Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, engem aug. közepén fog műteni, az egyik barátnőmnek akit műtött egy millió körül volt.
Mennyi idő amig teljesen helyére kerül az implant?Kérdeztétek a dokitokat? Mikor alakul ki a végleges forma?
Sziasztok!
Kopogtam pár naplóba, köszi ha beengedtek.
Szeptemberben készülök implant cserére, most 315cc van, amit 480-as magas profilura (anatómiai forma) cserélnének.
Kicsit aggódom/gondolkozom, hogy nem lesz-e túl nagy?!
Minden rendben megy majd, meglátod! Szorítunk! :)
Engem a 2. Napomon műtöttek nekem az a leggázabb napom, úgyh veszettül aggódtam. De kár volt, mert kb műtét után alig volt valami, gondolom a sok cucctól meg a "sokktól" szinte el is múlt.
7 hetes montázs a naplómban. Ilyen így fekszem úgy fekszem, amúgy fekszem.... +heg.
Még megvan a varázsa! :D Még van kedvem fotózgatni.... Ami tuti, hogy ha már nem is fotózgatom, mindig nagyon fogok neki örülni. :)
Lányok, holnap lesz a nagy nap(om)! Mindjárt kiugrok a bőrömből... :-(
Sziasztok. Dr. Csőre Krisztiánt műtött itt valaki? Mennyi a műtét nála pu-s inplantttal?
Én betétet használtam - biztos, ami biztos alapon.
Egyik napról a másikra fog leesni a varratod. Ne aggódj! Amíg varas, addig nem kellet nekem sem kenni semmivel. :)
Lányok én holnap leszek 3 hetes. Milyennek kell lenneie a hegnek? Vagyis nekem.még varras meg hát fogalmam sincs szép e vagy sem. Nekem a dokim azt mondta nem.kell rá semmilyen krémet kennem...de itt meg a legtöbben azt irjátok kell rá. Most akkor mi a jo? Nekem tovafutó varrat volt bent. Amíg a doki nem mondta nem is hallottam.ilyenről :D ... kinek mi a tapasztalat és kinek milyen a heg vagy volt 3 hetesen...köszi előre is minden választ :*
Szerintem is tudsz irodai munkát végezni,ha normál ütemben gyógyulsz.nekem második héten inkább a vállam,hátam fájt.karom mondjuk korlátozottan emeltem.Ha le kell venni vmit max mond azt,hogy meghúztad a vállad😉😜
Nekem is pont megvolt amikor mütöttek. Én betétet hasznaltam, pedig utálom. De még a bugyimat is alig tudtam letolni, az első napokban.
Egyáltalán képes az ember tampon cserére ilyenkor?
Engem harmadik naposan műtőttek, igazából nem volt gond. A fájdalomcsillapítók miat fájni nem fog, tényleg csak észben kell tartanod, hogy betét- vagy tamponcsere lesz. Meg jobb túllenni a pmsen a műtét előtt, mint közvetlenül utána szerintem.
Csajok mennyire nehéz mensi alatt végigcsinálni a műtétet?
Kérdeztem Csuha dokit, neki nem gond, dontsem el hogy vállalom- e így?
Első kettő nap nálam elég nehéz🙁 természetesen akkor lesz meg.
Szia Csuhas vagyok,öt tudom ajanlani:-)Szerintem mindkettohoz menj konzira es az erzeseidre hagyatkozz.Csuha doktor vegtelenul empatikus,figyelmes,törödő.Sok sok ev tapasztalata van,nem utso szempont.Hajra!
Én dolgoztam a 2.hetes kontroll után, nem volt semmi gond szinten irodai munka. Inkább az utazás közben volt, hogy ha nem volt hely valamelyik villamoson fel se szálltam, mert tudtam, hogy kapaszkodni úgyse tudok 😅
Szerintem igen! Holnap leszek ket hetes, mar nem mondanak meg, hogy barmi is tortent...
Ugyan nem dolgozom most, de ket pici gyerekkel (3 es 1 eves) vagyok itthon, es mar teljesen ellatom oket.
Szerintetek műtét után 2héttel tudok menni dolgozni irodában? És úgy kivitelezni a mozgásom hogy senki ne lássa hogy mutetem volt?
Sziasztok!
Akit érdekel,új képek a naplómban,5 hónapos cicikről! :)
Nekem ugyan volt segítségem,mindenki kivette a szabikat így nem varriáltam,de simán boldogultam volna ha a nagyobbat nem kell oviba vinni (babakocsit pár lépcsőn le kell tolni). Persze ha egyedül lettem volna otthon tartom.
Azt mondjuk hozzá teszem hogy szerintem én extrán jól viseltem. Ez nagyban függ attól,hogy hogy érzed magad. Illetve ha előre készülsz a takarítással és mondjuk nem főzöl hanem kaját rendelsz,stb.... az sokat segít
Sziasztok! Még mindig Patakis csajokat keresek, sajnos akiknek eddig írtam szerintem nem aktívak és nem válaszolnak /engednek a naplóba :(
Elvileg ugyanazt "tudják". Én azt vettem,amelyik épp készleten volt a patikában,Contractubex. Nekem szépen alakultak a hegeim vele. 😉
Szia!
Mindkét említett doki a természetesebb cicik híve. 😊 Engem N.T. műtött,ha gondolod,kopogj! 😉
Sziasztok!! Csak csináltam naplót! Mindenkit várok szívesen aki engem is beengedett!:)
További ajánlott fórumok: