Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A debreceni én vagyok nem ő 😋 Én írtam, hogy nagyon messze lenne nekem Kovács doki!
A Facebook alapján gyulai!
Sajnálom, hogy ennyire negatív személyiség, gonosz lelkű, örök negatív. Az ilyet még ismerni is rossz,nemhogy vki körül legyen.
Talán úgy emlékszem,mintha debreceni lenne a csak,mert Kovács doki neki nagyon messze van.
Mindenkinek szeretném megköszönni,hogy ennyire összetartó kis csoport vagyunk. Örülök és köszönöm Nektek még egyszer a segítséget! Bízom benne,hogy senkivel sem fog még hasonló sem előfordulni.
Duracellcica, így senki képei sem látható már a hoxás lányok közül?
Naaaa kitették a face csoportból...viszont admin kicsit elmebeteg mert kitette azokat is akik szóvá merték tenni köztük engem is figyelmeztetett
No komment...:-D
Kiírtam!
Mom of twin plus size
Anyajegyekről fel lehet ismerni.
“Mellplasztikázók képei” albumban vannak képei az elején.
Mom of twin plus size
A mellplasztika képgalériában még ott van két fotója, amit nem olyan régen tett fel
Már átnéztem a naplóm olvasóit oda-vissza, de eddig nem jöttem még rá.
Valószínű,hogy a Kovácsos fórumon is ott van.
Láttam nála egy cicás képet és megesküdnék hogy láttam már itt de nem tudom milyen név alatt...vöröses cica van a face fotói között
Szerintem a fotója valós meg a lógo melle is talán amit a kiírás alá posztolt :-D csak azt nem értem írta van dokija akivel meg van elégedve aki a hasát is csinálta...megkérdeztem tőle hogy akkor mi a faxt kavarja itt a szart miért nem takarodik az orvosához meg akkor minek neki műhibaperes ügyvéd ha meg van elégedve a dokijával..nagyon nem stimmel nála valami
2 hete csatlakozott a plasztikai csoportba úgyh azt gondolom talán itt sem régóta lehet
Február 9.-ei posztjában műhiba peres ügyvédet keresett...
Február 1.-ei posztja meg ez volt
Sziasztok!
Őszinte és szégyenteljes kérdésem van Hozzátok, lányok ! Nem gondolkodtam sose mellplasztalán viszont lehet hogy csak ez a megoldás.
A melleim össze érnek. Nem
Túl nagyok de “puhák” a sok szoptatás miatt. A formája nem annyira vészes de melltartóban közepén közte, ha nem veszek fel melltartót akkor meg alatta begombásodik a bőröm nyilván a folyamatos izzadtságtól. Bocsi ha undi voltam .
Emiatt gondolkodom kissebbitesen vagy valamin ami ezen segít. A célom h ne érjen össze és ne lóg jön rá lent sem az alatta levő bőrre.
Szerintetek mi erre a megoldás? Volt más is ilyen cipőben?
Sokan ajánlották neki Kovács dokit amire azt reagálta ő messze van neki...hmmm nem igazán értem ezt a nőt de nyomozok tovább
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok