Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ügyes legyél Retro079 😘😘
Írj majd ahogy tudsz!!
Egyébként Révész dokihoz is menni szeretnék, a 2 között gondolkodom. Akkora ciciket szeretnék, amik látszódnak ruhában is, tehát viszonylag nagyobbacskát.
(A jelenlegihez képest minden nagy😂😂)
Szia,
Azon a környéken én Dr Kovács Ferencet tudom ajánlani. Enegem ő műtött, bár én nem arra lakom. Inkább vállaltam az utazást.
Sziasztok!
Én is eldöntöttem, hogy szeretném megcsináltattni a mellnagyobbítást. Sajnos Budapest nem igazán jöhetne szóba, ezért néztem Győrbe illetve Szombathelyen.
Tud valaki mondani dr. Krecsányi Kálmánról vagy dr. Győrffy Lajosról?
Ha tudtok mást ajánlani ezeken a környékeken, akkor annak is nagyon örülök!
Köszönöm!
Én sem vagyok fent Facen...politika miatt...és Nomcsa küldött privát üzit,hogy a képeim kikerültek elrontott munkaként,pedig soha sehol nem írtam vagy mondtam ilyet. Sőt, Kovács dokit csak ajánlani tudom mindenkinek.
Aki kitett minket a facera,az mentálisan elég trottyon levő leányka...
Ez orvos függő is...van aki elmond mindent van aki inkább várja hogy kérdezz
Kihez mész?
Sziasztok!
Szerdán megyek konzultációra, azt szeretném kérdezni, hogy mik azok, amiket mindenképp meg kell kérdeznem? Vannak ilyenek? Vagy mindent elmond a doki?
Én sem vagyok már a csoportban.
Két Kovács doktor által műtött lánynak kerültek ki a fotói egy kedves napló olvasó által,mint "elrontott munkák ".
Na most én semmiképp nem szeretném magam viszont látni egy ilyen posztban a facen,és volt pár olvasom,akikről nem tudtam,hogy kik.
Majd csinálok másikat de oda csak Kovács dokis műtött lányok jöhetnek,illetve akiket innen már régebbről ismerek.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok