Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Tescoba vettem eddig négy melltartot.minden mentes kényelmes! 70E méret nekem. Szoval 75E is siman talalsz ott. Egyenlőre máshol en sem Jártam sikerrel. Már D-t is nehez találni onnan felefele máe szinte lehetetlen 😵😁
Rendelős oldalakat néztem pl astratex vagy otto..vannak nagyobb meretek de én nem mertem még rendelni. A masik victoria secret. De én azzal befürödtem. Vettem ket toppot meg ket melltartot. Ebből egy topp lett jó a többi kényelmetlen és vagy kicsi! Van merer tabla mondjuk ami még jó lehetne amugy csak valahogy nekem nem voltak kenyelmesek. Pont a ket meret közötti kellett volna.
Retro79, nem emlékszem utoljára, mkor láttam ilyen tökéletes melleket.
Talán a japán tervezésű videójáték reklámokban, de nekik könnyű virtuálisan alakítani.
Kovács doki nyomott rajtad egy CTRL+Z-t és utána tudása legjavát nyújtotta.
Ez tényleg a csúcs.
Nekem a 3. napon annyi savó jött, hogy átütött a melltartón is. Szerencsére kijött belőle.
Én akkor meg is ijedtem, mert előtte egy csepp savó sem jött.
En ugy emlekszem a gez lapot kiveheted.. Cserelgesd ha esetleg folyik meg belole vmi.
Izomlazitobol nekem felet kellet de en 46 kg vagyok. De tuti rairta neked mennyi kell. Este vedd be mert ki üthet 😁 de azert nem veszes. :)
Nem zavar, nem is érzem de ugy remlik Szabina azt mondta vegyem ki. Inkabb akkor nem nyulok hozza...
Szúrnom nem kell magam de izomlazitot kaptam felet kell egy nap. Ko leszek tőle ugye?
Sziasztok lányok!
Nagyon felkeltettétek figyelmem Kovács dr. - ra. Nézem a honlapját, viszont a műtét (csomag) árat nem látok.
Aki mostanában csináltatta nála tudna nekem infót mondani erről?
Köszi!
Sziasztok,
Van itt olyan közöttünk akinek az egyik melle valamiert lentebb van fevarrás és implant csere utan? Mit csinalt vele a doki és mennyi idő mulva?
Nem jutok szóhoz:-)
Gyönyörűek, gyönyörűek, gyönyörűek...ennyi!
Diszkrét francia volt nekem.
Indur pindur.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok