 1 merettel nagyobb (extra magas) az mar 675 lett volna 😧
De en magas is vagyok, 180 cm…
Fiatal lanyok rakatnak be akkorakat sokszor.. en mar a regivel is sokszor bajban voltam, nehez furdoruhat, melltartot venni…
Sziasztok csajok!
Ismét tettel fel képet a naplómba, most a cicik állapotáról, nem igazán úgy alakulnak ahogy kéne.
Esetleg benézhetnétek, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Köszönöm🙏
2hétig érezted csak?nekem minimum 1 hónapig igen csak kellemetlen minden műtétem után
Orrműtéteknél viszont szinte soha semmit nem érzek 3nap után 0 fájdalom
Miért van az vajon hogy mindig mindenki egyre nagyobb melleket akar?
Kezdésnek 450-500-as majd 6-7év múlva már minimum ezrest😀😀
Na én erre pl már nem emlékszem.😂
Talán 6 hét körül kezdtem úgy érezni magam mint egy ember.😂
Nekem mar jobb egy kicsit, vegre! 🙏☺️
A hatam 2 napig fajt nagyon, nem birtam fekudni se, ultem kb egesz nap, h legalabb ejszakara le tudjak fekudni 🙄
Vasarnap kiszedtek a draincsoveket… hat az sem volt semmi 🙈😧 de mostmar sokkal jobb… azert meg fajdogal, de ez mar boven elviselheto ☺️
Tettem fel fotot a naplomba 🥰
En is igy gondolom, ahogy Bubus0! Juniusban mutottek, azonban jovo nyaron,ha minden jol megy ujra mutenek.
Meg nem szultem,de szerintem az azert rosszabb lehet... kitartast csajok! 😘
Csajok higgyétek el, nem is fogtok majd emlékezni arra hogy mennyire fájt. Az első 2 hét rossz. 🤗
Nekem utána mintha elvágták volna a fájdalmat és csak feszülést éreztem.
Kitartás nektek, ha valaki akkor én tudom hogy milyen rossz. Nekem is kegyetlen volt de már nem emlékszem rá.😃
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok