Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
En 300km utazok hozzá.
Meglátod hátha valakinek varrt valaki így. En nem tudok róla de hátha Pataki vagy Pap, Krasznai esetleg csinal ilyet. En massal nem is probalkoznek
Egyre furább ez a hely😁🤣
Ma egy olyan "kedves" hangvételű levelet kaptam hogy csak pislogtam
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e itt olyan akinek eltávolították az implantját? A breast implant illness miatt kérdezem, mik a tapasztalatok? Ha esetleg nem a jó helyen tettem fel a kérdést és tudsz olyan fórumról ahol erről olvashatok, kérlek írd meg! Köszönöm
MG
A topmodellt kire érted? Gondolom nem rám?????? 😂😂😂🧐🧐 mert elég messze állok tőle és nem is az a célom hogy úgy nézzek ki.
Ahogy szokták mondani sz.rbol nem lehet várat építeni. Tisztában vagyok vele.
Köszönöm már kaptam tippet hogy először fel kellene varrni aztán majd lesz ami lesz. Utána még választhatok.
Köszi!
Nagyon gondolkodom a nagyobb cserén, de ha feljebb megy a heg, akkor az nekem kizáró tényező.
Ha megtalálod az orvosodat hidd el olyan cicit kapsz amit megálmodtál magadnak.
Kívánom hogy megtaláld
Rendben. Köszönöm a segítséget. Megértettem. Természetesen mindenkinek más tetszik.
Csak nagyon parázom és izgatott vagyok. Még nem volt semmilyen szépészeti műtétem. Lehet hogy nem is nekem való. Annyi elrontott műtétet lát az ember.
Nem tudom hogy ő kért e az ilyen órási melleket ilyen széles férfias felső testre. Csak 38 évesen nem szeretnék bohócot csinálni magamból. Ettől félek. Sokan azt hiszik hogy egy nagy mell megold mindent. Hogy attól lesznek szépek ha tank nagyságú melleket kapnak. Még egy fiatal magas nőn vékony derékkal el tudom képzelni és láttam is ami tetszett. Na de nem vagyok ilyen, és amint láttam inkább a nagy darab hölgyek esnek bele ebbe a problémába .
Nem szeretnék úgy felkelni operáció után hogy bazi nagy hegyeket látok magamon szétterülve. Ezért gondolkodok csak felvarrásban. Mert hát kitudja hogy néznék ki implantátummal. Esküszöm rémálmaim voltak miután láttam azt a mellett.
Kis cici párti. Értsd úgy, nagyon kicsi. Egyébként természetes, sok esetben szép ciciket csinál. Olyan “45 kilós tinilányos” pici ciciket, amiről tényleg meztelenül sem mondod meg hogy mű.. Ha ilyet szeretnél, ő a Te embered. 🙂
De ha nem az 50 kg alatti nagyon törékeny lány vagy akkor viszont érdemes meghallgatnod más dokit is, csak tájékozódás képpen.
Én tavaly (173 cm 68 kg-val, széles háttal és mellkassal, B-s alappal) konzin alig tudtam rábeszélni, hogy kell nekem a 300cc, úgy, hogy 2 másik doki 500 körulit ajánlott és azt mondtak h higgyem el h nem lesz nagy. Végül más mellett döntöttem, 445cc lett a vége és ruhaban senki nem vette észre hogy megcsinaltattam.
Szóval nem szidni akarom és semmiképpen nem akarlak lebeszélni róla, csak menj el másokhoz is konzira, mert sokan megbánták hogy elfogadták az általa ajánlott nagyon kicsi méretet.
Szerintem ez nagyon esetfüggő. A mellkason elég alacsonyan elhelyezkedő, kicsit megereszkedett alapnál láttam olyat hogy ugyanott volt az első kisebb és aztán a nagyobb implant vágása és szépen az athajlasi redoben volt, mert felfelé volt hely “terjeszkedni” a nagyobb implantnak és így sem került nyakba a cici. Viszont ott volt felvarrás is, tehát több lehetősége volt a dokinak a mellbimbo athelyezésére.
Ha nincs felvarrás akkor a bimbó helyzete miatt sztem nem teheti ugyanoda a nagyobb implit mert akkor lefelé fog nézni a bimbi, nem? Sztem ilyenkor van az h kicsit feljebb kerül a heg a cicire.. Mondjuk ez csak elmélkedés, lehet hogy rosszul gondolom..😁
Nem feltétlen leszel domper implanttal, akkorára szabja a cicidet amekkorára szeretnéd. 🙂
Az a lány akit lattal valószínűleg maga kért akkora melleket.
De ha van elég alapod (és a doki azt mondja hogy impli nélkül is szép telt cicit tud neked csinálni) akkor érdemes impli nélkül csinálni, hisz nem kis rizikó egy implantatum a testben, sokkal több komplikáció és későbbi macera lehetőségét hordozza magában,mint egy szimpla felvarras.. és én gyönyörű hetyke, csak fellvarrt ciciket láttam Kovacstol itt a hoxán.🙂
Sziasztok
Mellplasztikára készülök. Dr Kovács Ferencet néztem ki magamnak. A facebook plasztikai csoportban találtam rá. Eddig úgy gondoltam implantátum is kellene de valahogy nem igazán tetszenek a felvarrt+ implant mellek.
Olyan lányokat keresek akiknek csak sima felvarrásuk volt. Vagy esetleg kis implantátumot kaptak. A fb.on az utolsó amit láttam attól nagyon megijedtem. Hatalmas dömper lett a lány. Nem vagyok magas 165cm nem szeretnék tehénnek kinézni.
Csináltam egy naplót- montázst az alapomról. 75-80c-d vagyok. Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok