Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mármint műtétre gondoltam, hogy az kevesebb.
Én is már most jeleztem a dokinak, hogy szeretnék októberben. Csak aztán előrébb lett hozva 😊
Nekem azt mondták hogy pont nyáron jelentkeznek sokan :D De hogy majd kérdezzek rá még egyszer szeptemberben 😂
Neked pedig megy a drukk!
Én Kovács Ferenchez megyek, ő kb másfél hónapot mondott a konzi és a műtét között. De ezt még októberre beszéltük.
Nyáron nem tolonganak annyira.
Remélem aug 15 után kicsit alább hagy a kánikula 😄
Nekem az első műtét nagyon fájt...sokáig a Párom ültetett fel...de az nekem 2/3 rész volt izom alatt...Hát inkább 6 császár:-)
A második műtét első 3 napja könnyű volt,magamtól ültem fel a kezdetektől, s a kezeimet is tudtam mozgatni(még túl is), de a 4-5-6.nap húúúú az gáz volt...Hozzáteszem: műtét után 2 nappal DunaPlaza 1 óra séta...:-)
Pihenést javaslok az első héten.
Besz*rok, akkor van remény, h bírom majd a szülést 😂😂😂 én állítólag egész jól viseltem, de azt mondták ne reménykedjek, a szülés durvább 😂
Amúgy én is hasonló elvet követtem, készültem rá hogy fájni fog. Lelkiekben megbeszéltem magammal, h ez nagy fájdalom, de más is kibírta, na és a tv-s cicamacák nehogy már keményebbek legyenek nálam 😂
Ehhez képest jött a meglepetés, hogy annyira nem borzasztó, mint amire számítottam. Ha fekszem, nem erőlködöm, egészen tűrhető. Nekem a fogszabályzó sokkal durvább, de lehet ha annál is elaltatnának, nem lenne panaszom 😂😂😂
Csatlakozom. Két császáron vagyok túl másodikat 11 óra vajúdás előzte meg...nem gondolom hogy kics kenne a fájdalom küszöböm...
A mellplasztika sokkal jobban fájt az első pár nap konkrétan vissza akartam csinálni az egészet annyira fájt.
Ezt most csak azért írom le (ismét) hogy az újak lássák hogy ez igen is fájdalmas is tud lenni és nem csak izomláz szerű fájdalmacska lehet. Inkább készüljön erős fájdalomra és csalódjon kellemesen.
Én a császárhoz tudom majd hasonlítani, sima szüléshez nem.
Barátnőm simán szült, van cicije, azt mondta a ciciműtét rosszabb volt 😄
Esetleg próbáljátok bekenni körömvirág krémmel és lefedni félbeszedett vattakoronggal, hogy ne érhessenek a melltartóhoz.
Nekem bevált.😊
Pin-upgirl
Nem a titkos naploja!
De lesz, nem marad így! :-) Nem ilyen ciciről álmodtam. :-) Majd csinálok naplót, annyira nem rossz azért a helyzet, de mindenki szép, egyforma cicit szeretne és én nagyobbat is, mint a mostani. A 340-es, nulla alappal semmi.
Révész doktorhoz megyek augusztus végén, addig nyaral.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok