Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem 400cc feletti implant jol mutatna rajtad mert a magassagot megkivanna a meretet.
En a dokimat szivbol tudom ajanlani neked;-)
Ezt mikor mondta neked? Nekem azt mondta a héten az asszisztense, hogy 750-ig biztosan nem feláras.
Lányok, sportal kapcsolatos kérdés...
Van aki lovagol? Mikor ült elősször lovon a műtét után? Van valami extra óvintézkedés?
Hat nagyon sok dolog fugvenye..
mondjuk nekem a tied es Labella12 cicije a top!!!😍 Remelem majd az enyem is hasonlo format vesz fel
Nem akadály, nekem is van a bal oldalon egy 6 mm-es. Bár gondolom a méret számít, hogy mekkora.
Lányok szerintetek a Dermatix vagy a Kelocote gél a jobb?
Ciszta a mellben lehet akadálya a műtétek?
kira2424 és sztradi is 600ccs:)
Szerintem inkább pont 0 alapnál nem néz ki túl nagynak az implant azokhoz képest,akik rendelkezek némi mellállománnyal. Mert míg utóbbinak a saját szövethez adódik az implantátum,addig előbbinél csak az implant van,az tölti ki az egész helyet. De természetesen,egy vékonyabb mellkassal,derékkal rendelkező lánynál a 400 cc is tud úgy hatni,mint máson a 600. :)
Nyilván vannak határok,nekem mell alatt 69 volt,mellbőség 75 ....gyerekpolok is rámjöttek...egy😕
Nekem is csak másododjára lett ez a méret.😊
Úgy, hogy az alap átmérő nem növekedett, mivel a mellkasom domborulata nem engedte.
A bordáim íveltebbek (mondhatni enyhén deformáltabbak) az átlagnál, így a szélesebb implant nagyon széthúzta volna kétoldalra a bimbóimat.
Szóval erősen alkatfüggő.
Hogyne lenne,hogy nem fér be...a bőrünknek is vannak határai,elsőre.Meg lehet hogy befér,de totál morbid lenne...
Láttunk pár csúnya kreatúrát...
Ja meg szerintem az alapodtol is .. 0 mellbol sztem a 400 as is kinezhet 600 asnak .. meg vekony lanyokon nem is nagyon latok 600+ t szerintem egyedul szijgyartoe :)
Szerintem sincs olyan amit ne lehetne berakni. De szerintem a mellkas szelessege elegge mervado, magassagra barmekkora lehet de egy 12 cm es mellkasra sztem 14 cm est nem lehet berakni .. vagy en nem tudom ..fura , mondjuk en ennel is erzem h ez hatar ... mar nincs tobb hely szelessegre ...
Esetleg indíthatnál naplót. 😊
És leírhatnád a fejleményeket.
Szerintem mindenki örömmel venné.😗
Az lehet és úgy tudom katalógus szerint Arion középmagas kerekből ez az 530 a legnagyobb...
Igen! Nagyon várom! Kiváncsi vagyok miket fog mondani. Nagyon szimpi volt a hangja telefonba. :)
Remelem nekem befer a 600-as, nekem telefonban azt mondta, hogy nincs ilyen, hogy valami nem fer be.. mert ezek az implantok mar nagyon puhak.
De jó!😊
Pörögnek az események.😗
Akkor lehet, hogy 550-töl emelkedik az ar.
13-án megyek konzira Viczián dokihoz!! :)) Juhuu
Ebben amúgy lehet valami, mert azt viszont mondta, hogy ha eltérő márkát akarok az Ariontól, annak más az ára.
Ez fura.. en meg ezt sehol nem hallottam h dragabb lenne a nagyobb 😳 Mi is beszeltunk nagyobbakrol (az masik kerdes h nem fert volna be ennel nagyobb ) de egy szoval nem mondta h dragabb lenne .. szerintem ez csak akkor van ha abbol a tipusbol nincs katalogusba akkora nem?
Nekem ő 400 cc-t akart betenni, de végül 360t kértem.
Nekem 530cc és nem volt drágább
De te anno mekkora meretet akartal? Mert lehet, hogy ha 500 cc-t mondjuk, akkor ott meg nincs valtozas arban. Mert mas dokiknal mar 400 cc-töl is emelkedhetnek az arak, mig nala szerintem csak 500-550 cctöl.
Furi, mert nekem még anno azt mondta hogy nem függ. Lehet azóta akkor volt változás nála.
Kovács dokinal nem méret függ az impli..egy ára van minden méretnek..Aztán lehet mondjuk egy 1200cc drágább 🤔🤔
Egyebkent 100 ezret nekem ez meger, de remelem nem lesz meg magasabb az összeg decemberben, amikor menni akarok a mütetre Reveszhez.
További ajánlott fórumok: