Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Az normális, hogy olyat érzek néha hogy veszem a levegőt is szur, olyan nehéz érzés.
Sziasztok lányok.
Új bejegyzés a naplómban.
A hegeim nem a legszebben alakulnak el is vagyok keseredve miatta.
Ha van időtök nézzetek be hozzám, véleményeket is szívesen fogadom.
Szia.
En is nagyon szeretnek megszabadulni tole.
Legyszi irj privat uzenetet ha van valamilyen infod kihez erdemes menni es kb. mennyibe kerul.
En sajnos kulfoldon lakom szoval eleg nehez eloben informalodnom.
Irtam anno egy-ket helyre de semmi hasznalhato infot nem kaptam. A virus is problema volt. Aztan hagytam a dolgot. De most mar szeretnek kioelebb kerulni a temahoz.
Szia.
En is kiszeretnem vetetni.
Tokkal egyutt vettek ki? Megtudnad irni hol vettek ki es mennyibe kerul kb. Akar privat uzenetben. Nagyon megkoszonnem.
Egyszeruen nem talalok infot.
Most fekudtem ra megint a temara.
Szia Audrey, engem is csutortokon mutottrk, es ki vagyok teljesen, faj nagyon 😭 a cicim is, de most foleg a hatam, mar sehogy sem birok fekudni 😭
Nekem meg a draincsoveket sem vettek ki 😪
Te hogy vagy, jobb mar kicsit?
Köszönöm Aranybugba , hogy beengedtél a naplódba!
Gyűjtöm az információkat a mellműtéthez, minden infónak nagyon örülök, olvasok ezerrel!
Kihez kopoghatok még be? Köszönöm!!
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem.
2009-ben műtöttek, PIP implantátumot kaptam.
Eléggé megereszkedett a mellem, valamint kis szúró fájdalmaim vannak. Úgy gondolom megérett a cserére.
Dél-Alföldön lakom, a közelben szeretném magam műtetni, Baja 100km-es vonzáskörzetében.
A tapasztalataitok alapján melyik orvost ajánlanátok? Árban mire lehet számítani jelenleg?
Esetleg tb-re (vagy részben tb-re)lehet a PIP-et cseréltetni?
Köszönöm a segítséget
Szia Lexi1983!
Szemèlyes tapasztalatom nincs a Doktor úrral kapcsolatosan,viszont a facebook plasztikai csoportban kap a Doki hideget-meleget rendesen.
Esetleg ott is érdemes volna feltenned ezt a kérdést.Lehet anonim módon is.
Mar itt vagyok a klinikan, ketten vannak elottem, szoval meg varok es izgulok 🙈☺️
A kisebb implit valasztottam, maradok az 560asnal ☺️ Most 450es van bent, extramagas, es mutet utan utaltam, nagyon nagynak lattam… en tenyleg nem akarok nagy ciciket 🙈☺️ Csak szep kerek legyen egy legyen a helyen ☺️ Majd teszek fel kepet az ujrol, amint tudok ☺️☺️
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék dr Tizedes Györgyről.
Szia!
Hanyas implid van most bent? Ettől is függ szerintem.
Sziasztok,
Tudtok esetleg jo plasztikai sebeszt ajanlani, mell megnagyobbitasra implantatummal.
Szia.
Én pár éve kivetettem és fel lett varrva. Másfél évig voltam implant nélkül. Később lett pu implantom azt kicsereltettem b-lite ra. Pu implit is konnyen kiveszik. Ha nagyon nem szereted vetesd ki!! Ne szenvedj!!!!!
Amugy centiben nincs nagy kulonbseg:
560: 138 / 59 / 97
675: 138 / 69 / 105
Szia, kopogtattam ☺️
Ha jol latom a tablazatban, a tied siman magas, ugye? Nem akartal extra magasat? En meg mindig nem tudom donteni 🙈☺️ Csutortok regglig van idom 😅
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok