Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Tul vagyok a muteten.
Eddig minden rendben. :)
Nem igazan faj, inkabb csak erzem, de nemreg fogyott el az infuzio, szoval ezutan latom meg, h milyen lesz fajdalomcsillapito nelkul.
Csak kíváncsiságból kérdezem....
Mekkora a legnagyobb implantátum? Ami nem külön kérésre gyártanak.
Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit. Tudja valaki?
Ne aggódj,tényleg gyakori.Én is beparáztam amikor UH-on találtak egyet,de a doki megnyugtatott.A ciszta nem akadály.
Van itt olyan is akinek több ciszta van a mellében és Őt is megműtötte a dokija.
Én karra kb.4 hónapos korom óta edzek és semmi gond nincs.
Én is emelek súlyokat, szoktam úszni is, tricepszre, bicepszre is dolgozom, már amikor nem vagyok lusta. Jelenleg hónapok óta az vagyok. :D Csak kimondottan mellizomra nem dolgozom, pl. fekvőtámasznál a normál kellemetlen, de a könnyített, mikor a térdet lerakom megy. Húzódzkodás simán már nem megy, de géppel igen. Mindenki fogja érezni mi megy neki és mi nem. Ami kellemetlen azt inkább hagyni kell.
Én is a sport miatt aggódom. :D Én most múltam fél éves augusztus 18-án. Szeptember 1-től tervezem elkezdeni az edzést. Akkor súlyokat emelni felejtsem el? Mellúszás? Maradjak csak deréktól lefelé? :D Tricepsz kéne pedig nagyon, nem szeretnék integető izmokat :D
Sziasztok! Egy kicsit hosszabb lélegzetvételű bejegyzést találtok a naplómban, persze képpel együtt. :)
Fenékre, combra formásítani szépen sporttal lehet :) és akkor nem is zsírt hízol, csak izmot növelsz.
Hidd el hiznek én 10 kg is ha az mind a seggemre es a combomra menne.nagyon tetszik a nagy fenék,comb..de sajna ez a fránya genetika:-(
Ennek örülök h nem mondja,mondjuk első konzira legogytam 47kg-ra és akkor nem mondott semmi ilyet
Magától biztos nem fog ezzel a témával foglalkozni. Nálam úgy hozódott fel, hogy mondta, esetleg zsírbetöltés az arcomba, meg egy kis szemhéj plasztika. Erre a férjem mondta neki, szerinte nem töltögetni, meg szabdalni kellene, hanem híznom és akkor az arcom is teltebb lenne. Erre mondta + pár kiló valóban nem ártana. Egyébként meg igazuk volt ;)
Na hát ez az.. a parom is ezzel piszkal es ha a doki elotte mondja majd ezt hallgathatom itthon.. Na lehet felhivom konzi elott h ne mondjon ilyet a parom előtt:-)
Nem úgy mondta, hogy kötelező híznom, csak azt mondta szerinte jót tenne, ha pár kilót híznék, de nem kötötte ki, hogy kell. Ezt is azért, mert a férjem megemlítette neki az ő mániája volt, hogy gebe vagyok :) Én amúgy is szerettem volna hízni, így nem esett zokon, de nem szokott a hízás, fogyás témával foglalkozni. :)
Ajajaj látom téged Révész műtött, lehet akkor én is hallgathatom a hízás témát:-( pedig tényleg csak a belem nő ha hízok..ezek utan zsirleszivast lehet nem is merem neki mondani:-(
[link] itt találtam Péntek Enikő zónaedzéses sorstársakat :P :D
Én is, kemény két napja testet formálok, de ősztől, ráállok :P
Akkor mit dzolna hozzam..a bal cicimbe szinte mirigy sincs es min 500cc akarok a jobbol pedig eltavolitjak a mirigyet es ehhez vagyok 48-48,5 kg és rohadtul nem akarnék hizni miutan az mind a hasamra megy..sőt zsirleszivason gondolkodok..na még jó hogy nem hozzá mentem:-))
Az a jó az évszakváltásokban, hogy mindig van ok újrakezdeni :D hajrááá :) :)
Sziasztok Csajok!
Szerintem Péntek Enikő zónaedzései kiválóak és nagyon hatékonyak. Bár én is csinálnám... :D
Tavasszal nyomtam kb. 2 hónapot és elég látványos volt. Aztán látványosan le is épültem. :D
Most én is kedvet kaptam ahogy olvastalak Benneteket. Hajrá őszi újrakezdés! :)
Has, fenék, nálam is gond :( de ez már másik fórum lehetne :) nyissunk egy mellplasztikások fitnesz fórumot :) :)
Nekem a fenékre a guggolás nagyon jót tett :) A hasammal én is szenvedek még, de nekem arra legjobban a futás jött be, bár attól lóg a belem rendesen! :D Bár ha nem nasiznék mindig lehet könnyebb lenne leadni :)
Akkor,ezügyben is egy cipőben járunk. :S
Nekdm fenék,has bajom van,adhatnátok tippet,akár priviben is,hogyan edzzem le anélkül,hogy lógna a belem. :D
A sport meg szerintem egyén függő is. Műtét előtt én TRX fun voltam, de műtét után én nagyon sokára tudtam újra felvenni a ritmust. Máig kényelmetlennek érzem a mellizmot terhelő gyakorlatokat, így azokat hanyagolom és a dokim sem ajánlotta, most voltam 2 éves. Nekem mondjuk inkább deréktől lefele van a problémás zóna, így nem jelent gondot. Van aki pár hónap után minden gond nélkül tuja ezeket is csinálni.
Köszi zseska, akkor nincs minden veszve :)
Akkor kb ugyanolyanok az adottságaink! :)
Nekem eléggé széles a mellkasom és emiatt kell a nagyobb implantátum, a magas profil pedig azért mert felül eléggé elfogytak a cicik (a képen annyira nem adja vissza) és a közepessel nem lenne dekoltázsom.
Szerintem Neked sem kellene híznod, nem is értem miért mondta!
Műtétkor 160 centi 48 kiló voltam magas profilú 400 cc-s implit kaptam. Nem lett sem kettős kontúrom, sem riplingem. Igaz a doki nekem is mondta, hogy pár kiló nem árt, de azért, mert a kulcs csontom, a bordám és mindenem kint volt. Most 53 kiló körül mozgok.
Megnéztem a képeidet, én se vagyok nálad soványabb. Én egyébként 163 centi vagyok, ahhoz 50 kg, a melltartóim fazontól függően 75A vagy 75B méretűek. Az anatómiai háromszögem nekem is szabályos, csak nekem 18 centi.
Érdekes, hogy neked magas profilú implantátumot javasolt, nekem kifejezetten azt mondta, hogy közepes profil, a magas profil nem én vagyok, az túlságosan bögyös fazon lenne.
Holnap lesz a mütétem Dr Tizedes Györgynél.
Köszönöm :* :)
Én sem akarok hízni, örülök, hogy leadtam a felesleget, sőt azért has tájékon még van mit gyúrni! :P Én is rendszeresen járok edzőterembe+futok és biciklizem, és egyetértek, hogy max a cicik miatt mutasson többet a mérleg! :P
Na de a lényeg, hogy nekem a doki egy szóval sem mondott ilyet, hogy híznom kellene, de gondolom ez az alaptól is függ! :)
További ajánlott fórumok: