Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Magasságban mennyi a különbség a 2 implant között?
Nehogy megszakadjon a bőröd, 115cc sztem már látványos/jelentős különbség.
Sziasztok,
Szeptemberre tervezett műtétem októberre lett halasztva, most kedden műtöttek az Emineoban, Kazay Szilárd. 450 cc Politech implantokat kaptam, mert széles a mellkasom, szerintem nem lettek nagyok. Minden szuper, doktor úrról és az Emineoról is ódákat tudnék zengeni.
Kb így történt:
Okt. 26 kedden műtöttek az Emineoban. Reggel 7re kellett érkezni éhgyomorra. Le kellett zuhanyozni, utána doktor úr berajzolt, beszúrták a branült (vagyis csak volna, mert nem sikerült) aztán 11-ig pihenés, aludtam egyet. Gyakorlatilag egész nap aludtam. 11-kor vittek a műtőbe, ahol nagy küzdelmek árán beszúrták a branült. A műtőágy fűtött volt, nagyon jó érzés volt. Ahogy bekötötték az infúziót, nálam le is ment a redőny, következő kép, hogy az ágyban fekszem. Írtam mindenkinek, hogy ne aggódjanak, kicsit összevissza írtam de a lényeg átment. Délután és éjszaka is aludtam, csak a nővérkèkre keltem fel néha. Cserélték az infúziót, kérdezték jól vagxok-e. Kicsit fàjt de jól éreztem magam, semmi rosszullét. Filmeztem meg aludtam reggelig, amikor megkaptam a zárójelentést és mehettem haza.
Ha kérdése van valakinek szívesen válaszolok ☺️
De aranyos vagy köszönöm :)
Legjobb kezekben leszel :)))
Tegnap a nagyobb fele hajlottam,
ma a kisebb fele 🙈😅 hahahaha
Nem akarok gigaciciket, eddig is 80DD vagy 80E-s melltarto kellett, nem akarok nagyobbat
Egy dologban kell még döntenem, légszi segítsetek :)
560as magas, vagy 675ös extra magas PU legyen?
A szélessége ennek a kettőnek egyforma, igazából ez 1 méret különbség...
Alomszépek a cicijeid Bubus :)
Nemsokára én is sorra kerülök Sebestyén doktornőnél :)
Sziasztok lányok!
Vykus95 új tag én ajánlottam
neki a fórumot.Tegnap regisztrált, naplót még nem tudott csinálni, ha lesz neki és kopog majd hozzátok kezességet vállalok érte h nem hapsi, nem kukkoló😃de mondtam neki akkor kopogjon ha megcsinálta a naplót h meglegyen a bizalom!
Köszi😊
Szia! Nekem Arion 400cc-s van bent 5 eve, es maximalisan meg vagyok vele elegdve.Neha napjan eszembe jut, hogy igazabol implantaum van bent...,azaz elobb utobb mennem kell majd cserere.
Vajon mennyi a leghosszabb ido amig bent maradhatnak a legoptimalisabb esetben? A te Arion implidet miert es hany ev mulva cserelted le?
Egyébként 10 nap es műtét 🤗 holnap megyek vérvételre meg megprobalom elinzeni az ekg. Tobbi megvan.
Szóval nem tudom h melyiket válasszam bar eddig ugy vagyunk h 500. Ez volt az utolsó szó.
Bennem 5 évig volt só oldat.Soha többet.Szilikonhoz képest egy tégla.Sose tudtam volna úgy megmarkolni se mint ahogy te a képen.
Nem ok nélkül használják màr csak a rák betegeknél bőr tágításra.
De ahogy gondolod..
Sziasztok!
4 hete volt mellplasztikám, kisebb 75B-re kaptam 400 CC kerek, magas mentor implantot. A kompressziós melltartóm 70C-s (72 cm a körfogatom alul). Szerintem 75C melltartók kellenek majd 6. hét után.
Ti milyeneket használtok, ami kényelmes is és tart is? Mindenféle érdekel, de legfőképpen a sima alapdarabok, fekete/fehér, sima felszínű, ne latszódjon át a bimbi és ne legyen merevítős.
Azért jöhetnek a csinosabb és sportos darabok is. 🙂
A legfontosabb, hogy tartsa a lányokat! 🙂
Köszönöm szépen! 🙂
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok