Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jó reggelt !
Van köztetek olyan , aki első műtétkor az “adottságai” miatt kis méretű implantatumot kapott és a cicik távol voltak egymáshoz , viszont egy második műtéttel , nagy implantátummal ezt sikerült kiküszöbölni és közel kerültek a cicik ?
Szia!
Köszönöm, erről még nem is hallottam de jól hangzik. Rá is keresek.😄 Már megérte ide regisztrálni, sokat segítetek.😘
Neked ki fogja csinálni?
Szia!
Nem szeretnélek elszomorítani, de azt fontos tudni, hogy a sebgyógyulást nagy mértékben a nikotin akadályozhatja. Az meg ugye ugyanúgy benne van az IQOS-ban is! Amit most én találtam meg magamnak az a nikotinmentes IQOS cigi ( ccobato, healcier “cigi”) van mindenféle ízben. Most rendeltem meg, kíváncsi vagyok mennyiben tudja pótolni a dohányzást :) 1 hónap múlva műtenek.
Szia!
Neked is köszi a választ, kedvesek vagytok.😊
Nekem is majd a személyes konzi lesz a döntő csak addig próbálom leszűkíteni a kört.🙂
Felvarrás nálam nem kell szerencsére, de így is parázok a sebgyógyulás miatt.
Szia!
Köszi a választ. Hát ez az, hogy rengeteg doki van ezért is olyan nehéz a választás. Te kinél fogod csináltatni ha szabad érdeklödnöm? 😊
Szia!
Érdemes naplókba bekéredzkedni és ott megnézni a munkákat. Mindenki ízlése más, kinek mi a szép. Itt szerintem Révész, Pap, Kovács és Mihályfi dokikat szívből fogják ajánlani. Csuha doktor úrról itt ált.ban azt mondják kismell párti. Ilyen még pl Gáspár doktor úr is vagy Viczián doki. Kérdés, hogy te mit szeretnél. Érdemes szerintem több dokihoz konzira is elmenni, hogy letusztuljon kit érzel a számodra megfelelőnek. 😉 Rengeteg doki van, rengeteg elképzeléssel és hozzáállással. Plusz nem mind1, hogy ki milyen implanttal dolgozik. Remélem segítettem! 😉 Még én is műtét előtt állok, de már megvan a doki és az impliméret is.
Sziasztok!
Ki csinál mostanában szép ciciket? Elsőkörben Csuha dokival szemezek, de hátha tudtok jobbat. 🙂
Valamint aki dohányos és úgy plasztikáztatott, annak származott ebből valami problémája?
Előre is köszi ha valaki válaszol!😚
Én 2 hét után felvettem nagyon óvatosan es lassan. Úgy bújtam bele hogy lehajoltam és lógattam kezem. Persze segítséggel. 😄
Cipzaros pulcsit egyedül fel tudtam venni.
Sziasztok lányok!🤗
Töltöttem új képeket a naplómba. 👀😊
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok