Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Illetve Dr Révészről is érdekelnének vélemények :)
A csepp alakú az anatómiai impli :)
Az én gyógymelltartóm nagyon szoros volt, az utána következő sportmelltartó is.
Sziasztok! Az ősszel meg szeretném műtetni a cicijeimet és 3 doktor között vacilálok; Dr Juhász Péter, Dr Krasznai és Dr Afshin. Véleményekre, tapasztalatokra lenne szükségen és esetleg ha tudnátok mutatni elkészült mesterműveket, akkor nagyon megköszőnném.
Vicziános lányoktól kérdezném, hogy doktor úr senkinek nem mondta , hogy masszirozni kell majd valamikor is? Nekem nem mondta , és kérdezni elfelejtettem sajnos. De a biztonság kedvéért megfogom kérdezni . Köszi a válaszokat. 😊
Persze, nem így értettem, csak nem szeretném ha gond lenne a mérettel, vagy mi egyéb ami még lehet.
Pedig 10-15 evente cserelni kell . Tehat ha 21 vagy legalabb 2x meg kell majd :)
Igen, nekem ez lesz az első műtétem :)
(és nem tervezek többet :D)
Nekem is csak az segített, meg az automatikus kitöltés :)
Csajok, ne nezzetek hulyenek legyszi, de mit jelent az hogy anatómiai impli?
Illetve a sport hogy befolyasolja az imlpi kivalasztasat?
Nem vok sportolo, kocokagas, aerobik az, amit űzök.
Koszi a valaszokat :)
Az enyem nem kompresszios volt hanem sima elol kikapcsolos, azt hordtam par napig a mutet utan, de abba egyik nagyon logott( az amelyik impli elott is lennebb volt egy fel centit) de miutan sportra csereltem egyformak lettek amennyire lehet. Csak ha nem huzom ki magam hanem osszegornyedek foleg fekveskos lazak a pantjai ezert gondoltam hogy szoritok rajtuk csak felek nehogy rosszat csinaljak nekik
Én ugyan kompressziósat kaptam nem sportmelltartot, de nem volt se túl szoros se túl laza inkább csak éreztem, hogy fixen tart és nem mozognak benne a melleim, de nem fulladtam meg benne.
Ez minden orvosnál más és más.
Először annak kellene körvonalazódnia, hogy milyen cickókat szeretnél. És ahhoz lenne jó orvost választani.😊
Sziasztok! Elhatároztam, hogy megnagyobbíttatom a melleimet, ezért most gyűjtöm az infókat.... minél többet olvasok annál nehezebb az orvos kérdés :D (egyéb kérdés is van persze, de nyilván ez a legnehezebb)
Első kérdésként annyit mondanátok, hogy ki mennyi idő alatt kapott időpontot a műtétre? A kontroll után. Köszönöm aki válaszol :)
Segítsetek csajok. Műtét után a sport melltartót jó szorosan kell hordani? Vagy inkább kényelmesen? Pénteken voltam 1 hetes kontrollon, de ez a kérdés elmaradt :(
😂 ez tök jó, már alig várom, h leegyem magam én is, kíváncsi vagyok, hova esik 😃
Igen, az a cél, hogy látványos legyen!!! :-)
Neked az első lesz?
Nem tudom milyen márkájú a 800-as impli. Majd megkérdezem. Nekem Allergan lett betéve.
Nem olyan nagy az!Benne vagy a naplomba;-)
Irtam nektek privit neked es Bunnynak
Októberben eleg szerintem
Ja ja onnan tudom hogy nalam felvetodott az az opcio is de vegul beertek az 595-el😁
Kopogtam pár naplóba. Előre is köszönöm, ha beengedtek!!😊😉
Polytech implikkel dolgozik, nagy cici párti és nagyon szépen varr:)
[link]
Koszonom mindenkinek, aki eddig beengedett a naplojaba! ❤
En is nyitottam egyet, hatha az utanam jovoknek segithet majd, ahogy nekem is sokat segitettek a bejegyzeseitek. :)
Na látod, nem csak szép, de hasznos is :-D
Csajok egy kerdes a naplomban.. :/
Teljesen egyetértek! Írták még előtted hogy az 50 kilomhoz elég látványos lesz. Nyilván ez a lényeg.. Én a műtét után többe nem akarok push Up melltartót hordani, akkor semmi értelme a dolognak... Révész doki egyébként szinten egyetért velem, én nem félek a mérettől ;)
Sziasztok!
Jövő héten megyek első konzimra, Dr. Kovácshoz. Nagyon izgatott vagyok. Jelenleg informaciokat es tapasztalatokat gyujtok. Ismerkedek a meretekkel es impli fajtakkal/típusokkal.
173/73 es jelenleg 85 háát nulla :)) na jó, talán A...
2 gyerek megette :)
További ajánlott fórumok: