Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Még nincs semmi lefixálva, viberes kép alapján mondta ezt :)
Aug 8-án talizunk, átbeszéljük.
Biztos megnyugtat majd, meg bízom is benne, csak elsőre ez bazi nagynak hangzik :D
Köszönöm a választ, sajnálattal hallom :/ Contractubex kapcsán olvastam az alábbit, ez tett kíváncsivá:
Még azok a hegek is, amelyek akár három évnél régebbiek, azokat is kell és lehet is kezelni. A régi hegszövet gyakran megkeményedett és a színe sem illeszkedik a környező bőr színéhez. Ezen jellemzők megléte esetén a Contractubex® gél-t napi két-három alkalommal masszírozzuk a bőrbe, minimum hat hónapon keresztül. A Contractubex® gél csökkenti a heg kiemelkedését, pirosságát, és puhítja a szövetet, mely által a heg kevésbé szembetűnő.
169/50 480cc
Ne parazz jooooleszaz 😉
Jujj, írj majd :))
Parázok a 450-től :/
163/55
És 450ről indul az alkudozás hétfön :D
Sziasztok.
Elkezdtem naplot irni, felvarras+implantrol. Aki szeretne olvasni kopogjon, tettem fel kepet,erdekelne a velemenyetek. :)
Sziasztok!
Egy kicsit offtopic leszek, ne haragudjatok. Látom, hogy sokan használtok/használtatok hegkezelő krémeket. Mennyire vált be? Van valakinek tapasztalata régi heg ilyen krémmel való kezelésével kapcsolatban? Köszönöm!
Sziasztok! Tettem fel az adatlapomra képet az alapomról. Mi a vélemènyetek? Mekkora impli kellene és milyen? 172cm és 70-72kg. Dokit esetleg tudtok ajánlani, aki széppé varázsolná?
Eddig Bognár doki a befutó.😊 Valakinek volt esetleg hasonló alapja?
Előre is nagyon köszönöm!🙂
Szia!
Nekem is fél évet mondott a dokim.
Sziasztok!
Arra keresem a választ, hogy szoptatás után mennyi idő eltelte után lehet a ciciket megcsináltatni. Azt látom, hogy ez is doki függő. Van doki aki a szopi tényleges abbahagyása után 3 hónappal, már vigan elvállal, de olyan is aki a tej elapadását követő 6 hónap után hajlandó csak a beavatkozást megcsinálni.
Van valakinek erről tapasztalata?
Szia.
Nekem Arion 475 ultra high anatómiai van, kopogj bátran. 178 cm és 68 kg vagyok volt alapom is egy 75b-c és egyáltalán nem érzem nagynak 😊
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok