Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Amikor 3hétre korrekcióztak, akkor nekem is fájt. Majd bepi... 🙈🙈
Előtte soha. Pedig Balajthynál 1 hétig volt bent
Lányok egy kis infót kérek...eddig egyik műtétnél sem volt gondom a cső helyével értem ez alatt nem fájt...
Viszont most elég kellemetlen ha épp úgy mozdítom a kezem stb
Ez normális? Nekem most nem másnap hanem csak 2. nap vették ki
Bambara!
A kérdés feléd tárgytalan.Visszaolvastalak és megértettelek.
De Brii rád kivancsi lennék..koszi
Brii és Bambara!
Megkédezhetem miért dobtatok ki a naplótokból?
A tegnapi nap margójára csak annyit, hogy én hálás vagyok a csoportnak mert nélkületek nem jutottam volna el idáig.. 3 emberrel szinte napi privát kapcsolatban vagyok de megszámlàlhatatlanul sokan vagytok akiken érzem hogy Őszintén figyelnek érdeklődnek segítenek amit nagyon köszönök💕
Az újanak csak annyit hogy velem az élen em volt zökkenőmentes hogy cicink legyen ezért nem engedünk be mindenkit a naplónkba... Pàr sor stb ha tényleg érdekel szerintem nem nagy kérés... Jelenleg 24en vártok nàlam úgyh bocsi 😊lehet szidni mindenféle jelzővel illetni nem hat meg🤣
Puszi Mindenkinek
Sziasztok!
Tettem fel új képeket a naplómba ha valakit esetleg érdekel.Nagy nehezen rászántam magam,hogy kérjek egy időpontot egy kontrollra.Elvileg decemberben kellet volna mennem,küldtem is üzenetet,de nem kaptam rá választ,gondolom a karácsony miatt bár amíg,kb egy évig friss volt a műtét addig szinte rögtön kaptam választ így valahogy úgy éreztem,hogy én ezt nem erőltetem igazán,de a párom gyenge unszolására végül is úgy döntöttem,hogy megpróbálom megint és április 5.-ére kaptam,de már most mondták,hogy ha nincsen semmi probléma akkor lesz 15 percem.Na szép.Egyenlőre ennyi.Persze konkrétan ráfogok kérdezni,hogy mibe fog fájni ha változtatni akarok.Ami azt jelentené,hogy kerek implant,egy mérettel nagyobb,sőt mivel aszimmetrikusak a jobb oldaliba egy fél köbcentivel még nagyobb kellene,de a felvarrást nem tudnám megúszni,ezt már a doki akkor megmondta,így egy ugyanolyan műtétnek kellene elébe néznem.Hát egyenlőre ennyi.
Sajnos a tegnapi esetem hektikussá tette a fórumot. Bizalmatlanná váltunk, talán még egymással szemben is. Azt gondolom, hogy ez ne szegje senki kedvét és térjünk vissza a fórum eredeti céljához. Bízzunk egymásban és ahogy tegnap is történt, figyeljünk és szükség esetén jelezzünk a másiknak. Mindenki sajátos feltételek alapján szűri a naplóját,amihez szíve joga.
Pár gonosz ember miatt ne tegyük tönkre ezt a szuper fórumot,hiszen nagyon sokunknak segített, támogatott minket 😊
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok