Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Minden szuper csajok . Holnap jelentkezek. 545 lett végül
Lehet fent mukorom.regen volt ez,hogy le kell szedni de manapság ez nem zavar semmit.mindket mutetemnel volt műkörmöm,persze előtte rákérdeztem es mondták hogy simán maradhat😉
Halli csajok.Végre eltelt 6-hét. Meg kaptam ma a dokitól a képeim.A műtét előröl siralmas hogy nézet ki. Képek a naplómba régről és mostantól. Most még az egyik nagyobb mind a másik nem Teljesen egyforma. Nyugtasatok meg Hogy még változik
Mellkisebbítés fórumon próbálkozz. Ott lehet olvasni róla
A baratnomet sok-sok evvel ezelott, nagyon pici implantatumot rakott neki(200cc) izom ala, nem volt vele gond. En voltam nala konzin az elso mutetem elott(2008) nekem 275cc akart tenni, de ezt is hosszas rabeszeles es gyozkodes utan, mert 250cc nel nem nagyobbat az istennek sem akart.
Aztan mastol 510cc et kaptam, es egyaltalan nem volt nagy
Csajok műtöt valakit a Josvay doki? Valakinek tapasztalat vele kapcsolatban?
Ízlések és pofonok .... mindenesetre itt a fórumon az a tapasztalat, hogy 300cc alatti implanttal több az elégedetlen lány mint az elégedett. Ki volt a másik doki? Ha Révész dr akkor oké - elhiszem, hogy az lesz a jó méret... De a legfontosabbat nem írtad - Te mit szeretnél?
Sziasztok! Van közületek olyan, akinek középen nem tapadt le a melle, korrekciózták, és aztán megoldódott ez a gond?
Magas lányon elveszik a kis méret. Kinek mi a szép de vannak olyan orvosok akik cseleznek a kis mérettel .
Basszus,jó messziről mehetsz. Hidd el jó kezekben vagy. Gondolom most vagy a műtőben.🍀🍀🍀🍀
Ezzel így olyan 75/C leszel majd. Elég lesz az?
Szia köszi a választ. 280cc lesz + felvarrás. Voltam másik dokinál is ugyanezt a méretet mondta. Most 169cm vagyok és kb.57kg de kevesebb szoktam lenni. Szerintem a műtétig még le is megy 1-2kg. De a lényeg 75b-s most a méretem nem értek hozzá de láttam szépeket 220cc-vel is. Én is kérdeztem tőle hogy nem kell e nagyobb azt mondta ha szépet akarok ez a jó méret.
Sziasztok,
Pataki doktorurhoz sajnos nem sikerult eljutnom, annyira be van tablazva, de helyette
Dr. Fekete Attilat ajanlottak.
Van valakinek esetleg tapasztalata vele kapcsolatban?
Koszonom szepen!
Szia, nekem is felemás) Az egyikbe 395-ös, a másikba 365-ös :-)
Így most egyformák az ikreim :-)
Nekem a nagyobbik 335-ös, a kisebbik 310-es lett, így most egyforma vagyok! :)
Nekem nem kellett leszedni, szóba sem került.
Csajok, nem voltam pár napot, és mennyi mindent történt!!
Sziasztok!Az lenne a kérdésem...műköröm lehet fent?????21.én műtenek...!!!
Szombathely miért felejtős? Tudsz valami rosszat, amit én még nem hallottam? :/
Szia! Én is dr. Krecsányi Kálmánhoz készülök, április 3-ra van műtét időpontom. Láttam tőle munkát, kolléganőmet ő műtötte, nagyon szép lett és mielőtt hozzá ment, ő is megnézett párat, nagyon tetszettek neki. Szóval én még rosszat nem hallottam róla.
Gondolom olyan is akad itt akinek felemás méretű az implantja.Ha sikerülne egy újabb műtét hát elgondolkozom rajta,hogy a jobb oldaliba nagyobbat rakatok be csak kérdés,hogy hogyan növekednek a köbcentik.Április 5.-én megyek kontrollra ott majd megkérdezem.
jesszusom nekem a 3 óra is épp elég :-)
Honnan mész hozzá??
Remélem megéri, 5órája vagyunk úton Ágfalvára!
Vikihez hasonloan Kovacs dokit ajanlom, en az orszag masik felebol utaztam hozza, de megerte!
Szombathely felejtos! Ágfalva
Drukkolok nagyon!!!😉
Jó cicisedést kívánok!😊😊
Írj majd hogy hogy vagy !🍀🍀
További ajánlott fórumok: