Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem 425/450 lett és pont most hajtok melltartó után. Előtte nem igazán hordtam, max topot vagy ilyen háromszög fazont, ezek S/M méretek voltak, nem igazán volt alapom. Most úgy néz ki, hogy 75E lettem
Felvarrásom nem volt, de implit tőle kaptam január végén 😉
Kb D de márka es fazon függő
Sziasztok! Egy hete műtöttek, mellnagyobbításom volt.A kérdésem a következő lennne, ha előtte kb 80 B-s voltam (persze szivacsos melltartóval) és most 450cc magas profilú implantátum lett beültetve akkor kb mekkora melltartó fog kelleni? Kinézetre amúgy nem is olyan nagy... Előre is köszönöm a válaszokat. Szép napot 😊
Szia! Kopogj a naplómba, oda leírtam mindent!
Nagyon köszönöm, csajok! Jaj el sem hiszem! Előtte pont ebben a 1,5-2 hetben koltozunk, szoval hamar fog telni ez az ido😬😍
Szia! Tudnál írni róla pár sort? Érdekelne milyen árban dolgozik és hogy végül miért döntöttél mellette. Köszönöm előre is! :)
Szia! Csuha Lajos doktornál szeretném magam műttetni mellnagyobbítással. Beengednél a naplódba? Köszi előre is!:)
MGDabit műtötte. Kopogj hozzá.😊
Szia!
Itt a fórumon nagyon dícsérte egy lány.👍😀
Nekem személy szerint nem volt szimpatikus a doki konzultáción,de állítólag szakmailag nagyon ügyes!
Majd szorítunk hogy álomcicid legyen az már nemsokára Itt van
Szia! Kopogtattam a naplódba.Beengednél?
ja, és szedj sok-sok vitamint :-)
Mindenképpen aludjál, legyél kipihent, és akkor a gyógyulás is zökkenőmentesebb lesz :-)
Sziasztok ! Itt is megkerdezem hatha ... van valakinek Gacs dr- os tapasztalata ?Megyek hozza műtetre . Csak felvarras , kisebbites lesz . Sok mindent olvastam az utobbi napokban róla implivel kapcsolatban ... A hasplasztikam nagyon szep lett nála . Szoval csak jo tapasztalatom van . Áprilisban mennék a cicire .Örulnek ha irnátok !
Sziasztok! Mihályfi doki műt április harmadikán, el sem hiszem!!!! Annyira izgulok, addig aludni nem fogok 😂😂😂
Sziasztok! Néhányotok ismeri a sztorim. Tettem ki új bejegyzést, illetve képeket az alapomról. Írjatok kérlek, mert 2 hét és itt a korrekció! Köszönöm!
Lanyok!
Akik benne vannak a naplómba legyszi segitsetek.A naplomba a tobbi..
Tökéletes megfogalmazás :-)
Bon prix
Lascana
Astratex
Asos
Szia. Pu kenyelmesebb a mindennapokban. Hamarabb kezd puhulni de tovabb mint a sima. Kell neki 6-8honap. Ott marad ahova teszik ezert nagy rutin kell betenni. Kitapad a szovetekhez ezert nem tud elmozdulni. Arban kb 200.000 plusz.
Nekem jobban bejott mint a txt.
Szia! Én 2napja kaptam mert az előző lecsúszott. Állítólag ez ott marad ahova teszik. Sok tapasztalatom nincs vele. Nem sok doki teszi be első alkalomra es nagyon meg kell gondolni melyik dokit választod mert nem könnyű a behelyezese se a kivétel. Pataki doki oldalán vannak kérdések, válaszok a pu impanttal kapcsolatban.
Sziasztok!
Folyamatosan követem a fórumot, olvasom a naplókat! Köszi mindenkinek, aki beengedett😘! Nagyon hasznos, hogy sok infó van a dokikról, utógondozásról, implantátumról, szövődmények (sajnos), de azért azt látom, hogy mindenki nagyon dögös lett itt! 😜Már én is alig várom, hogy eljöjjön az én időm! Doki már úgy néz ki megvan, bár ha van bármilyen tapasztalat Rusz dokiról, szívesen venném! Viszont amin most elkezdtem vacilálni(az itt látott tapasztalatok miatt is) az az implantátum típusa! Valójában a PU implik érdekelnének, mik a tapasztalatok, árban, tapintásban stb. Pro és kontra vélrményeket várnék csajok, nagyon sokat segítenétek! 😊
Én estére vetem visza😂nem -bírtam aludni nélküle
De aranyos vagy!!!! Március végén korrekcióra készülök, bár jelenleg hangszalgyulladasom van. Bízom benne, hogy addigra meggyogyulok és 2 gyönyörű cici tulajdonosa leszek!!!
Szerintme nekem is kiesett 24óra.kérdeztem is a férjemet hogy mennyire beszeltem hulyesegeket de azt mondta semennyire.. Akkor lehet nem vette észre 🙈 mondták ezt meg azt vegyem be, itthon meg azt se tudtam már mi micsoda...
En a triumph nak találtam 75/e melltartót a barátnőmnél a turiba 😉
Ryana de jó hogy ezt írod! ❤️❤️
Felénk sajnos vagy nem sajnos, de nincs Tesco. Néhány F&F ruha múltkor volt a Lidlben, megnézem neten, hátha találok úgy valamit. Ez eszemben sem volt, pedig már többetek írta a Tescot. VS-től már majdnem rendeltem, de ebben az S, M, L... méretezésben nem bízok 😒 a másik kettőt, amit írtál, megnézem 😉
További ajánlott fórumok: