Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Engem dec. elején műtött Dr. Molnár István a Dr Rose-ban.
Csak jót tudok mondani. A klinika gyönyörű, a doki nagyon laza és profi. Szépen dolgozik, szépen varr, érti a dolgát. Műtét után saját nővér leste minden gondolatom. Kb. 3 nap volt nehezebb, azóta kutya bajom.
Naplóm nincs. Az orvos javaslatára 380cc anatómiai lett betéve. Nem bántam meg. Csak ajánlani tudom őket! 🙂
Dejó! Drukkolunk! 😊 Én is borzasztóan várom már! Nekem még 6 hét. 😒 Úgy érzem sosem telik el. Bár én szerveztem így a plusz szabik miatt. Már minden adott pedig. 🥰
Kíváncsian várjuk a beszámolót és h végre csinálj cicis naplót! 🥰 Mekkora impliket kapsz?
Minden rendben lesz, jó kezekbe vagy, szerdán már szép cici tulajdonos leszel 😉Drukkolunk érted 🤗
Sziasztok! Ma beszéltem Erikával, túl vagyok az összes szükséges vizsgálaton (minden rendben volt), már csak egy hétfői negatív PCR szükséges és szerdán meglesz a műtét :) Még jelentkezek, hogy hogy ment. Az a fura, hogy eddig féltem tőle kicsit de most valahogy inkább várom és örülök neki :)
Rendben! Köszönöm szépen a segítséget 🙂 És igazad van!Biztos hogy sok férfi van itt az oldalon...Nagyon szükségem lenne pozitív tapasztalatokra... Őszintén szólva kicsit félek 😃
Téged hanyadikán műtenek? Hú én már baromira várom! 🥰 Már azért is, h essünk túl rajta rendben, nyugodjak meg, hogy mennyire fáj stb. Plusz hogy egyáltalán minden eredmény jó legyen és megtörténhessen. 🙏🤞
Szia,
Naplót csinálni a profilodon a naplók alatt tudsz. Csak rakd privátra hogy ne lássa akárki csak akit beengedsz.
Ha csinálsz egy naplót egy kis bemutatkozással és az alapodról egy képpel akkor mások is be fognak engedni. Persze arc nélküli képre gondolok. Kevesen teszik az arcukkal fel a képeket.
Igazából azért ez a rendszer mert már volt olyan hogy férfi adta ki magát nőnek és kikerültek képek. Márpedig ide a tapasztalatainkat írjuk le és nem az interneten akarjuk elterjeszteni a cicijeinket 😅
Köszi igen én sem leszek az a biztos 😃🙃🙃
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat akkor szerzek vmi fain melltartókat én sem leszek anélkül,mert legyenek szépek maradjanak szépek olvastam kell is mindig hordani akkor marad az eredmény szép....köszi a válaszokat csajszik 🙃 nagy puszik Nektek 😘😘
2 hónapig éjjel-nappal kompressziósban voltam, aztán átálltam, hogy nappal sport, éjjel sport vagy kompressziós, aztán jöttek nappalra a minden mentes, vékony szivacsos melltartók (jelenleg is, néha 1-1 merevítőset is felveszek). Én is ritkán vagyok melltartó nélkül, akkor is csak itthon, mert nekem eléggé jégvágósak a bimbók....éjszakára lidl-es sportmelltartók nekem nagyon beváltak, bár kis implantok vannak benn, de azért vigyázok, a gravitáció hat mindenre!
Szia!Szerintem én voltam az egyik ,aki engedélyt kért, neharagudj, nem tudom hogy kell naplót csinálni, illetve csak véleményeket szerettem volna olvasni. Nem soká műtét, és szeretnék fel készülni amennyire csak lehetséges...
Én 4 hónapos elmúltam, de még a kompressziósban alszok.
Nappal sport vagy valami ami jól tart. Sosem vagyok melltartó nélkül.
Sziasztok!
Nekem volt 1,5 éve egy implant cserém és felvarrásom. Mivel újra megereszkedett, így jövő hónapba lesz egy felvarrásom ismét. Járt valaki így? Szerintetek mennyi lehet a gyógyulási idő? Egyébként Pu-s implantom van.
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm akkor beszerzek vmi jó sport mellcsit vagy valami ...mondjuk nekem még a bimbók sebesek még csak most kezdenek magukhoz térni 🙄🙃
Sziasztok
Esetleg van itt valaki, akit Grigalek műtött mellplasztikát, végzett nála, vagy. Pataki doktor ?
Jó reggelt nektek csajok😘 Meg mindig keresek olyan lányt akit Traub Alfréd dr úr műtött , nagy segítség lenne! Előre is koszi😇
Csatlakozom Bubushoz, én is csak naplóval rendelkezőket tudok beengedni.
Sokakat elutasitottam, de ha lesz naplótok, akkor jelezzétek újra, hogy olvasni szeretnétek a naplómat és beengedlek benneteket.
Sziasztok.
Nagyon sokan kopogtak hozzám olyanok, akiknek nincs naplójuk.
Bocsi, de nem így nem engedlek be titeket.
Szia, én 2,5 hónapos leszek, sportmellcsit hordok, nappalra igyekszem elhagyni és sima melltartót hordani. A kompressziós (ma éjjel pont abban aludtam, mert a többi mosásban volt) már nagyon szorít.
Sziasztok! Új vagyok még, nem állok messze a mell nagyobbító műtétemtől,és érdeklődnék hogy valakinek van e esetleg Dr Rose Klinikáról véleménye? Illetve Dr Molnár Istvánról? Köszönöm előre is a válaszokat 🙂
Csajok! Ki meddig hordta a kompressziós melltartót? Én 3 hónapos leszek de még abban nyomom éjjel nappal nem mindig kényelmes 😃😁🙄 viszont azt olvasom hogy hordani kell mindig valamilyet,hogy szépek maradjanak.... napközben sport éjjel kompressziós? Köszönöm puszi csajszik 🙃🙃
Ja hàt igen ez meg a másik,h a miki is pont akkor jönne nálam..akkor ez tényleg felejtős!Maradok az eredeti tervnél☺
Persze logikus🙃a műtétem "holdállás szempontjából" pont növekvőben március elején lesz,de mehetnék hamarabb is,de az pont teliholdkor lenne.Ezért is vetődött fel bennem a kérdés...alapjába véve én sem foglalkozom ilyesmivel,de azért na aki cicisedésre vágyik mindent bevet😉
A növekvő hold mindig az építő jellegű dolgoknak, gyarapodásnak kedvez. Az elvileg pont hogy elősegíti a gyógyulást szerintem. De én se ehhez igazítom, inkább a saját ciklusomhoz😅 és a szabimhoz. 😅 Egyébként telihold előtt lesz az enyém. Ha nem csúszik valamiért.
Csak megnéztem, mert nem hagyott a kíváncsiság.... Az én műtétem és gyógyulásom első hete pont növő Hold idejére esett. Ennek ellenére szerintem gyors volt a regeneràlódás, bár csak lassan és nagyon óvatos mozdulatokkal, de 5 naposan màr főztem, vasaltam és pl mosogattam.
Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy szabadon válogathatsz a műtéti időpontok között, akkor persze tedd meg. Én anno örültem hogy időpontot kaptam és azt össze tudom egyeztetni a munkàmmal, utàna 1-2 hétre ki tudtam vonni magam a forgalomból, esetleg pont nem menstruàltam, a vizsgàlat eredményeim jók lesznek e, nem szedek össze semmit ami miatt vagy úgy àltalában nem történik semmi, amiért tolni kell a műtéten. Nekem inkàbb ilyen kis hétköznapi földi gondjaim voltak .... és őszintèn mondom, hogy a holdállás lett volna a legutolsó dolog a vilàgon, ami miatt változtattam volna a kapott időponton
Mi a véleményetek,tapasztalatotok..holdállás stb. Mikor kedvezőbb a műtét?😊 őszintén nem vagyok egy asztroguru,de utána nézegettem h növő holdnál-teliholdnál nem ajánlatos a műtét mert vérzékenység,gyulladás,sebgyógyulás nehézkesebb.
Nektek akik màr műtöttek mik a tapasztalatotok?Egyáltalán érdemes ilyesmivel foglalkozni?
Én ùgy vagyok ezzel h nem mindennap műttetem magam,minden passzoljon,csillagállás is akár😁 ezen ne múljék,de tényleg befolyásoló tényezők ezek??
További ajánlott fórumok: