Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hozzád hasonló magasságú, alkatú, ideális esetben korú nők eseteire hagyatkozz.
Mindenképp jelentkezz VMaja12 naplójába.
S vállalj be egy konzultációt dr Kováccsal (Ágfalva vagy Győr) és dr Révésszel (Bp). Ingyenes, max útiköltséggel kell számolnod.
Nem, nincs messze sehonnan. A vágyott mellek sehonnan sincsenek messze.
Kovács doki felvarrásai legendásan szépek. (Nekem a csuklómon van most épp egy rövidke varrás, amit ő végzett: alig marad nyoma.)
A kívánt mellformához és mérethez válassz orvost, ne fordítva!
Tudd, hogy mit szeretnél, nézz jól körül, ne hamarkodd el, a döntésed rengeteg pénzbe kerül, egy életre szól!
Hiába kelt egy orvos nagyon hozzáértő, szakmai és tapasztalt (=mindenttudó) benyomást egy konzultáción, attól még el lehet és el is kell menni többre is. Nem kiflit veszel, járj nagyon utána.
Rengeteg megbánással, ideggel és kiadással jár a belépő a "Jobb-lett-volna-nagyobb" klubba, s általában azok a tagjai, akik nem a saját akaratukra, hanem az orvos rábeszélésére hagyatkoztak.
Neked az a fontos, hogy olyat kapj, amilyet igazán szeretnél. De ez csak neked fontos. Az orvos elsődleges szempontjai: pénzt lásson, és a gyógyulás botránymentes legyen.
Más-és-más az orvosok hozzáállása a műtét utáni utókezeléssel, kifogással, esetleg korrekcióval kapcsolatban. Erre is figyelj.
Mielőtt hagyod magad rábeszélni egy méretre, mert (pl dr Csuha vagy GL szerint) "nem fér be nagyobb", vagy "ez a max, mert ...", jusson eszedbe, mit mondott Révész doki: "Akkora fér be, amekkorát akarok."
Sok sikert.
Attól függ milyen márka.
Mindegyiknél más mértékben emelkedik. Illetve a cm-ek is eltérőek.
Teljesen igaza van Süninek!
Én is érzek üzleti fogást Csuhánál a kis méretekkel.
Én tőle kaptam ciciket majdnem 4 évvel ezelőtt. Már a kontrollokon megmondta h befért volna nagyobb, nagyob szépen engedtek az izmok, szövetek 😠😡. Hát köszi....
Megyek is cserére szeptemberben, de nem hozzá, hanem Mihályfihoz! Pedig már most 400as méretekről beszélt Csuha. De nem bízom benne. Lehet megint berakna egy kisebbet mert ugye sizerrel műt. A konzin mondta is h másfél év múlva mehetek akkor rak be megint nagyobbat.
Hát azért hülyének ne nézzen...
Ott a pont ;-)
Tudjátok mit vettem észre de lehet ez csak véletlen,hogy akik Nagorral is dolgoznak azok a dokik többnyire pici cici pártiak :-D
Ez a nem fér be duma sajnos rossz duma...megfelelő technikával minden megoldható...sajnos ezt én is későn tudtam meg egy csoda dokitól
Pihizz sokat.
Várjuk a fejleményeket:-)
Juj de jó örülök neked 😘
Pihengess, gyógyulgass !!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok