Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Engem is kiraktak mára egy naplóból...nem értem miért,soha bántó dolgot nem írtam.na mindegy. Kezd abnormalis lenni ez a csoport...kár érte....😔
Szia,senki nem vagyok..2 éve műtötték...és már nem aktív a naplóm..gondoltam,mivel 79 emberke kedvence volt,és most 123 olvasót kileptettem,melynek felé kb másfél éve a fórumon sem járt,20%a soha nem engedett be a naplójában...stb..hogy azt a kb 15 olvasót hagyom bent, akire emlékszem,vagy leveleztunk.Anno sokan törölték az én olvasási jogomat,azt hittem valami baj van,mert hiába kerestem vissza,semmit nem láttam...gondoltam, ha nálam valaki így gondolná, ha visszakeres és látja,hogy mi történt,akkor tudja,H semmi szemelyes ők nincs mögötte.En teljesen értem,ha valaki azt mondja,hogy nem kell magyarázat,én viszont ezt a hsz-t megírtam,és akik irtak nekem privát, készséggel válaszoltam is,és ők köszönték...kinek így,kinek úgy A naplomat nem törlöm..számomra emlék..én kívánok mindenkinek szép napot!
Dehogy. Eddig aki kirakott, az mind bent volt a naplómban. De hangsúlyozom, nem azzal van a bajom, hogy kiraknak.
Mi ez a nagy naplókirakás mizéria? Ki az a Bambara? 😊🙄Miről maradtam le??
Én úgy vettem észre hogy nem kiraknak csak ha valaki törli a naplóját akkor oyan értesítést kapunk mintha kiraktak volna a naplojabol. Érdemes megnézni hogy az illetőnek van e még naplója ahonnan jött az értesítés.
Igazad van,innen is lépek 😉😉😉
Engem nem érdekelnek az indokok, főleg hogy nem is tartozol indoklással. Kiraksz, kilépsz, ennyi.
Sziasztok,teljesen felesleges itt csevegni arról,hogy kit,miért ki rakott ki...én sem írom ki,hogy én is jártam úgy,H beengedtem az illetőt a naplomba,ő meg cseszett engem viszont...mindenki azt csinál,amit akar.
Az infdokaim mellett szerepelt nalam pl, hogy a dokim miatt/Krasznai/sorozatban megjegyzéseket kaptam..nem érdekelnek ezek sem...nézem kinek vagyok a naplójában, és természetesen törlöm magam én is,jogos...bar én már nem olvasok gyakorlatilag pár emberen kívül senkit...minden jót kívánok nektek!
Engem olyan is rakott ki, akivel nemrég a facebook csopiban bájcsevegtünk.😂 Ott is tele van fotóval egyébként. Igazábol nem zavar. Szíve joga és nem kell személyes sértésnek venni. Én töröltem az enyémet mert volt aki gúnyolódott a látottak kapcsán, s a műtétem egyébként is még odébb van. Ha meglesznek az új cickóim, akkor lehet csinálok új naplót, de az nyitott lesz, mert szinte teljesen mindegy, hogy titkos, vagy nyitott az én véleményem szerint. Az internet tele van beteg emberrel, esélytelen szűrni.
Az ilyen embereknél baj van az emeleten!Nem kicsi!😊Tegnap engem is röptettek egy-két naplóból.Persze az illető az enyémből nem lépett ki!😁Hát ...
Köszönöm. Akkor melltartó vissza... 😥 Pedig olyan jót aludtam nélküle.
Annie86 most aztán jól meg vagyunk bűntetve. 😜😜🙈🙈 nem is tudom hogy fogom kibírni.
Nagyon furcsa emberek vannak itt az biztos.
Van egy privát naplónk amibe beengedünk embereket akik olvassák a történeteinket nézegetik a képeinket aztán egyik pillanatról a másikra kilépnek belőle vagy kitesznek a naplóikból.
Nekem ez már eleve sértő és gyanakvásra ad okot. Hmmm ??
Csajok, szerintem annyira alap, hogy amennyiben kiléptettek valakit egy naplóból, lépjetek már ki ti is magatoktól a másikéból!!!! Ne nekem kelljen már lesni, hogy most éppen kinek volt takarítási láza...
Ma en is 5 naplobol lettem kirakva... aki benne volt az enyemben, azt viszonzasul en is kitettem... 😕
KEdves Lányok, szépülni vágyók!A naplómat gyakorlatilag befejeztem, nagyon kevéske embert hagytam benne, kb 20-at, akikekkel esetleg privát is anno váltottam üzeneteket, vagy ugyanaz a dokink volt stb.Természetesen, aki látja, hogy már nem olvasóm, semmi negatív dolog részemről, egyszerűen nem írok már a naplómba, de törölni nem szeretném, nekem dokumentáció. Azokat nyilván töröltem alapból, akiknek soha nem is volt naplójuk, vagy akár évek óta nincsenek ugye a fórumon. Mindnekinek kellemes szépülést kívánok!
Banyek, aki kirak a naplójából, abban legyen már annyi gerinc, hogy egyúttal kilép az enyémből is. Köszönöm.
Szia !
Nekem ő a dokim,február 5-én műtött cicivel,igaz nekem csak impli lett a kifogyott allomanyom pótlására,felvarras nem történt ,de baratnomnek gyönyörű ciciket csinált aszimmetrikus cső mellből implivel + felvarrással
Kopogj a naplomba vagy ha szeretnél kérdezi írj nyugodtan 😉
Na meg az is, hogy jogot végzett. Emlékszem, hogy írta, hogy a műhibaperes ügyvédnek milyen mappát állított össze, megdicsérte az ügyvéd és hogy ez azért sikerült így, mert jogot tanult ő is. Szóval még ez is összecseng Gigi profiljával
Én még nem mernék,de szerintem függ az impli nagyságától is. Nekem 5 hónapja volt a műtétem, de vagy sportmelltartóban vagy kompressziósban alszom.
Bőrelhalast akartam írni . Bocs
Annyira nem is okos ! Irta hogy kellett neki zsír beültetés az újabb Hasplasztika elott , irt a műtét utáni bőr elhal adatok ..es Gigi profilból forumozott ez ügyben es igy mindennek nyoma van .. az ikreirol is irt stb .. ugyan ezek voltak a naplójában , es itt többször irt a MOM of .. profilbol hozzászólásban ugyan ezekről a témákról . Nem szólnék én semmit csak az ilyen dolgokat nem szeretem . Más képeit ellopni stb .. Ennek pszichológus kell sajna ...
Rákerestem az adatlapjára és tényleg nagyon sok a "hasonlóság"
Ezek szerint nem csak képeket vitt ki, de még álnéven védi is magát. Tényleg komoly problémái lehetnek
Akkor az a csaj tényleg nem normális 😳😳
Köszönjük, hogy átadtad. Mélységesen elgondolkodom, hogy kinek és mit kellene szégyelnie. Én személy szerint jól fogok aludni, nem lesz álmatlan éjszakám.
Visszaüzenem, hogy neki nyugodtan legyen álmatlan éjszakája, keresse meg azt a jogi hézagot, amire tekintettel felhasználta a képeimet a hozzájárulásom nélkül más fórumon.
Sziasztok Csajok! Bocs, régen voltam már,látom zajlik az élet... 😀
Kérdésem lenne: 3 hónapos voltam február 28-án. Elfelejtettem megkérdezni a dokit, hogy aludhstok-e melltartó nélkül. Szerintetek? Köszönöm szépen a segítséget! 😘
Duracellcica remélem jól vagy... Még mindenki más is!
Én meg sem szólaltam, csak ha valaki kerdezett valamit privatban kb 2 segitettem, még is kiett az admin csak úgy, írtam neki tenyleg kedvesen h mi volt a baj, erre letiltott...
Kampányol mert gondolom mentené a menthetőt .. más képével visszaélni , lehet nem is hagynám annyiban .. hat mit kepzel magáról !!! Nagyon felhúzott ám 🤪 . Felnőtt ember ilyet tegyen nem normalis ...
Szinte sejtettem az eszem megáll 😳
Gigi_ke Ugyan az akit véd a hasplasztika fórumon !!! Elárulják a régi fórum bejegyzesei es hozzászólásai ! Állítólag jogot végzett megsem tudja hogy más fotóival nem élünk vissza es hogy az IP cim alapján ha valaki ilyet csinál felelősségre vonható ! Vigyázzatok a kepeitekre! Jo ejt mindenkinek !! 😘😘
További ajánlott fórumok: