Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok! én még csak erősen gondolkozom a műtéten, de egyre inkább az igen felé hajlok... viszont én meg aerobicozok, és nem szeretném én se ha 2-3 kilót fel kellene pluszban szednem. még a műtét kedvéért talán, de az se menne könnyen (szerencsére elég nehezen jön fel rám pár kiló is). ha már plusz súly, akkor az csak a cicibe jöjjön... :-)
MinnieKicsiLany, szupi a naplód. nagyon hasonlók a testi adottságaink, bár nekem picit kisebb a cickóm. de pont a hasonlóság miatt érdekelnek a tapasztalataid :-)
Van köztetek olyan, akinek a mell UH apró kis cisztákat mutatott ki? Én voltam vizsgálaton (csak szűrés miatt, még nem a műtét előttin). És sok, néhány mm cisztát találtak benne. Azt mondta az uh doki, hogy ez gyakori, nem kell megijedni, csak majd fél év múlva menjek vissza és újra megnézi. Utána már elég évente, a rendes szűrés keretében.
Ettől lehet nekem műtétem??? Vagy felejtsem el?
Tudom, hogy erről majd a dokikat kell megkérdezni de hátha van itt vki akinek volt/van hasonló.
Szia!
Én 50-51kg vagyok és nekem sem mondta a doki, hogy híznom kellene (szintén Gáspár). Annyit mondott, hogy a saját érdekemben a súlykontroll +-2kg legyen majd a műtét után. Nézz be a naplómba, még műtét előtt állok, de van pár infó hátha az segít! :)
Szia!
Ez nagyon nagy hulyeseg hogy hiznod kene... mar elnezest, de en is 49-50 kg vagyok es nekem 435kobcenti van bent. es semmi baja nincs a szoveteknek. sott most akarok fogyni is.
Sziasztok!
Voltam tegnap Gáspár doktornál konzultáción, kerek, közepes profilú, 270 köbcentis implantátumot ajánlott.
Viszont két dolog nagyon elgondolkodtatott: azt mondta, hogy a műtét után a fekvőtámasz és egyéb hasonló mellizmot dolgoztató gyakorlatok amíg az implantok vannak, nem ajánlott, márpedig a crossfitben rengeteg az ilyen jellegű gyakorlat. A másik, hogy a jelenlegi 50 kg testsúly helyett javasolta, hogy hosszú távon az 52-53 kg-ra rendezkedjek be, hogy legyen elég lágy szövet az implantátom fedésére. Ezzel plusz súllyal viszont elveszíteném a has- és fenékizmaim mostani definiáltságát, ami engem eléggé zavarna.
Így most bizonytalan vagyok, hogy kell-e nekem egyáltalán ez a műtét.
Jujj,de izgi csajok! Több,mint 10ezerszer volt megnézve a naplóm. :D
Nemsoká érik nekem is a fél éves kontroll,utána kaptok képet a "valóságról"... :)
na látod,ennyit kértem csak..
nem csak neked szólt,de már annyiszor kértem itt a fórumon is,hogy valami üzit,vagy valamit írjon az illető,hogy miért akar olvasgatni.. nem tudhatom nem e ül a másik gép előtt valami pasi,vagy kamu ember.. annyi mindenről olvasni manapság :(
vagy egy : szeretném elolvasni a történetedet,mert érdekel,vagy ilyesmi..
azért rólam képek vannak abban a naplóban,sok kopogtatónak meg még hozzászólása sincs sehol se..
Köszönöm szépen! :)
Elvileg dr. Tóth András, de még csak telefonon beszéltünk. Szeptember 9-én lesz a konzim.
Tettem új képeket a nagy, lecsúszott cicimről. :(
A bal amúgy tetszik, egész szép cici formája van minden pózban. De a jobb... :((
Azért,vagyunk itt páran,akiknek nyilvános a naplója... :)
Nyugodtan olvasgassatok. :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok