Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen, ez általában minden gyártónál így van. Úgy 500-550 fölött feláras a méret egészen a katalógusban kínált legnagyobb méretig. Onnan pedig egyedi gyártás, ami kb. a duplája.
Nekem Revesz azt mondta a telefonban, hogy ha 500 cc-nel nagyobb meretet szeretnek, az plusz 50-100ezer Ft.
Egyébként, szerintem ez a korrekt :)
Kovács doktor is "ennek a híve".
Tőlem is kérdezte, hogy nem tudom, te hányszor szeretnéd cserélni..? :D
Azt hiszem Obobi fogalmazta meg nagyon jól ezt a méret kérdést. Mert egy 300 cc körüli implant meztelen gyönyörű, de ruhában elveszik és lehet megint push up-ozni.
Jobban belegondoltam én is, már nem félek az arányaimmal (159/51) a 450 cc-től 😊
Révész azt mondta, hogy nála nem függ az ár a mérettől. Mert ő nem arra megy, hogy csináljon egy kicsit, és egy év múlva cserélje nagyobbra, mert elégedetlen a páciens. Neki jó lenne, mert duplán keresne rajta, de nem ez a célja. Nekem pl ez is nagyon szimpatikus volt benne :)
Új bejegyzés a naplómban még hezitálóknak.
Szia!
Bocs a kesoi valaszert, de napokik nem neztem be ide, nem voltam itthon. Igen dr. Vicziannal.:)
75B volt az alapom... Mit mond a dokid a hason fekvésre? Az enyém 6 hetes kortól engedte és én azóta hason alszom
6 hetesen, illetve inkább 7, már feküdtem hason az ágyamon, és nem volt különösebben kényelmetlen, de talán még várnék a masszíroztatással kicsit. Ja és az én dokim azt mondta, hogy nyugodtan feküdhetek hason 6 hét után, de ha túl kemény a matrac, akkor tegyek magam alá egy puha párnát. Szóval csak óvatosan. :)
Szerintem doki függő. Illetve biztos műtét típustól is függ, de pl. csak mellnagyobbító műtéten átesetteknél is tök más instrukciók vannak. Az a lényeg, hogy mindenki a saját orvosára hallgasson.
Lányok, meg volt a fél éves kontroll,részletek a naplómban....akit érdekel és van véleménye,szívesen fogadom... :-(
Én úgy tudom, hogy akkor drágább, ha külön kell legyártatni, mert nem gyártanak akkor méretet....sztem az kb a 600 ccnél van, gyanítom gyártótól függ.
Ha bekented,letakartad nagy gond nem lehet.majd elmúlik😉
Nekem bevàlt a Contractubex,alig láthatóak a hegeim. Kép a naplómba :)
1 hónapos bejegyzések es kepek nálam :)
Köszi, kitalálok én is valami hasonlót 😊
Tudja valaki milyen mérettől feláras az implantátum? Vagy orvosfüggő?
Egyeni. De 3 honap minimum. Vagy tobb. Van aki sose tud teljesen rafekudni.
Masszazs nekem ugy volt hogy egy kisparnat a melkem fole tertem hogy logjanak a cicik a kezeimet meg magam melle hajlitottam.azzal is tamasztottam magam.
Szerintem ez totál doki függő. Mindenki azt csinálja amit a dokija helyesnek talál.
Jujj 😱
Hány hét kb?
Vagy hónapot írjak inkább? 😂
Köszönöm. Én ma nem bírtam magammal és felhívtam Kivács dokit. A naplómba benne van mit mondtak, de a lények hogy jövő pénteken megyek hozzá konzultációra! 😀😀😀
De jó, akkor nekem sem lesz az nagy 😁
Bár az alap is nagyban mérvadó 😊
Én tegnap kaptam 470-est és egyáltalán nem tűnik nagynak. Bár én 175 cm vagyok.
160cm vagyok és 50kg voltam a műtétkor (most vagyok 58-60kg) 435cc-m van! Egyáltalán nem nagy! Mondjuk lehetne még nagyobb 😄
2 hetes bejegyzés a naplómban! :) Illetve kérdés: lányok, hogy van az, hogy valakinek már 6 hét után mindent szabad (meg előtte is mindent jóval hamarabb), más meg 3 hónaposan kezd(het) el normálisan csinálni mindent? Meg van akinek kell, van akinek pedig tilos a ciciket masszírozni? Ez doki és/vagy műtéttípus és/vagy páciens függő...?
6 hét után lehetséges teljesen fájdalommentesen hason feküdni?
Csontkovácshoz mennék majd...
Hat inkabb szoli..mar 10 het eltelt es bementem szoliba termeszetesen csak ugy nem süttetem,le takartam es bekentem 50 faktoros kremmel is . De mitha kicsit pirosabbnak tünne 🤔😑
Mire gondolsz konkrétan? Fény...mint napfény,vagy szoli? Azért egy jóideig nem szabadi"süttetni" a hegeket!
További ajánlott fórumok: