Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, nem talalom a kommentedet, amire valaszoltak a csajok. Torolve lett?
Mi a baj, h ennyire nem tetszik? 😧
Egyszerre mutottek minket kb, meg nincs ket hete, es mar ennyire latszik, h nem szep? 😧 Ki mutott vegul?
Koszi! 🥰
Az atrauman AG tapaszt hasznalta valaki kozuletek?
Szukseges?
Vagy csak azoknak, akiknek nem gyogyul a seb?
Persze hogy normalis. A hegek 1-másfél évig gyógyulnak, addig érezni fogod oket. 😊
En nem kentem a hegeket mert nem kellett, de ami jo az a Cicaplast vagy Dermatix, Contratubex (remelem jol írtam oket😅)
Nagyon aranyosak vagytok köszönöm szépen mindnekinek a biztató szavakat ❤️
Van olyan itt aki tudja, hogy mikor lehet a lehető leghamarabb újra műtetni egy mellet az első mutettol számítva?
Hány hét , hónap ?
Muszáj megvárni a teljes gyógyulást, nem lehet pár hetesen cserélni ?!
Segitsetek Csajok legyszi, ma 9 naposan a cickok, (felvarras + implant), tok jol lennek amugy, csak 1-2 napja a mellbimbo koruli varrasokat erzem, fajdogalnak, foleg a jobb 😧 ez normalis?
Mi az a kesobbiekben, ami a legjobban bevalt nektek a hegekre, amivel kenhetem vagy lepaszthatom? Koszi 🥰
Jaj Te, ne legyél így elkeseredve, bár megértem maximálisan az aggodalmad, de egy hét az még nagyon friss! Az enyém is a nyakamban volt, brutál nagyok voltak, (egy év után néha úgy érzem nem is elég nagyok :-) ) aztán szépen leapadt, kell neki sok idő, hogy alakuljon és elérje a végleges formáját.
Én azt mondom, adj neki időt és ne táplálj negatív érzéseket irántuk, mert az lehet, hogy a gyógyulásodat is befolyásolja.
Türelem, nagyon sokat fog változni!
Sziasztok!
2,5 hete volt implantátum cserém.15 évesek voltak az "elsőim". A bal betokosodott, a jobb csak cserére szorult.
A bal már szépen megnyugodott, a jobb, amiben csak csere volt, feszül és dúzzadt. Nem gyulladás,(úgy gondolja az orvosom) nincs lázam, sem
hőemelkedésem. Valószínűleg ödémás, megerőltethettem.
Kétségbe vagyok esve. Most cataflan-t szedek.
Esetleg vkinfk hasonló tapasztalata? Vagy csak én vagyok türelmetlen????
Köszönöm a válaszojat😔😔
Szerintem bőven megy lejjebb, nekem a dokim.20-30% ot mondott. Èn nem mertem a nagyobbat, így a 450 lett Pap dr úrnál. sztem ő pont figyelembe veszi a méreteid sőt nekem meg lightosan mért mivel nem akartam nagy lufit és a műtét előtt mondta hogy legyen a kisebb szerinte is.
Nem kicsi amúgy nekem sem de ez még megy le.
Szerintem ha két doki is ezt a méretet mondta akkor biztos jó lesz csak még be van dagadva.
Nem csinälsz naplot?
Lehet, hogy csak a nagy vältozäs miatt tünik neked meg most nagynak, plussz az ödema.
Nekem hasonlo meretekkel van most mäsodszorra 450 cc, mert az elsö 350 cc nem volt eleg szeles a mellkasomhoz.
Sziasztok!
Ha minden jól megy, december 15-én kapok ciciket Dr. Varga Zsombortól. 🙂 (most 0 alap, vékony testalkat)
Sima felszínű, 275 cc mentor implantatumot beszéltünk meg a konzultáción, viszont elgondolkoztam azon, hogy szinte mindenhol azt látom, hogy texturált felszínű implantokat kapnak a lányok. Van itt valaki aki sima felszínűt kapott? 😄 van vele gond?
Hát, ennél azért bonyolultabb ez a dolog, a beteg mindig kiszolgáltatott, ennélfogva alárendelt helyzetben az orvossal szemben. Erkölcsös orvos nem keud ki a betegeivel, ez ilyen egyszerű.
A megcsalás más tészta, bár a doktor "úr" visszaesőnek tűnik, így nem a feleségében, inkább a hatalmi mániájában, istenkomplexusában keresném az okot.
Sziasztok,
Meg uj emberke vagyok ezen a forumon, de orulok, hogy ratalaltam.
Szeretnek mellnagyobbitast, de nem tudom merre induljak el, hol talalnek megfelelo orvost stb.
Nagyon jol.esne ha velemenyeket irnatok a kezdetekrol, illetve, hogy jo v rossz dontes, persze mindenkinek sajat maganak kell eldontenie.
Koszi
En is lattam a storyt instan (az fb caopiban meg nem olvastam)
Ettol meg lehet jo doki, de mint ember azert elegge leszerepelt 😅
A feleseget is sajnalaom, de az instaposztolo csajt is, akivel 1 evig egyutt voltak, majdnemhogy egyutt eltek… es emellett meg kintudja hany csajszi… es amugy a betegeit szedte fel sokszor 😧 azert kihasznalt egy csomo csajt, en nem hiszem, h hitelrontas, sot, inkabb a dokinak lehet (sot, kellene), h baja legyen belole, akarmilyen jo orvos 😪
“Az orvos-beteg kapcsolat az orvosi etika egyik fontos kérdése, ezért az orvosi egyetemek rendszeresen foglalkoznak ezzel a témával.”
Nekem új a hír,lejáratás kampánynak tűnik,pedig nem a pácienseivel kezdett ki..Táncba vinni csak azt lehet,aki hagyja magát.Egyiket sem sajnálom,maximum a Doktor úr feleségét,de szerencsére minden csoda 3 napig tart.
Remélhetőleg nem erről lesz majd híres a Doktor úr,hanem a szép munkáiról.
Nagyon szep lett a cicid, foleg, amikor mar az odema is lement! 🥰
Nekem hahimoto + IR miatt allandoan ingadozik a sulyom 😪 most meg jobban fogok figyelni erre 😫 renelem azert nem lesz gond az uj cicijeimmel 🥰
Katoca5!
Kopogtam,köszönöm,ha beengedsz.
Megnézném a fotódat.
Nekem volt gyulladva a cicim,mindkettő.😞
UI:
A Dokidat ma szétszedték a facebook plasztikai csoportban.
Sziasztok!
6 hetesek a lányok, de még az 1 hónapos kontrollra nem jutottam el. Most éppen karanténban vagyunk a jó kis kovid miatt és lehet, hogy cici fronton is gondot okozott ez a vírus...
Múlt hét csütörtökön jöttek az erős tünetek (láz, torokfájás, fejfájás, iszonyatos köhögés). De a legrosszabb a derékfájás volt, azt hittem megőrülök (a páromnak is). Na és valószínű, hogy ez tett be a ciciknek, mert már nem tudtam hogy feküdni és az oldalamra feküdtem. Amit elvileg már szabad (dokimmal egyeztettem). A jobb oldalammal nem is volt probléma, de a bal oldalamon nagyon kellemetlen volt feküdni, nem esett jól a bal cickónak. De muszáj volt, mert már máshogy nem volt jó a derekamnak. Azt hiszem szombaton vagy vasárnap este követtem el ezt a merényletet, másnap reggelre egy beduzzadt bal cici várt. Borogatom, szedek gyulladáscsökkentőt (dokival beszéltem), de nem változik semmit. Olyan, mint amikor műtét után be volt durranva. Dokihoz kellene menni, de karanténban vagyok. 😩
Kezdek kétségbe esni, hogy nem változik a helyzet.
Van esetleg valami gyógytippetek, hogy mit tudnék még tenni?
Fotó a naplómban. a képen is a bal ciciről van szó. Bár így fotón nem annyira látványos, pedig élőben az. Érzem bal felül es hónaljban az izmomat, hogy nem jó. Meg szúrkálódik is.
Sziasztok !
Esetleg van valakinek infója Dr.Wágner Pálról , hogy praktizál-e mèg ?
Én is fel vagyok puffadva műtét óta mint egy lufi😆 meg is mondta az orvos, hogy a kompresssziós melltartó miatt is van egyrészt- hiszen szorítja a gyomor felső részét.
No meg ilyenkor sokat ül is az ember , én legalábbis egész nap fél ülő pozícióban vagyok.
És amit a többiek is mondanak, a sok altató stb szer is ezt okozza egy pár napig.
Én holnap leszek egy hetes de még mindig tiszta levegős vagyok:)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok